Aşılama 2014 Ekim,Kasım,Aralık Tüp bebek yolunda yürüyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
630
448
Merhaba arkadaşlar yeni yıla girmeden herkesler bebek sahibi olsun inşallah
Tüp bebek yaptıracak veya yaptırmış olan kardeşler..Gelin bu topik başlığı altında heyecanımızı birlikte paylaşalım.

Ben 2 aşılaması negatif olmuş bir bacınızım.Yumurtalık tembelliği ile uğraşıorum.Bayramdan sonra inşallah tüp bebek denemesi yapacağız Zeynep kamil hastanesinde.Benimle kader arkadaşlığı yapacak kim varsa bekliyorum.

Merhaba ben de deli gibi konu konu gezip bilgi edinmeye çalışan yeni uyeyim.
Biz de iki yıldır tedavi görmeden bebek isteyen bir çiftiz ama henüz hiçbir sey yok. Bu ay aşılamaya basliycaz serüvenimize. Eşimde sperm tembelliği ve sperm azlığı var ama vahim değilmiş durum, enazindan bende bi sorun yokmuş, hiç yoktan iyidir
Biz bayadir istiyoruz ve o yüzden direk tup demiştik ama doktorumuz dondurdu kararımızdan bizi. Bakalım ne olacak cok korkuyorum. sizin de dediğiniz gibi yeni yıla bebislerimizle gireriz inşallah.
Internetten, bloklardan araştırma yapmaktan gına geldi. Dua ediyorum kendime ve isteyen herkese. Âmin :)

Merhabalar bende 5 senedir tedavi görmekteyim.pcos var bende 2 negatif aşılama 2 tüp bebek (1'i düşük olmak üzere).düşükten sonra tedaviye ara verdim bu sene düşünmüyorum yaptırmak çünkü zor bir dönem.

Bizde yaklaşık 3.5 senedir bir işlem yaptirmadan bekliyoruz. Ama artik tak etti kismetse ekim adetimle asilamaya baslayacagiz.2 asilama tutmazsa arkasına tüp bebek..hakkimizda hayırlısı.. Allah hepimize kolaylık versin..

Merhabalar bende bu ay asilama yapiyorum kismetse ama olmazsa diye bisey demicem cunki olucak eminim pozitif dusunun arkadaslar negatif dusunmeyin stresten uzak durun kendinize ugras bulun

merhabalar bende kasımda tüp yaptıracağım semiha şakirde rapor çıkarıyorum herşey bitti salı raporumu teslim alacağım önce orada yaptırmayı düşünüyordum sonra fikir değiştirdim istanbul tüp bebek merkezine karar verdim herşeyin hayırlısı artık

rabbim isteyen tüm herkkeslere bebek nasib etsin.darda zorda bırakmasın arartmadan versn inşallah.

raporlu kaç lira dediler ?

tüp için 2 defa devlette aşılama yapılmasıda gerekli

ŞİMDİ RAPOR İÇİN GEREKENLER:

1. adım: kadın doğum 2 polikliniğinden adetsiz muayene olmalısınız. ardından:
AMH testi (özelde ve semiha şakirde yapılan bir kan testi. var olan yumurta sayısını tespit ediyor.
HSG ( rahim filmi. devlette de yapılıyor. özelde 300-350 TL)
adetin 2. veya3. günü kan testi (Semiha Şakir'de)
sperm testi (Semiha Şakir'de. tek beklenen test bu oluyor. biz yaklaşık 2 ay gününü bekledik. özeldeki testleri kabul etmiyorlar.)
adetli muayene

2. adım: sigorta prim sayısı ( en az 900 gün olmalı)
eşlerin nüfus kayıt örneği

BUNLAR TAMAMLANINCA ARŞİV BÖLÜMÜ KONTROL EDİYOR. AMA HENÜZ BİTMEDİ:)

sağlık kurulu raporu çıkarmak için aç karnına ve PERŞEMBE günü ( çünkü doktorlardan biri sadece o gün orada oluyor) hastaneye tekrar gitmelisiniz.

önceden iğneli aşılama yaptırdıysanız rapor çıkıyor.
yazıyla da biraz anlattım

Hep tutuyo da sedece yas problem

Bana direk tup bebek bile verirler cunki fsh 117 amh 0.16 surekli boyle cikoyor. Dicle univ. Gittim tup bebege git sen vakit kaybediyorsun burda dedi

Peki kuzucum sorun kadinda degil erkekteyze nasil olacak rapor cikar mi uine
yine veriliyor canım o farketmiyor bence git bi görüş amh çok düşük yaşa bakmazlar belki direk tüp derler ama imkanın varsa hiç bekleme git özele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…