• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Ayında Aşılama Yaptıracaklar

a.sena

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
244
12
318
Cuma günü yumurta kontrolüm var. muhtemelen 1 Eylül'de aşılama yapılacak. Eylül ayında aşılama yaptıracak arkadaşlar buradan deneyimlerimizi paylaşabiliriz.
Ben klomen kullanıyorum Ocak ayında tek tüpüm alındı, doktorum bu ay aşılama yapalım dedi. İnşallah hepimiz için hayırlı olur ve çokça hamile haberi alırız Eylül ayında...

Ben de 1 yildir tedavi goruyorum ben de sorunyok hatta 1 tane klomen le 2 yumurtalik oolusuyor.Doktorum cok iyi diyor, esimde morfoloji 1 oldugu icin olmuyormus.Yalniz doktor aşılama sonuc cok az vdriyor direk tup bebek dedi.Eylul icin karar vermem gerek ben asilama istiyorum ama doktorum asilama sansinin normal yolla gebe kalmak sansiyla ayni oldugnu soyledi kafam cok karisik

Ben de 1 yildir tedavi goruyorum ben de sorunyok hatta 1 tane klomen le 2 yumurtalik oolusuyor.Doktorum cok iyi diyor, esimde morfoloji 1 oldugu icin olmuyormus.Yalniz doktor aşılama sonuc cok az vdriyor direk tup bebek dedi.Eylul icin karar vermem gerek ben asilama istiyorum ama doktorum asilama sansinin normal yolla gebe kalmak sansiyla ayni oldugnu soyledi kafam cok karisik

canım morfoloji için tüp bebek demişler. ama morfolojiyi düzeltmeden tüp bebek yapma. Biz yaptık tutmadı morfoloji değeri en az 4 olmalıymış. 1 ay keçiboynuzu ile yaşasın eşin sonra tüp bebek yaptır. değeri düzelir 1 ayda..

Cuma günü yumurta kontrolüm var. muhtemelen 1 Eylül'de aşılama yapılacak. Eylül ayında aşılama yaptıracak arkadaşlar buradan deneyimlerimizi paylaşabiliriz.
Ben klomen kullanıyorum Ocak ayında tek tüpüm alındı, doktorum bu ay aşılama yapalım dedi. İnşallah hepimiz için hayırlı olur ve çokça hamile haberi alırız Eylül ayında...

benimde yarın kontrolüm var. Ne zaman aşılama olacak bilmiyorum, hakkımızda hayırlısı olsun :)

ben de eylülde aşılama yaptırıcam ama nasıl oluyor noluyor bilmiyorum. herkeste farklı sanırım.bazıları ilaçla bazıları iğneyle oluyor anladığım kadarıyla.bakalım hayırlısı.doktora güvenmek zorundayım artık.umarım iyi olur.

bugün doktora gittim. 2 yumurta 14 mm pazartesi gel tekrar bakalım , çarşamba da aşılama yaparız dedi. sanki çarşambaya kadar çatlarlar gibi geliyor bana. bakalım hayırlısı.

bugün doktora gittim. 2 yumurta 14 mm pazartesi gel tekrar bakalım , çarşamba da aşılama yaparız dedi. sanki çarşambaya kadar çatlarlar gibi geliyor bana. bakalım hayırlısı.
İnşallah yolunda gider herşey bende bu ay aşılama konusunda kararsızım. Sen neler deneyerek karar verdin?

canım morfoloji için tüp bebek demişler. ama morfolojiyi düzeltmeden tüp bebek yapma. Biz yaptık tutmadı morfoloji değeri en az 4 olmalıymış. 1 ay keçiboynuzu ile yaşasın eşin sonra tüp bebek yaptır. değeri düzelir 1 ayda..
Ayni sorun bizdede var canm benimde hersey normal ama eşim de Varikosel yüzünden sperm sayisi düşük ve morfoloji 1 aşılama sansi düşük dedi doktor banada tüp bebek önerdi ama bugün aşılama yaptirdim hayirlisiyla olur inşallah allah banada isteyen herkesede nasip etsin..

Ayni sorun bizdede var canm benimde hersey normal ama eşim de Varikosel yüzünden sperm sayisi düşük ve morfoloji 1 aşılama sansi düşük dedi doktor banada tüp bebek önerdi ama bugün aşılama yaptirdim hayirlisiyla olur inşallah allah banada isteyen herkesede nasip etsin..

hayırlı olsun canım.. bebek işi bir mucize :) İnşallah rabbim bu mucizeyi bizlere de yaşatır. benimde 3. günüm. Sağ taraf kasığım ağrıyor ama benim yumoş soldaydı neden ağrıyor anlamadım

hayırlı olsun canım.. bebek işi bir mucize :) İnşallah rabbim bu mucizeyi bizlere de yaşatır. benimde 3. günüm. Sağ taraf kasığım ağrıyor ama benim yumoş soldaydı neden ağrıyor anlamadım
Benimde solda gelisti ama daha dun oldu hic bi belirtim yok ins olur

Selamlar ben de gecen ay kimyasal gebelikle sonuclanan bir asilama tecrubesi yasadim arkadaslar. 15 gun surmustu kanama . 4 agustosta hastalamistim . Sonrasinda korunmadik.Dun de inanilmaz sancim.vardi. hastalaniyorum dedim. Lavaboya gittim bir iki damla kan gelmisti.aradan bi saat gecti gecmedi lavaboda afedersiniz pedime kirmizi yapiskan zar halinde bir parca gelmis. Ve yine birazcik kanama. Dun saat 15 civarinda oldu bunlar. Dun o saatten sonra ne kan geldi ne bisey. Acaba yerlesme kanamasi falan olabilir mi? Fikriniz var mi hanimlar. Esime gebelik testi yapalim diyorum istemiyor. Bekleyelim diyor. Nolur bi akil verin :KK43:

canım 7 günden önce belirti olmazmış. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Kaç mm di aşılama olurken, tek yumurtamıydı?
Bes sagda bes solda oldu ama soldaki bir tanesi 17cm di en son catlatma ignesi oldum iki gun sonrasi asilama oldu

Bes sagda bes solda oldu ama soldaki bir tanesi 17cm di en son catlatma ignesi oldum iki gun sonrasi asilama oldu

Güzel canım yumurta rezevrlerin. Ben de 19 ile çatlama iğnesi oldum.. Bakalım neler olacak :) Heyecanlıyım çok... benim aşılamam 36 saat sonra oldu.

Hayirlisi E="eakgull, post: 36805933, member: 534286"]Güzel canım yumurta rezevrlerin. Ben Hayirlisi çatlama iğnesi oldum.. Bakalım neler olacak :) Heyecanlıyım çok... benim aşılamam 36 saat sonra oldu.[/QUOTE]
Hayirlisi canm bende cok heyecanliyim ins guzel sonuc aliriz senin ne zaman belli olacak ben 18 inde yapcam test zaman nasil gecicek bilmiyorum

Merhaba arkadaslar . ben de mayis ayında kimyasalla sonuçlanan bi asilama yasadm malesrf tutunamadi kuzucum.2 yildr ugrasyrm allahim hepimizin hakkında hayirlisini nasip etsin. Kismetse ben de bu ay tekrar denicem asilamayi. İnş hep birlikte güzel haberler aliriz. Asilama yaptiranlar sonuclarini paylasin lütfen. güzel haberler yazarsiniz allahin izniyle inş.

Maşallah canim yumurta sayin çok ii diğerleri 17 sen buyukmuydu inş güzel sonuçlar alirsin. Cogul olma durumu yuksek o zaman hakkında hayirlisi. Başka bi topikte bi arkadaşa 13 yumurtayla asilama yapilmisti ve şuan ucuzlerine hamile. Hayirli haberleri yazarsin inş sende.

06.09.2014 saat 11,20 de aşılamamı oldum bekliyorum :) umarım hepimiz için hayırlısı olur

Maşallah canim yumurta sayin çok ii diğerleri 17 sen buyukmuydu inş güzel sonuçlar alirsin. Cogul olma durumu yuksek o zaman hakkında hayirlisi. Başka bi topikte bi arkadaşa 13 yumurtayla asilama yapilmisti ve şuan ucuzlerine hamile. Hayirli haberleri yazarsin inş sende.
Yok digerlri kucuktu gelisen 17 cm di hayirlisi artik allah nasip etsin çoğul cok istiyorum amassanmıyorum pek esimde sayi problemi var ins olur..

Yok digerlri kucuktu gelisen 17 cm di hayirlisi artik allah nasip etsin çoğul cok istiyorum amassanmıyorum pek esimde sayi problemi var ins olur..
sen duanı et rabbime bırak canım. hepimiz biliyoruzki O isterse olur. inş rabbim ol demiştir de gelir kuzucuğun bu tedavinle.

Back
X