• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Uzak bir yerde mi yaptırıyorsun canım. Rabbim büyük. Inşaallah o zamana kadar kendiliğinden olur.
Evet canim il disina cikmak zorundayim. Surekli rapor alinca da arkadaslar hayirldir deyip sorguluyo... kimseye de bisey anlatmadigim ivin boyle icten ice paraliyom kendimi :(

A
Evet canim il disina cikmak zorundayim. Surekli rapor alinca da arkadaslar hayirldir deyip sorguluyo... kimseye de bisey anlatmadigim ivin boyle icten ice paraliyom kendimi :KK43:
Anlıyorum canım ben de öğretmenim ve ben de il dışında yaptırıyorum malesef. Ama ben söyledim herkese yaaa. Keşke söylemeseydim:110:

............... Aşılama yapıldı .....test zamanı
a.sena ..............1 eylül...........Negatif
eakgull .............3 eylül.................
Mhtpfth............ 5 eylül............. 18 eylül
DeNiz_8383 .......6 eylül ..........Negatif
Lostlife ............8 eylül ..............25 eylül
Umuttttt ...........10 eylül ......... 24 eylül
Pares66 ............12 eylül ......... 25 eylül
Yldzbkrc. .........12 eylül. .........27 eylül
GultenEmreAydogdu ..13 eylül
Hasret41 ..........15 eylül...........30 eylül
Halide25 ......... 16 eylül............Negatif
Coolfire............17 eylül. .......
Süreklinegatif....20 eylül. ..........3 ekim

Malesef liste hiç iç açıcı değil :-(

Günaydın arkadaşlar. Yldzbkrc hadi bize pozitif haberlere gel inşaallah

Evet canim il disina cikmak zorundayim. Surekli rapor alinca da arkadaslar hayirldir deyip sorguluyo... kimseye de bisey anlatmadigim ivin boyle icten ice paraliyom kendimi :KK43:

Bende kimselere anlatmadığım için aynı sorunları yaşıyordum. Ama patronuma durumu anlattım.şimdi o kadar rahatladım ki rahat rahat izin alıyorum. Artık sorgulamadan izin veriyor. Arada ne durumdasınız die soruyor o kadar. Kendi çalışma arkadaşlarıma da söyledim. Yadırgamıyorlar artık izin almamı. Sonuçta bilinçli insanlarla çalışıyorsan pek sorun olmuyor.

Bende kimselere anlatmadığım için aynı sorunları yaşıyordum. Ama patronuma durumu anlattım.şimdi o kadar rahatladım ki rahat rahat izin alıyorum. Artık sorgulamadan izin veriyor. Arada ne durumdasınız die soruyor o kadar. Kendi çalışma arkadaşlarıma da söyledim. Yadırgamıyorlar artık izin almamı. Sonuçta bilinçli insanlarla çalışıyorsan pek sorun olmuyor.
yok yaaa , ben birkaç arkadaşa söyledim ama ona da o kadar pişmanım kiiiii...keşke hiç söylemeseydim. çünkü söyleyince ne oluyor biliyor musun, en ufak bir bebekle ilgili konuda en acınayarak suratlarını takınıp yaa canım Allah sana da versin gibi laflar duyuyorum. En güzeli hiç kimseye bir şey demiyicen, istemiyoruz deyip kenara çekilicen. yoksa var ya oooooo....
herkes soruyor ne yaptınız ne durumdasınız şurda şu doktor varmış ona gidin, falanca yerde aktarda şu varmış . ulan sanki biz derdimize derman aramıyoruz. hepsini de geçtim o acımasız konuşmalara tanık olmamak için kestirip atmak gerek diye düşünüyorum. ama senin çevreni sen daha iyi bilirsin. inşallah senin için de benim için de ve bebek için derman arayan herkes için de Mevlam derman gönderir... Dualarım hepimiz için yol arkadaşlarım...

Gunaydın cnm. İnş. İyi haber veririm. hastanedeyim şuan kanı verdim bekliyorum. 10:30 da çıkıcak sonucum çok gerginim ve heyecanlıyım.
inşallah hayırlı haberler verirsin canım. Allahım seni sevindirsin gül yüzünü güldürsün inşallah...

............... Aşılama yapıldı .....test zamanı
a.sena ..............1 eylül...........Negatif
Mhtpfth............ 5 eylül............. 18 eylül
DeNiz_8383 .......6 eylül ..........Negatif
Yldzbkrc. .........12 eylül. .........27 eylül
Halide25 ......... 16 eylül............Negatif

Malesef liste hiç iç açıcı değil :-(
kesinlikleeeee, hele orda kendi adımın yanında negatifi görmek cok can yakıcı :(

A

Anlıyorum canım ben de öğretmenim ve ben de il dışında yaptırıyorum malesef. Ama ben söyledim herkese yaaa. Keşke söylemeseydim:110:
söylememek en iyisi tatlım, az evvel arkadaşa da yazdığım ggibi herkes her şeyi çok biliyor. elalemin laflarını dinlemektense , istemiyoruz çocuk oyununu oynamayı tercih ederim. keşke o söylediğim bir kaç kişiye de hiçççççç söylemeseydim... ama nerden bilirdim bu derdin böyle beni paralayacağını....

söylememek en iyisi tatlım, az evvel arkadaşa da yazdığım ggibi herkes her şeyi çok biliyor. elalemin laflarını dinlemektense , istemiyoruz çocuk oyununu oynamayı tercih ederim. keşke o söylediğim bir kaç kişiye de hiçççççç söylemeseydim... ama nerden bilirdim bu derdin böyle beni paralayacağını....
Merak etme canım bir gün herkese ben hamileyim diyeceksin ve hamileliğinin kıymetini de çocuğunun kıymetini de hepsinden iyi bileceksin.

Eşi

Eşime nasıl söylicem onu bilmiorum bnden daha çok hevesliydi oof ya
ahhh canım ahhhh.....ben de telefonda söyledim, sonra beni almaya geldi . eve gelene kadar konuşamadık. eve geldiğimizde diyor ki "eve gelince şaka yaptım , değer yüksek çıktı diyeceksin zannediyordum" demez miiii...içim paramparça olduuuu....iki gündür tuttum kendimi yanında ağlamamak için. bugün işe gitti, patladım ben de ağlamaya...
Daha imtihanın bitmemiş canım benim seni çoook çoook iyi anlıyorum...

.......... Aşılama yapıldı .....test zamanı
a.sena ............1 eylül...........Negatif:KK61:
Mhtpfth............ 5 eylül........ 18 eylül
DeNiz_8383 .....6 eylül .........Negatif:KK61:
Yldzbkrc. .....12 eylül. .......Negatif:KK61:
Halide25 ......... 16 eylül.........Negatif:KK61:

Listeyi de güncellemek gelmiyor içimden hiç. Birileri pozitif haberi verse de mutlu mesut güncellesem keşke

Back
X