- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
hepimiz için hayırlı olsun inşallah. bugün cuma bol bol dua edelim bu durumda olan herkese. ins sağlıklı bebisler aliriz kucaginizaTopik hayirli olsun.sonucununda guzel haberlerini alırız inşallah. Ben ekim sonunu bekliyorum baslamak icin
merhabalar aramiza hosgeldin. tüp bebek merkezi araştırırken, özellikle embriyologlar ve doktorunuzu iyi araştırın. hastannin eve canlı bebek götürme oranına bakın. iyi bi merkez bulur bulmaz, doktora zaman kaybetmeden muayene olun.. insaallah bebisini kucagina alırsın canımkızlar slm aranıza yeni katıldım 5 senelik evliyim 3.5 yıldır çocuk istiyoruz bir sürü tedavi ve aşılama sonrası olunlu sonuç alamadık kasımın 15 inden sonra ankarada tüp bebek için tedeviye gitcem henüz karar veremedim doktor direk tüp bebek mi der onuda bilmiyorum ama bana önerebileceğiniz ii bi tüp bebek merkezi varmı artık vakit kaybetmek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
hadep hayirlisi olsun canım. transfer gününü bizile paylaş olur mu. bide ilk denememi yasin kaç kaç senelik evlisinBenimd3 opum bugün yapildi
hadep hayirlisi olsun canım. transfer gününü bizile paylaş olur mu. bide ilk denememi yasin kaç kaç senelik evlisin
bnm de ilk denemem. 8 yumurta toplandı, 6 si kaliteli. transfer günümü bekliyorum. bn de bi kere aşılama yaptım sonuç negatif olunca zamn kaybetmeden tüp bebek yapmAya karar verdik.5 yillik evliyim ilk denemem kac yumurtan toplandi
bna daha transfer edilmedi ama ben yerinde olsaydim tadını cikarirdim. bebesimi hissetmek onun benle olduğunu düşünmek isterdim. koskoca 8 günü geride birakmissin. son 4 gün sAnırım. biraz daha sabır az kaldı. hayırlı haberler ver bize cnmkızlar merhaba ben de ankaradayım ilk tüp bebeğim ankarada yaptırdım bugün transferin 8. günü.valla hiç zaman geçmiyo.umarım hepimiz bi an önce kavuşuruz.sürekli adet oldum sanıp tuvalete kalkıyorum ya kafayı yicem valla..
evet ins bugünlerde transfer için cagrilar beni cNmBendende 7 tane toplandi az once aradilar 4u isleme alincakmis bakalim az ama oz olurlar senin bu ay transferin yapilcakmi
inşallah hepimiz valla hep dua ederken hem kendime hem de uğraşan herkese dua ediyorum..umarım iyi haberleri de burdan paylaşırız cinim :)bna daha transfer edilmedi ama ben yerinde olsaydim tadını cikarirdim. bebesimi hissetmek onun benle olduğunu düşünmek isterdim. koskoca 8 günü geride birakmissin. son 4 gün sAnırım. biraz daha sabır az kaldı. hayırlı haberler ver bize cnm
teşekkür ederim allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin tüp bebek için korkuyorum açıkcası inşallah sonuç olumlu olurmerhabalar aramiza hosgeldin. tüp bebek merkezi araştırırken, özellikle embriyologlar ve doktorunuzu iyi araştırın. hastannin eve canlı bebek götürme oranına bakın. iyi bi merkez bulur bulmaz, doktora zaman kaybetmeden muayene olun.. insaallah bebisini kucagina alırsın canım
Umarim 4 u de yasar , hayirli haberler insallah.. Sevgiler..Bendende 7 tane toplandi az once aradilar 4u isleme alincakmis bakalim az ama oz olurlar senin bu ay transferin yapilcakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?