2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

Canim acelyacicegi, post: 37266348, member: 629575"]8tane toplandı 5 tanesinin dollenmesi devam ediyor ddi doktor bugün. büyük ihtmal pazartesi transfer olur. sana bi şey soracam bugün proluton diye bi iğne vuruldun mu. ben üç gün önce vuruldum poposunu hala ağrıyor[/QUOTE]

Canim onu ucgunde bir bende oluom uç kez yaptirdim berbat yakici bir iğne

[E="cansuyu 01, post: 37295529, member: 630370"]sabah teste gidicem. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. .bu benim5.denemem rabbim hepimize hayırlı sonuçlar göstersin inş.[/QUOTE]

Canim dualarim seninleeee

[Qevgi3510, post: 37297567, member: 511305"]Kızlar benim bugün ikinci denemem yapıldı. Iki embriyo kondu.25 ekim sonuç öğreneceğiz. Hayirlisi olsun inşallah. Izmir'de yaptırdım. Ilk tüp devlette ikinci suan özelde yaptırdım.[/QUOTE]

Hayirli olsun canim benimde 4gun oldu 21 ekim test tarihim :):):)

Herkese selam benim gibi sonuç bekleyenlere transfer r bekleyenlere opu bekleyenlere ve baslamayi isteyen herkesin Rabbim gonlune gore versin.benim ilk deneme nisanda opu oldu birçok ameliyat sonraki iki donmustan birini 10ekkmde aldik geldim beklioz bakalim.

[QUOyu 01, post: 37295529, member: 630370"]sabah teste gidicem. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. .bu benim5.denemem rabbim hepimize hayırlı sonuçlar göstersin inş.[/QUOTE]
Hadi hayırlısı inşallah olcak rabbim yüzünü güldürsun..Güzel haberlerini bekliyorum canım

ya inş..Allah mı söyletti sana yarın transferden sonraki ilk testim olacak benim
evet genellikle bana malum olur :) şaka Bi tarafa test yaptırdın zannetmiştim inşallah güzel bir değer çıkar mutlu haberlerini dört gözle bekliyorum,kocaman kocaman hamileyim yazarsın inşallah.

[QUOyu 01, post: 37295529, member: 630370"]sabah teste gidicem. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. .bu benim5.denemem rabbim hepimize hayırlı sonuçlar göstersin inş.
Hadi hayırlısı inşallah olcak rabbim yüzünü güldürsun..Güzel haberlerini bekliyorum canım[/QUOTE]

Amin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. .

BirUOTE="umut2255, post: 37303284, member: 504682"]Gunaydin annecikler bugün 5gun oldu beklemeye devam haftaya bugün büyük gunn[/QUOTE]
Bir hafta gecmek bilmez sana şimdi. Aman dikkat sakin ol, en cok ne segiyorsan onu yap nilgisayara fazla, yaklasma cebiz ye ne bileyim iste guzel seyler düşün hep..olacak annesi seni bulacak bebisin...

kızlar sayfayı bastan sona okudum bi heyecanla... benimde bi kaç güne transferim olacak simdi den heyecan bastı:)))) bi arkadaşım ananas yemişti transfer sonrası tutunmasına yardımcı oluyormuş. inş. herkes güzel haber alsın:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…