- 25 Ekim 2014
- 219
- 500
- 78
- 46
hepinize dua ediyorum insallah hayrli haberleri sizlerde alirsiniz
gözünaydıncanımmmmm tebrık edıyorummm.bısey soracaktım senın belırtılerın oldumu kanama ve agrılarınnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize dua ediyorum insallah hayrli haberleri sizlerde alirsiniz
saol cnm belirti derken 7.günümden itibaren ara ara kasık agrim oldu.onun disinda göguslerim acio.ama kanamam olmadi
Miranaz agrın nasıl bir ağrı benim adet sancısıgibi giriyor sonra geçiyor ttunik senindemi böyleydi
kizlar 12.gunum 218.8 çkikti sonucum:) çok şükür.isteyen herkese versin rabbim
kim demiş adet sancısı olmamış diye :):) akıntı ve adet sancısı birlikte oluyodu her seferinde bu sefer adet oldum zannedip lavaboya koştuğumu hatırlıyorum... :):) inşallah sizin de hamilelik belirtileridir :)Herkese merhaba benimde ilk denemem 31 Ekim'de transferim yapıldı ayın 12 şinde gideceğim teste bgn 6. Günüm oluyor 2 gündür rahim kasılması vardı yani şu klasik Adet sancısı gece uykumdan uyandırmıştı bgn de çok şiddetli kasık ağrım var ikisi bir arada anlam veremedim bnm gibi olan var mı acaba pozitif çıkanların hiç adet sancısı olmamış sanırım
Merhaba canm ayni gunbbelli olacak bebislermz inşallahHerkese merhaba benimde ilk denemem 31 Ekim'de transferim yapıldı ayın 12 şinde gideceğim teste bgn 6. Günüm oluyor 2 gündür rahim kasılması vardı yani şu klasik Adet sancısı gece uykumdan uyandırmıştı bgn de çok şiddetli kasık ağrım var ikisi bir arada anlam veremedim bnm gibi olan var mı acaba pozitif çıkanların hiç adet sancısı olmamış sanırım
Benden once ogrenceksn canm hadi hepmze ümit ol insallahMerhaba arkadaşlar benimde 30 ekimde 5.gün blastosist transferim oldu.2 embriyo konuldu sonucum 11 kasimda belli olcak ,inşaallah hepimiz güzel sonuçlar aliriz.Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.
. Çok sevindim aynı gün ikimizde güleriz inşallahMerhaba canm ayni gunbbelli olacak bebislermz inşallah![]()
İnşallah canm ..... Çok sevindim aynı gün ikimizde güleriz inşallah