- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
hayırlı olsun canım ins güzel haberlerle ararlar. kaçıncı gününBugun aradilar 4ude dollenmis bakalim hucrelere bolunmesini izliyce dediler insalah em iyisi nasilsa hayirlisiyla oyle olsunlar
Dun toplantılar daha 1 gun oldu
benimde 3. günüm bugün. beklemedeyiz yani sevcanDun toplantılar daha 1 gun oldu
Senin nasil gidiyor kac toplandi kac dollendi su an ne asamadalarbenimde 3. günüm bugün. beklemedeyiz yani sevcan
8tane toplandı 5 tanesinin dollenmesi devam ediyor ddi doktor bugün. büyük ihtmal pazartesi transfer olur. sana bi şey soracam bugün proluton diye bi iğne vuruldun mu. ben üç gün önce vuruldum poposunu hala ağrıyorSenin nasil gidiyor kac toplandi kac dollendi su an ne asamadalar
neden olmayacak mis transfer cnm? bni bugün aradilar yarın sabah transferim var hayırlısıylaCanim bu ay olmuycak benim transferim o yuzden ilac kullanmiyorum 1 ay biraz dinlenelim dedi dr um benimde isime geldi benimde bugun opudan sonraki 3.gun 4 tanesi masallah iyi gidiyo dedi bolunmusler
neden olmayacak mis transfer cnm? bni bugün aradilar yarın sabah transferim var hayırlısıyla
Benimde salı günü yumurta toplama işlemim car ilk denemem çok korkuyoruz daha önce hiç narkoz almadımneden olmayacak mis transfer cnm? bni bugün aradilar yarın sabah transferim var hayırlısıyla
hiç korkmaya gerek yok esas narkozsuz yapsaydın korkardın.verilebilecek en düşük dozu uyguluyorlar,hiç bişey olmamış gibi kalkıp hayatına devam edeceksin, iyi biliyorum çünkü benimde 5. denemem her türlü denedim.Benimde salı günü yumurta toplama işlemim car ilk denemem çok korkuyoruz daha önce hiç narkoz almadım
Saol cnm bilgi verdiğin için inş atlatırız ve sonuç pozitif olurhiç korkmaya gerek yok esas narkozsuz yapsaydın korkardın.verilebilecek en düşük dozu uyguluyorlar,hiç bişey olmamış gibi kalkıp hayatına devam edeceksin, iyi biliyorum çünkü benimde 5. denemem her türlü denedim.
hayırlı olsun canım. hiç korkma doktor amca ve ablalar sen mışıl mışıl uyurken yumoslarini alacaklar. uyandığında, yatakta uzanmış herşey bitmis gitmiş bulacaksinBenimde salı günü yumurta toplama işlemim car ilk denemem çok korkuyoruz daha önce hiç narkoz almadım
Korkma 20 dakikada cikarsin uykuda gibi, bol sanslar canim hadi hayırlısı hakkındaBenimde salıünü yumurta toplama işlemim car ilk denemem çok korkuyoruz daha önce hiç narkoz almadım
Bugün 11. Gün sanırım yaptın mı test hayırlı sonuçlarını paylaşırsın inşallah canımkızlar merhaba ben de ankaradayım ilk tüp bebeğim ankarada yaptırdım bugün transferin 8. günü.valla hiç zaman geçmiyo.umarım hepimiz bi an önce kavuşuruz.sürekli adet oldum sanıp tuvalete kalkıyorum ya kafayı yicem valla..
merhaba arkadaşlar bnm bugün transferim oldu hayırlısıyla25 EKİM sonuç günüm
hayırlı olsun hamişsin galiba düşükmü değerin?sabah teste gidicem. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. .bu benim5.denemem rabbim hepimize hayırlı sonuçlar göstersin inş.
hayırlı olsun hamişsin galiba düşükmü değerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?