2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

Iste merak ediyorum basladik ama yaptiran varmi nolur bilgisi olan desin ya cok sıkılıyorum

Ikinci deneme olck ilk negatif medipol hast. Simdi devltte yaptircam para kalmadi:50:

Cnm sakin oraya gitme derim aksama ozelden msj atarim suan çalışıyorum

cnm bende eylulde medipolde başlıycam tedavıye hangı doktorda negatıf aldın sen..cerrahpaşada yaptıran varmı bılmıyorum :31:

Cnm ordamisin sen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar istanbulda nerelerde yaptiran var yazarsaniz sevinirim :)

canım ben değil ama arkadaşlar yaptırdı
biri ikizini doğurdu şimdi

biride doğurmak üzere

istanbul tüp bebekti sanırım

çok yoğun oluyor demişlerdi

ALLAH cc yüzünü güldüsün inşALLAH:49:

canım ben değil ama arkadaşlar yaptırdı
biri ikizini doğurdu şimdi

biride doğurmak üzere

istanbul tüp bebekti sanırım

çok yoğun oluyor demişlerdi

ALLAH cc yüzünü güldüsün inşALLAH:49:

Kurban oldugum Rabbim bisede nasip etsin insallah tek dileğim kucagimda bebegimi görmek inşaallah olmayan herkes içinde duam o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm onlarla alakalı değildir yaa bilerek yapılmaz sanırım dimi :26:

Valla bilmiyorum cnm ama kafami karistiracak cok olay oldu guvenim kalmadi dr a cunku kendi bile aciklama yapamadi bana tibbi aciklama yok tabiki hersey Allahtan ama tibben bi aciklama olmaliydi negatif icin yapamadi soyle bi yorum yok yani neden kisa protokol uyguladiniz bana dedim bi dahakine uzun protokol deneriz bunu duyunca zaten guven bitti daha neler neler hic bisey onemli degil de insanların umutlari somurulunce cok kotu oluyo

memlekete geldim bende bebişsiz bir bayram daha:14::14:

şimdiden iyi bayramlar herkese

Basta 9 yumurta aldilar 4 dollediler sonra düşe düşe 2 ye dustu embriyo

Canım bende seninle aynı şeyleri yaşadım sebebi de bu lanet olası morfoloji.eşimde bende bütün genetik ve kan tahlilerimizi yaptırdık hsg çektirdim başka hiç bir sorun bulunamadı.4 tüp geçmişim var sonuncu hariç hepsi senin anlattığın gibi döllenen az en sonada iki taneyi 2. gün transfer.morfoloji için erkek infertilitesine yazan kızlar pharmaton,çinko ve lcarnitin kullanarak aştıklarını yazmışlar.bende aldım 1,5 aydır kullanıyoruz.Ama doktor morfolojinin düzelmeyeceğini söyledi.

Back
X