2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

Senin nasil gidiyor kac toplandi kac dollendi su an ne asamadalar
8tane toplandı 5 tanesinin dollenmesi devam ediyor ddi doktor bugün. büyük ihtmal pazartesi transfer olur. sana bi şey soracam bugün proluton diye bi iğne vuruldun mu. ben üç gün önce vuruldum poposunu hala ağrıyor

Canim bu ay olmuycak benim transferim o yuzden ilac kullanmiyorum 1 ay biraz dinlenelim dedi dr um benimde isime geldi benimde bugun opudan sonraki 3.gun 4 tanesi masallah iyi gidiyo dedi bolunmusler

Canim bu ay olmuycak benim transferim o yuzden ilac kullanmiyorum 1 ay biraz dinlenelim dedi dr um benimde isime geldi benimde bugun opudan sonraki 3.gun 4 tanesi masallah iyi gidiyo dedi bolunmusler
neden olmayacak mis transfer cnm? bni bugün aradilar yarın sabah transferim var hayırlısıyla

Benimde salı günü yumurta toplama işlemim car ilk denemem çok korkuyoruz daha önce hiç narkoz almadım
hiç korkmaya gerek yok esas narkozsuz yapsaydın korkardın.verilebilecek en düşük dozu uyguluyorlar,hiç bişey olmamış gibi kalkıp hayatına devam edeceksin, iyi biliyorum çünkü benimde 5. denemem her türlü denedim.

Saol cnm bilgi verdiğin için inş atlatırız ve sonuç pozitif olur

Benimde salı günü yumurta toplama işlemim car ilk denemem çok korkuyoruz daha önce hiç narkoz almadım
hayırlı olsun canım. hiç korkma doktor amca ve ablalar sen mışıl mışıl uyurken yumoslarini alacaklar. uyandığında, yatakta uzanmış herşey bitmis gitmiş bulacaksin inşallah güzel haberler verirsin canım bize bol bol dua edelim hem kendimize hem bizim gibilere.. bebislerimize kavuşmak için herşeye katlanmaya değer

Bugün 11. Gün sanırım yaptın mı test hayırlı sonuçlarını paylaşırsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…