2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

acelyacicegi

yavrularımı beklerkene...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.656
1.117
78
Ben acelya merhaba arkadaşlar bende eylülün 26. sında başladım tüp bebek tedavisine.ilk aşılama basarisizlikla sonuçlanınca tüp bebek yaptia karar verdik. ve ilk muayenede başlayabiliriz ddi doktorum ve başladık hadi hayirlisi

Son düzenleme:
hadi arkadaşlar topige uğrayın da neler yaptinizi öğrenelim. çok heyecanlı ve sabirsizim. transfer günü mu bekliyorum. bugün opu isleminden sonraki 2. günüm

Topik hayirli olsun.sonucununda guzel haberlerini alırız inşallah. Ben ekim sonunu bekliyorum baslamak icin

Topik hayirli olsun.sonucununda guzel haberlerini alırız inşallah. Ben ekim sonunu bekliyorum baslamak icin
hepimiz için hayırlı olsun inşallah. bugün cuma bol bol dua edelim bu durumda olan herkese. ins sağlıklı bebisler aliriz kucaginiza

[QUOacelyacicegi, post: 37249975, member: 629575"]hepimiz için hayırlı olsun inşallah. bugün cuma bol bol dua edelim bu durumda olan herkese. ins sağlıklı bebisler aliriz kucaginiza[/QUOTE]
Evet insallah guzel haberler aliriz

kızlar slm aranıza yeni katıldım 5 senelik evliyim 3.5 yıldır çocuk istiyoruz bir sürü tedavi ve aşılama sonrası olunlu sonuç alamadık kasımın 15 inden sonra ankarada tüp bebek için tedeviye gitcem henüz karar veremedim doktor direk tüp bebek mi der onuda bilmiyorum ama bana önerebileceğiniz ii bi tüp bebek merkezi varmı artık vakit kaybetmek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar aramiza hosgeldin. tüp bebek merkezi araştırırken, özellikle embriyologlar ve doktorunuzu iyi araştırın. hastannin eve canlı bebek götürme oranına bakın. iyi bi merkez bulur bulmaz, doktora zaman kaybetmeden muayene olun.. insaallah bebisini kucagina alırsın canım

5 yillik evliyim ilk denemem kac yumurtan toplandi
bnm de ilk denemem. 8 yumurta toplandı, 6 si kaliteli. transfer günümü bekliyorum. bn de bi kere aşılama yaptım sonuç negatif olunca zamn kaybetmeden tüp bebek yapmAya karar verdik.

kızlar merhaba ben de ankaradayım ilk tüp bebeğim ankarada yaptırdım bugün transferin 8. günü.valla hiç zaman geçmiyo.umarım hepimiz bi an önce kavuşuruz.sürekli adet oldum sanıp tuvalete kalkıyorum ya kafayı yicem valla..

Bendende 7 tane toplandi az once aradilar 4u isleme alincakmis bakalim az ama oz olurlar senin bu ay transferin yapilcakmi

bna daha transfer edilmedi ama ben yerinde olsaydim tadını cikarirdim. bebesimi hissetmek onun benle olduğunu düşünmek isterdim. koskoca 8 günü geride birakmissin. son 4 gün sAnırım. biraz daha sabır az kaldı. hayırlı haberler ver bize cnm

inşallah hepimiz valla hep dua ederken hem kendime hem de uğraşan herkese dua ediyorum..umarım iyi haberleri de burdan paylaşırız cinim :)

teşekkür ederim allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin tüp bebek için korkuyorum açıkcası inşallah sonuç olumlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…