• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim tüp bebek sonuç bekleyenler

Benim pozitif çıktı11.günüm 250,3
Hfkacar tebrik ederim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş şimdi bize belirtilerini ve duygularını yazar mısın kaçıncı denemendi hatırladığım kadarıyla adet sancısı gibi sancılar sanada oluyordu. Değerinde çok iyi maaşallah ikiz mi acaba

İlk günden itibaren adet sancısı çektim hep karnın agrıdı bide şekerden modem bulandı o kadar dördüncü denememdi

Kızlar,hepinizin heyecanlı haberlerini hep okuyorum.bugün yani 8ekim sabah kan testi yaptırcam.benim 30 ekimde 1blasto 6.gün embriyosu konuldu.konuşduğundan beridir ilk önce çok heyecanlı ve umutluydum.sol kasık ağrım var.midem sürekli boşukta ve tuzlu şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum.2gündür kendimde değilim.aslında bugün sabah sonuç aldığımda olumsuz çıktığında nasıl güçlü durmam gerktiğini bilmiyorum.
Her aşılama yapıldığında hemşireler negatif dediklerindeki o an aklıma geldikçe gözlerim doluyor....
Şuan bile ağlıyorum....
Artık hergün vajinadan yapılan fitil artık canımı acıtıyor....4yıldır ameliyat.ilaçlar,aşılamalar,doktorların seni paracıl görmesi ,kobay gibi davranmaları,yanlış operasyonlar,bitkisel kürler,,,,çevrede artık çocuk yokmu demeler bıktım artık...
Buda yetmezmiş gibi iş yerindesıkıntı....
Gerçekten bir umuda ihtiyacım var....2gündür ağlıyorum,tutamıyorum kendimi....neden yavrumun ellerini ayaklarını bende koklayamıyorum.onu gögsüme alıp uyutamıyorum.ALllahıma hep tevekkül ettim,elimden geleni yaptım,burdaki herkes yaptı.bugün gece hıçkıra hıçkıra ağlayarak allahıma dua ettim hepimiz için....dularımızı birbirimizden eksit etmeyinnnn

Fca
Canım bugün sonucu aldım negatif o hastaneden eve nasıl yürüdüm ağlayarak bilmiyormmm doktorum ısrarla2.kez kan tahlili istedı yaptırmadım belki yanlış falandır dedi ne yanlışlığımolacak olmamışşş koca 0 .senın adına çok sevindimmmm allahım tedavi gören herkese evlatlar nasip etsinnn

Üzülme desemde üzüleceksin allah tez zamanda inşallah sana nasip eder seni o kadariyi anlıyorumki 3 kere tüp bebek yapip negatif sonuç alınca dünya basıma yıkılmısti agağladım ağladım ama elimden gelen bisey yoktu sabrettim sabret canım kendini artık daha fazla üzme veren de vermeyen de o :110:

Arkadaşlar bende 6 kasimda 5.gun emriyosu transfer edildi 5. Gun emriyosu transfer olup pozitif olan cok mu yaa benim test 17 sinde dua edin ikinci denemem

Kizlaar tup bebek yaptik hamileyim ilk denenemdi. 12. Gunu kan testinde sonucum 80.66 cikti. Gecen cuma ogrendim. Deger sizce normalmi?

Merhaba arkadaşlar bende kan verdim sonuç bekliyorum heyecan dorukta minnak sen ne Alemdesin senin de bgn sonuç günündü idrar testinde silik bir çizgi çıktı becerebilseydim yükleyecektim ama beceremedim

Meltem tebrik ederim Eabbim kucağına almayı da nasip etsin inş değerin çok iyi ikiz olabilir mi ?

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Valla doktorumuz bişey söylemedi işte kese görmeye gidince bakıcaz keşke ikiz olsa çok isterim vallahi ne güzel olur. :)

:KK71:
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Valla doktorumuz bişey söylemedi işte kese görmeye gidince bakıcaz keşke ikiz olsa çok isterim vallahi ne güzel olur. :)
Al bendende o kadar valla keşke ikiz olsa diyorum ama doktor ben senin kadar istemiyorum riskli gebeliğe girer dedi hayırlısı , dört gözle keseyi bekleyeceğiz artık :KK46:

Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin

Back
X