2014 ekim tüp bebek sonuç bekleyenler

saol cnm belirti derken 7.günümden itibaren ara ara kasık agrim oldu.onun disinda göguslerim acio.ama kanamam olmadi

saol cnm belirti derken 7.günümden itibaren ara ara kasık agrim oldu.onun disinda göguslerim acio.ama kanamam olmadi

ınan bana cok ümıt ververdı senın mutlu haberın cok sevındım :))))benım ıkı gundur bıraz kanamam var kasıklarımda agrı var doktorumu aradım ama hala gerı dönmedı.sen nerde tedavı oldu canımm

Miranaz agrın nasıl bir ağrı benim adet sancısıgibi giriyor sonra geçiyor ttunik senindemi böyleydi

Günaydın kızlar. Bugün transferin 9. günü. Heyecandan öleceğim. Psikolojik olarakmı bilmiyorum ama bulantılarım var. İnşallah hamilelik belitileridir. Allahım utandırmasın. İnşallah annecini hissediyordur bebişim ve inşallah oradadır. Onu ne kadar istediğimi hissetmiştir ve sımsıkı tutunmuştur annesine inşallah.

Herkese merhaba benimde ilk denemem 31 Ekim'de transferim yapıldı ayın 12 şinde gideceğim teste bgn 6. Günüm oluyor 2 gündür rahim kasılması vardı yani şu klasik Adet sancısı gece uykumdan uyandırmıştı bgn de çok şiddetli kasık ağrım var ikisi bir arada anlam veremedim bnm gibi olan var mı acaba pozitif çıkanların hiç adet sancısı olmamış sanırım

Herkese merhaba benimde ilk denemem 31 Ekim'de transferim yapıldı ayın 12 şinde gideceğim teste bgn 6. Günüm oluyor 2 gündür rahim kasılması vardı yani şu klasik Adet sancısı gece uykumdan uyandırmıştı bgn de çok şiddetli kasık ağrım var ikisi bir arada anlam veremedim bnm gibi olan var mı acaba pozitif çıkanların hiç adet sancısı olmamış sanırım
kim demiş adet sancısı olmamış diye :):) akıntı ve adet sancısı birlikte oluyodu her seferinde bu sefer adet oldum zannedip lavaboya koştuğumu hatırlıyorum... :):) inşallah sizin de hamilelik belirtileridir :)

Merhaba canm ayni gunbbelli olacak bebislermz inşallah :KK51:

Arkadaşı hlizinpkere 37655335, member: 392696"]kmiş adet sancısı olmamış diye :):) akıntı ve adet sancısı birlikte oluyodu her seferinde bu sefer adet oldum zannedip lavaboya koştuğumu hatırlıyorum... :):) inşallah sizin de hamilelik belirtileridir :)[/QUOTE] Ayhhhh insallah
Arkadasm ya biz lere moral oldn bebise hayrlsyla kavus insallah:KK51: bizde tabi

Lizz nasıl yüzümü güldürdün anlatamam Allah razı olsun Rabbim de seni güldürsün kucağına almayı da nasip etsin çok güzel huzurlu hamilelik geçirirsin inş tazecik bir Hamişten bunları duymak çok güzel

Back
X