2014 Ekim Hamişlerinin Göbüşleri :):)

15.haftalık hamileyim ama benimde karnım azcık çıktı hemen kocaman olsun onu içimde hissedeyim istiyorum :16:

Merhaba hamişler şimdi çok yeniyiz göbüşlerimiz çıkmadı ama ilerleyen aylarda göbüşlerimizde çıkıcak göbüşlerimizi koyalımmı hem hatıra olarakta kalır o zaman gelsin göbüşleeerrr :1::1::1::49::49::nazar::nazar:

güzel topik bulmuşsun ama kimse yok. ne zamandır görüşemiyoz saat kaçta giriyon

19-20 haftalik olupta hala 'nerde bu göbek' diyenler var miii???

kendimi yalniz hiss etmem en azindan :(

Son düzenleme:
Bana göbegim kocaman olmuş gibi gelsede her doktor kontrolünde neyin var sorusuna hamileyim demekten sıkıldım :) aaaaaaaa ne kadarlık karnın hiç büyümemiş belli bile olmuyor lafı beni krize soksada bebegimin saglıklı olması içimi rahatlatıyor :)Demekki ben kendimi kandırıyorum göbegim çıkıyor diye :)

Ben de ciddi bir gobis var kizlar:) 3. Aydan itibaren cikti ve kilo da sadece 3 kilo aldim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba güzel annişlerr göbüşler ne alemde biz kocaman bi göbekle geldik 22+1 olduk 5 buçuk aylık olduk bile oğluşumla hiç rahat durmuyo yaramaz :1::1::emir_bebek::emir_bebek:

Eklentiler

• $774.webp
    $774.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 131
maşallah göbişlere, ben 22 haftalık oldum ama hiiç çıkmadı daha , ekim annelerine bakıp teselli bulabilir miyim dedim, ve son resimdeki hamile tulumu nerden aldınız sorabilir miyim?

maşallah göbişlere, ben 22 haftalık oldum ama hiiç çıkmadı daha , ekim annelerine bakıp teselli bulabilir miyim dedim, ve son resimdeki hamile tulumu nerden aldınız sorabilir miyim?

bende bilmiyorum cnm arkadaşım verdi banada ama lcwakikide var herhalde bide hamile giyim üzerine olan mağzalarda var

Back
X