Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hfkacar tebrik ederim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş şimdi bize belirtilerini ve duygularını yazar mısın kaçıncı denemendi hatırladığım kadarıyla adet sancısı gibi sancılar sanada oluyordu. Değerinde çok iyi maaşallah ikiz mi acabaBenim pozitif çıktı11.günüm 250,3
Bilgiler için teşekkür ederiz cnm umut oldun sende bizeİlk günden itibaren adet sancısı çektim hep karnın agrıdı bide şekerden modem bulandı o kadar dördüncü denememdi
Tebrik ederim meltem değerin kaç çıktı
Meltem tebrik ederim Eabbim kucağına almayı da nasip etsin inş değerin çok iyi ikiz olabilir mi ?Teşekkür ederim canım. Değerim 480 çıktı. :)
Meltem tebrik ederim Eabbim kucağına almayı da nasip etsin inş değerin çok iyi ikiz olabilir mi ?
Al bendende o kadar valla keşke ikiz olsa diyorum ama doktor ben senin kadar istemiyorum riskli gebeliğe girer dedi hayırlısı , dört gözle keseyi bekleyeceğiz artıkÇok teşekkür ederim canım amin inşallah. Valla doktorumuz bişey söylemedi işte kese görmeye gidince bakıcaz keşke ikiz olsa çok isterim vallahi ne güzel olur. :)