raporlu kaç lira dediler ?merhabalar bende kasımda tüp yaptıracağım semiha şakirde rapor çıkarıyorum herşey bitti salı raporumu teslim alacağım önce orada yaptırmayı düşünüyordum sonra fikir değiştirdim istanbul tüp bebek merkezine karar verdim herşeyin hayırlısı artık
2500 tüp bebek 650 ilaçlar 150 1 kerelik muayene ücreti cnmraporlu kaç lira dediler ?
Ve rapor sartlari ne2500 tüp bebek 650 ilaçlar 150 1 kerelik muayene ücreti cnm
bu evraktaki şartlar cnımmmVe rapor sartlari ne
Hep tutuyo da sedece yas problemŞİMDİ RAPOR İÇİN GEREKENLER:
1. adım: kadın doğum 2 polikliniğinden adetsiz muayene olmalısınız. ardından:
AMH testi (özelde ve semiha şakirde yapılan bir kan testi. var olan yumurta sayısını tespit ediyor.
HSG ( rahim filmi. devlette de yapılıyor. özelde 300-350 TL)
adetin 2. veya3. günü kan testi (Semiha Şakir'de)
sperm testi (Semiha Şakir'de. tek beklenen test bu oluyor. biz yaklaşık 2 ay gününü bekledik. özeldeki testleri kabul etmiyorlar.)
adetli muayene
2. adım: sigorta prim sayısı ( en az 900 gün olmalı)
eşlerin nüfus kayıt örneği
BUNLAR TAMAMLANINCA ARŞİV BÖLÜMÜ KONTROL EDİYOR. AMA HENÜZ BİTMEDİ:)
sağlık kurulu raporu çıkarmak için aç karnına ve PERŞEMBE günü ( çünkü doktorlardan biri sadece o gün orada oluyor) hastaneye tekrar gitmelisiniz.
önceden iğneli aşılama yaptırdıysanız rapor çıkıyor.
yazıyla da biraz anlattım
Bana direk tup bebek bile verirler cunki fsh 117 amh 0.16 surekli boyle cikoyor. Dicle univ. Gittim tup bebege git sen vakit kaybediyorsun burda dediŞİMDİ RAPOR İÇİN GEREKENLER:
1. adım: kadın doğum 2 polikliniğinden adetsiz muayene olmalısınız. ardından:
AMH testi (özelde ve semiha şakirde yapılan bir kan testi. var olan yumurta sayısını tespit ediyor.
HSG ( rahim filmi. devlette de yapılıyor. özelde 300-350 TL)
adetin 2. veya3. günü kan testi (Semiha Şakir'de)
sperm testi (Semiha Şakir'de. tek beklenen test bu oluyor. biz yaklaşık 2 ay gününü bekledik. özeldeki testleri kabul etmiyorlar.)
adetli muayene
2. adım: sigorta prim sayısı ( en az 900 gün olmalı)
eşlerin nüfus kayıt örneği
BUNLAR TAMAMLANINCA ARŞİV BÖLÜMÜ KONTROL EDİYOR. AMA HENÜZ BİTMEDİ:)
sağlık kurulu raporu çıkarmak için aç karnına ve PERŞEMBE günü ( çünkü doktorlardan biri sadece o gün orada oluyor) hastaneye tekrar gitmelisiniz.
önceden iğneli aşılama yaptırdıysanız rapor çıkıyor.
yazıyla da biraz anlattım
Peki kuzucum sorun kadinda degil erkekteyze nasil olacak rapor cikar mi uinebu evraktaki şartlar cnımmm
yine veriliyor canım o farketmiyor bence git bi görüş amh çok düşük yaşa bakmazlar belki direk tüp derler ama imkanın varsa hiç bekleme git özelePeki kuzucum sorun kadinda degil erkekteyze nasil olacak rapor cikar mi uine
kaç yaşındasınHep tutuyo da sedece yas problem
16.01.1992 yani 22kaç yaşındasın
adetn 2 veya 3 günü gidip tahlilleri oluyosun sanırım.1 ay içinde rapor çıkar sanırsam ki inşallaaaah :)Ve rapor sartlari ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?