- Konu Sahibi acelyacicegi
-
Ya cok sevindim seninle bekliyecez..ama dikkat et yat 3 gun en az , dar kiyafet giyme guzel gelsin ikizler.maba arkadaşlar bnm bugün transferim oldu hayırlısıyla25 EKİM sonuç günüm
evet genellikle bana malum olur :) şaka Bi tarafa test yaptırdın zannetmiştim inşallah güzel bir değer çıkar mutlu haberlerini dört gözle bekliyorum,kocaman kocamanya inş..Allah mı söyletti sana yarın transferden sonraki ilk testim olacak benim
evet genellikle bana malum olur :) şaka Bi tarafa test yaptırdın zannetmiştim inşallah güzel bir değer çıkar mutlu haberlerini dört gözle bekliyorum,kocaman kocamanhamileyim yazarsın inşallah.
[E="cansuyu 01, post: 37295529, member: 630370"]sabah teste gidicem. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. .bu benim5.denemem rabbim hepimize hayırlı sonuçlar göstersin inş.
Hadi hayırlısı inşallah olcak rabbim yüzünü güldürsun..Güzel haberlerini bekliyorum canım[/QUOTE][QUOyu 01, post: 37295529, member: 630370"]sabah teste gidicem. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. .bu benim5.denemem rabbim hepimize hayırlı sonuçlar göstersin inş.
kızlar sayfayı bastan sona okudum bi heyecanla... benimde bi kaç güne transferim olacak simdi den heyecan bastı:)))) bi arkadaşım ananas yemişti transfer sonrası tutunmasına yardımcı oluyormuş. inş. herkes güzel haber alsın:)))))
Test sonucun ne oldu arkdasim merak ettim.cansuyu 01 .!.:sabah teste gidicem. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. .bu benim5.denemem rabbim hepimize hayırlı sonuçlar göstersin inş.
Test sonucun ne oldu arkdasim merak ettim.
Canim rabbim vericek ınsalalh hepimize neden olmamis dr bisi dedimiMaalesef koca bir negatif sonucum. .daha biraz önce aldım sonucu
Canim rabbim vericek ınsalalh hepimize neden olmamis dr bisi dedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?