• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Ayında Aşılama Yaptıracaklar

sen duanı et rabbime bırak canım. hepimiz biliyoruzki O isterse olur. inş rabbim ol demiştir de gelir kuzucuğun bu tedavinle.

aynen canım dua herzaman hayatın akışını değiştirir rabbim kimseye aratmasın bu dünyadaki en güzel duyguyu annelik mertebesini herkese nasip etsin inş..

Kızlar 8 eylül sabah 10 da Ankara HRS hastanesinde ilk aşılamamı yaptırdım. o gün hastaneden gelince akşama kadar yattım ağrım vardı. aşılama yapılırken stresten sanırım çok üşüdüm kendimi istemsiz olarak kastım ağrı ondan olmuş olabilir.
Bir yıldır çocuk istiyoruz. öncesinde başka bir hastaneye gidiyordum olmayınca bir sürü testten geçtim hsg filmi falan çektirdim. kanallar açık çıktı. hormon tahlilimde E2 hormonum 81 çıkmıştı. önce klomen kullandım rahim zarım çok inceydi. düzelmeyince 3 ay Femara isimli bir ilaç kullandım. son ultrasonda 22 mm yumurta , 7.3mm rahim duvarı kaınlığı cıktı. doktorda bu ay aşılama yapalım dedi.
İnşallah tutar 25 eylülde belli olacak evlenme yıldönümümüze denk geliyor. Aşılama yapılırken sürekli dualar okudum. Rabbim anne olmayı bizede nasip eder inşallah.

Kızlar 8 eylül sabah 10 da Ankara HRS hastanesinde ilk aşılamamı yaptırdım. o gün hastaneden gelince akşama kadar yattım ağrım vardı. aşılama yapılırken stresten sanırım çok üşüdüm kendimi istemsiz olarak kastım ağrı ondan olmuş olabilir.
Bir yıldır çocuk istiyoruz. öncesinde başka bir hastaneye gidiyordum olmayınca bir sürü testten geçtim hsg filmi falan çektirdim. kanallar açık çıktı. hormon tahlilimde E2 hormonum 81 çıkmıştı. önce klomen kullandım rahim zarım çok inceydi. düzelmeyince 3 ay Femara isimli bir ilaç kullandım. son ultrasonda 22 mm yumurta , 7.3mm rahim duvarı kaınlığı cıktı. doktorda bu ay aşılama yapalım dedi.
İnşallah tutar 25 eylülde belli olacak evlenme yıldönümümüze denk geliyor. Aşılama yapılırken sürekli dualar okudum. Rabbim anne olmayı bizede nasip eder inşallah.

inş gönlündeki muradını allah nasip etsin ve tabiki bizlerede heyecanlı bir bekleyiş benimde 18 inde belli olacak bende cok dualar okudum aşılama yapılırken inş kabul olmuştur..

İnş OTE="mhtpfth, post: 36834882, member: 609354"]aynen canım dua herzaman hayatın akışını değiştirir rabbim kimseye aratmasın bu dünyadaki en güzel duyguyu annelik mertebesini herkese nasip etsin inş..[/QUOTE]
İns canim Rabbim kulunu en çok sevdigiyle istedigiyle sinarmis. Ben çocukları çok seviyorum dediğin gbi Rabbim kimseye aratmasin ins

çAllah gonlune gore versin hayirli olur inş tedavinin ve gelir kuzucugun. Benimde ilk asilamada çok agrim olmuştu ama ikincide hic olmadi. Guzel haberlerle gelirsin inş sonucu burdan paylaş mutlaka umut ol hepimize canim

6 Eylül de aşılama yaptırdım 4 gün oldu ama hala kasıklarımda ağrım var ve çok gazım var.

Bende bu ay yaptıracaktım ama hsg ye karar verdim. Bir sorum olacak ağrılı bir işlem mi?

[QUOTEost: 36848546, member: 515297"]Bende bu ay yaptıracaktım ama hsg ye karar verdim. Bir sorum olacak ağrılı bir işlem mi?[/QUOTE]

Ben cektirdim canim çok az bi agri oldu öyle korkulacak biseyi yok. İstanbul da isen fatihte radyotom radyomar diye bi yer adini doğru yazmisidr umarim bi bk istersen internettn. Orada cektrdm memnun kaldim tavsiye ederim.

Cuma günü yumurta kontrolüm var. muhtemelen 1 Eylül'de aşılama yapılacak. Eylül ayında aşılama yaptıracak arkadaşlar buradan deneyimlerimizi paylaşabiliriz.
Ben klomen kullanıyorum Ocak ayında tek tüpüm alındı, doktorum bu ay aşılama yapalım dedi. İnşallah hepimiz için hayırlı olur ve çokça hamile haberi alırız Eylül ayında...
bende bugün ilk aşılamamı yaptırdım şimdi sabırsızlıkla 24 eylül ü bkliyorum tutacak inanıyorum o kadar çok dua ettim ki inşallah hep birlkte alırız haberleri

bende bugn yaptırdım canım pazartesi 20mm 18 mm 2 yumurtam vardı. önceki gün çatlatma iğnesi yaptım bugünde aşılama oldum. dediğin gibi doktor aşılamı yaparken sürekli dua ettim aşılamadan sonra yatarken hep yalvardım Allahıma inşallah tutr inşallah hepimiz alırız hayırlı haberleri.

bende bugn yaptırdım canım pazartesi 20mm 18 mm 2 yumurtam vardı. önceki gün çatlatma iğnesi yaptım bugünde aşılama oldum. dediğin gibi doktor aşılamı yaparken sürekli dua ettim aşılamadan sonra yatarken hep yalvardım Allahıma inşallah tutr inşallah hepimiz alırız hayırlı haberleri.
Amin arkadaşlar insalh tutar arkadaşım..bende nasipse bu ay regl den sonra film cektiricem sonrada aşılama istiyorum 2 yıl bitti olmadı çok istiyorum artık bu ay Dr da degistiricem çünkü Dr um hsg çekmeden laparoskopi yapalım dedi çok yorgunum Üzgünüm normal yolla zor dedi

He bide bu ay istahim açıldı Baş ağrım var kasiklarimda sanci var gazım var uyku hali halsizlik yorgunluk var bugün akintim oldu bat 17 eylül

Amin arkadaşlar insalh tutar arkadaşım..bende nasipse bu ay regl den sonra film cektiricem sonrada aşılama istiyorum 2 yıl bitti olmadı çok istiyorum artık bu ay Dr da degistiricem çünkü Dr um hsg çekmeden laparoskopi yapalım dedi çok yorgunum Üzgünüm normal yolla zor dedi
doktor değiştir canım ben bu ay değiştirdim ve daha önce niye değiştirmedim die çok kızdım kendime. dua edicez beklicez başka seçenek yok. vardır bir hayır diyecez

Bende evlendigimden beri gittiğim 2 Dr oldu şimdi hsg yi başka bi Dr var aklımda nasipse ona gidip cektiricem

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu ay aşılama yaptıracağım kısmetse. Bugün son iğnemi vuracağım yarın kontrole gideceğim ve her şey yolundaysa pazartesi günü aşılamam yapılacak. Daha önce tek aşılamada hamile kalmıştım. Şuan 3 yaşında bir kızım var çok şükür. Inşaallah bu sefer de tek aşılamada olur. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu ay aşılama yaptıracağım kısmetse. Bugün son iğnemi vuracağım yarın kontrole gideceğim ve her şey yolundaysa pazartesi günü aşılamam yapılacak. Daha önce tek aşılamada hamile kalmıştım. Şuan 3 yaşında bir kızım var çok şükür. Inşaallah bu sefer de tek aşılamada olur. Allah yar ve yardımcımız olsun.
hakkında hayırlısı olsun canımm

Arkadaşlar merhaba ben de bugün aşılama yaptırdım ilk aşılamam dı bakalım şimdi heyecanla bekliyorum.25 eylülde belli olacak işallalhhh.:KK46: Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün ve hakkımızda hayırlısını versin.Ben Onun vereceğine sonsuz inanıyorum inşaallaaahhhhh...:KK71::KK47:

Arkadaşlar merhaba ben de bugün aşılama yaptırdım ilk aşılamam dı bakalım şimdi heyecanla bekliyorum.25 eylülde belli olacak işallalhhh.:KK46: Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün ve hakkımızda hayırlısını versin.Ben Onun vereceğine sonsuz inanıyorum inşaallaaahhhhh...:KK71::KK47:
Hakkında hayırlısı olsun canım inşaallah tutunur yavrun sana. Ben de bugün kontrole gittim Pazartesi aşılamam olacak kısmetse

Arkadaşlar ne durumdasınız? Kaç gün kaldı sonuç öğrenmeye?

20 sinde öğrenicem bennnn ama adet sancılarım var sanki hayırlısı bakalım :)

Back
X