Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canımAdet sancısı hamileysen de oluyor canım. Ben oncekinde sürekli lavaboya giderdim adet oldum sanıp ama olmadım çok şükür
Darısı bu seferkinin de başına
Bir bilgim yok malesef ama doktorun söylemedi mi geçer veya geçmez diye bir şey. Geçer inşaallah.merhaba kızlar bugün adetimin 4. günü ilk aşılama tedavime başlayacaktım fakat doktor yumurtalığında basit kistim olduğunu söyleyip doğum kontrol hapı verdi((( ilaçlarımı almıştım bi sonraki aya kaldım bu kist geçer mi aynı durumda olan var mı...
hayırlı olsun canımmVeee bugun itibariyle asilamami olduuummmm :)
aramızda bir gün var. Inşaallah hayırlı haberler veririzVeee bugun itibariyle asilamami olduuummmm :)
Insallahhh canim. Dun felaket gaz sancim vardi. 10.40ta asilama oldum gece 22ye kadar sanci cektimR
aramızda bir gün var. Inşaallah hayırlı haberler veririz
Sagolasin sekerrrrinsallah isteyip dileyen herkese mevlam verecek bebegini :)hayırlı olsun canımm
15 gun sonra mi test yapican. Benim doktorum 12.gun yap dedi.Bir bilgim yok malesef ama doktorun söylemedi mi geçer veya geçmez diye bir şey. Geçer inşaallah.
Arkadaşlar ben bugün aşılamamı yaptırdım ayın 30'u test günüm. Geri sayım başlasın![]()
Evet 15 gün sonra dediler bana ama 12. Gün çıkar ben de yaparım belki 12. Gün15 gun sonra mi test yapican. Benim doktorum 12.gun yap dedi.
Aşılama yapılacağı gün benim de çok sancım oldu ama gaz sancısı değil yumurtalar çatladığı zaman olan sancıdan. bu ay ığneler den olsa gerek çok sancı oldu gerçektenInsallahhh canim. Dun felaket gaz sancim vardi. 10.40ta asilama oldum gece 22ye kadar sanci cektim
Ooo zaten yumurta sancisini hic deme. Bi zaman o rahatsiz etti ama asilamadan sonra tamamen gaz sancisiydi felaket derecede canim yandi... sen kac dk yattin masada. Beni 10dk yatirip kaldirdilar. Bi de bugun sol tarafim cok agriyor. Yumurtsm catlamamis olamaz de mi....Aşılama yapılacağı gün benim de çok sancım oldu ama gaz sancısı değil yumurtalar çatladığı zaman olan sancıdan. bu ay ığneler den olsa gerek çok sancı oldu gerçekten
Beni 15 dakika yatiracaklardi normalde ama işleri vardı gelemediler yanıma o yüzden biraz fazla yatmış oldum. 15 dakikadan fazlası gereksizmiş. Kaç yumurta vardı sende. Bilmiyorum ki belki o zaman çatlayanlar da vardı şimdi çatlayanlar da vardır. Zaten bu ihtimaller için olsa gerek aşılamadan sonraki gün başlayarak 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki öneriyorlar.Ooo zaten yumurta sancisini hic deme. Bi zaman o rahatsiz etti ama asilamadan sonra tamamen gaz sancisiydi felaket derecede canim yandi... sen kac dk yattin masada. Beni 10dk yatirip kaldirdilar. Bi de bugun sol tarafim cok agriyor. Yumurtsm catlamamis olamaz de mi....
2 tane mumuytam vardi :) bilmiyorum ki belki de simdi catliyodur. Senin kac taneydiB
Beni 15 dakika yatiracaklardi normalde ama işleri vardı gelemediler yanıma o yüzden biraz fazla yatmış oldum. 15 dakikadan fazlası gereksizmiş. Kaç yumurta vardı sende. Bilmiyorum ki belki o zaman çatlayanlar da vardı şimdi çatlayanlar da vardır. Zaten bu ihtimaller için olsa gerek aşılamadan sonraki gün başlayarak 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki öneriyorlar.
canım benim aşılama günü çok sancım vardı doktor sancının olması çok iyi demişti. arkasından da sancılarım devam etti hatta zamanı ayarlayamadılar mı diye düşündüm ama normal sancılarmış benim epey olmuştu2 tane mumuytam vardi :) bilmiyorum ki belki de simdi catliyodur. Senin kac taneydi
Ya benim gaz sancisiydi ama felakettibugün 12.günüm dün dayanamadım şu 3 liralık testlerden yaptım tabi ki negatif adet sancılarım iyice arttı Rabbim hakkımda hayırlısını versin.cumartesi
canım benim aşılama günü çok sancım vardı doktor sancının olması çok iyi demişti. arkasından da sancılarım devam etti hatta zamanı ayarlayamadılar mı diye düşündüm ama normal sancılarmış benim epey olmuştu
Canim inşaallah erken olduğu için negatif çıkmıştır hemen ümitsizliğe kapılma. Senin ilk aşılaman mı bu?bugün 12.günüm dün dayanamadım şu 3 liralık testlerden yaptım tabi ki negatif adet sancılarım iyice arttı Rabbim hakkımda hayırlısını versin.cumartesi
canım benim aşılama günü çok sancım vardı doktor sancının olması çok iyi demişti. arkasından da sancılarım devam etti hatta zamanı ayarlayamadılar mı diye düşündüm ama normal sancılarmış benim epey olmuştu
Benim catlatma iğnesini vurduğum gün 3 tane yumurta vardı aşılama olacağım gün çok sancım oldu sonra olmadı2 tane mumuytam vardi :) bilmiyorum ki belki de simdi catliyodur. Senin kac taneydi