2014 Ekim Hamişlerinin Göbüşleri :):)

_NHR_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
379
9
118
Kocaeli
Merhaba hamişler şimdi çok yeniyiz göbüşlerimiz çıkmadı ama ilerleyen aylarda göbüşlerimizde çıkıcak göbüşlerimizi koyalımmı hem hatıra olarakta kalır o zaman gelsin göbüşleeerrr

naptın kız ne göbüşü daha 3 ay sonra anca çıkar laf aramızda kendimi kocaman göbüşle düşünemiyorum :) biran önce gelsin o zamanlar göbüşün resmini koyalım

naptın kız ne göbüşü daha 3 ay sonra anca çıkar laf aramızda kendimi kocaman göbüşle düşünemiyorum :) biran önce gelsin o zamanlar göbüşün resmini koyalım

Belki 3 ayada kalmaz canım hiç belli olmaz ilerleyen zamanlarda yavaş yavaş çıkar koyarız anı hatıra olarak kalır doğum yaptığımız zaman ayy bizim göbüşler böylemiymiş deriz :)

Aman çıksada koysak biran önce:)

çok keyifli olacak göbeklerimizi görmek

ee yokmu gobüşü azda olsa çıkan ben telefonum bozuldu yaptırınca koycam benim azda olsa çıktı yavaş yavaş koyalım göbüşlerimizi bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda büyüttüğümüzde böylemiymişiz diyebileceğimiz bi topik canlanın biraz hatunlarr :13::13:

sürmelim maşallah cnm ne güzel bi göbüş
eee başka yokmu kızlarr huhuuuu

sürmelim maşallah cnm ne güzel bi göbüş
eee başka yokmu kızlarr huhuuuu
Sağol adigüzelimm büyüyoruz teyzesi artik.. tekmelerimizde başladı.. hıckırıkta tutuyor arada..
Ah canim benim ya masAllah subhanAllah ♡♡♡

InsaAllah benim bebegimde belli eder yakinda kendini ♡♡♡

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belli eder 1-2 hafta kadar annesi hele birde tekme atsin ohhh

Bi an onfe cikSIN ARTIK SU GOBEKLER BEBEKLERIMIZI IYICE HISSEDELIMMMMMMM

Bi an onfe cikSIN ARTIK SU GOBEKLER BEBEKLERIMIZI IYICE HISSEDELIMMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…