- 31 Mayıs 2009
- 2.302
- 812
- 248
Antepliler guzel olur :) ama gezmek o kadar guzel değil yeni insanlar tanımak guzel antep yemekleride güzel: )gerci doğu yemekleri güzel: )
evet gezmek bi yönden çok kötü 6 yıllık evliyim 3. yeriiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antepliler guzel olur :) ama gezmek o kadar guzel değil yeni insanlar tanımak guzel antep yemekleride güzel: )gerci doğu yemekleri güzel: )
evet gezmek bi yönden çok kötü 6 yıllık evliyim 3. yeriizDD
kaygı bozukluğu bebeğimmmm kafan hiç durmuyo ya şöyle olursa ya böyle olursa ya eşime bişe olsa ya anneme ya banbama vs vs..ıyyy bazen tavan yapıyo bendeki bu durum çekilme oluyom eşime yalvarıyom işe gitme ya yolda bişe olursaaaa .....
kuzum negatıf düşünmüyorum ama şuan son çarem sn umudum tüp bebek oldugu ıcın oda tutmazsa buyuk bı hayal kırıklıgına ugrıycam kesin..inşallah cnm benım tek duamız o rabbım butun ısteyenlere en yakın zamanda hayırlı evlat versın ınsallahh..
kız sende hepten psikopat oldun cıktın..şimdiden kendini niye tutmaayanlarla etkılıyrsun ıyı düşün kuzum tutucak ınsallah... anksiyetemiiione kız hiç duymadım
![]()
Olsam neolur dustukden sonra Cemrem
Biz üç yılı doldurcaz 3 kere ev taşıdım![]()
teşekkür ederim cnm antepliler genelse esmer olur ama ben beyazım çünki anne tarafım çanakkaleli o tarafa benziyorumAntepliler guzel olur :) ama gezmek o kadar guzel değil yeni insanlar tanımak guzel antep yemekleride güzel: )gerci doğu yemekleri güzel: )
ay evet sen koyma dersin onlar özellikle koyarlar acıyıben sivaslıyım balım ilk başta alıştım desem büyük yalan olur salça ve acı mahvetti beni..lokantaya gidiyorum acısız diyorum itinayla acılı geliyor
acısız anlayışlarımız farklı
bilirsin sende burada fırına yemek yaptırmakta yaygın herseferinde kasabımla sinir harbi yaşıyorum bak hiç biber katma olur mu diyom herseferinde tadı olmaz ozaman yapmam diyo
ama normalde sevmediğim halde baklavası vee özellikleee katmerine aşığımmmmm![]()
burada öğrendiğim diğer şey maraş tarhanası onunlada çok güzel bir iişkimiz varD
salça ve acıyada alıştım gibi hatta yemeklerime atmaya başladım hehehe
haklısın olmayınca büyük yıkım oluyormuş ama bakalım inşlh yıkım değil sevinç yaşayacağız hepimizzzzz
kuzum negatıf düşünmüyorum ama şuan son çarem sn umudum tüp bebek oldugu ıcın oda tutmazsa buyuk bı hayal kırıklıgına ugrıycam kesin..inşallah cnm benım tek duamız o rabbım butun ısteyenlere en yakın zamanda hayırlı evlat versın ınsallahh..
kız sende hepten psikopat oldun cıktın..şimdiden kendini niye tutmaayanlarla etkılıyrsun ıyı düşün kuzum tutucak ınsallah... anksiyetemiiione kız hiç duymadım
![]()
öyle deme bu sefer düşmeyecek bebeğin seninle olucak cnmOlsam neolur dustukden sonra Cemrem
kaygı bozukluğu bebeğimmmm kafan hiç durmuyo ya şöyle olursa ya böyle olursa ya eşime bişe olsa ya anneme ya banbama vs vs..ıyyy bazen tavan yapıyo bendeki bu durum çekilme oluyom eşime yalvarıyom işe gitme ya yolda bişe olursaaaa .....
bazen beynimi çıkarasım bi dur düşünme artık diyesim geliyo diyo eşim![]()
teşekkür ederim cnm antepliler genelse esmer olur ama ben beyazım çünki anne tarafım çanakkaleli o tarafa benziyorum
ay evet sen koyma dersin onlar özellikle koyarlar acıyı
ahhh katmer sevilmez mi zatensivasında güzeldir yemekleri tabi doğu gibi acılı olmuyor bol salçalı
haklısın olmayınca büyük yıkım oluyormuş ama bakalım inşlh yıkım değil sevinç yaşayacağız hepimizzzzz
öyle deme bu sefer düşmeyecek bebeğin seninle olucak cnm![]()
teşekkür ederim cnm antepliler genelse esmer olur ama ben beyazım çünki anne tarafım çanakkaleli o tarafa benziyorum
ay evet sen koyma dersin onlar özellikle koyarlar acıyı
ahhh katmer sevilmez mi zatensivasında güzeldir yemekleri tabi doğu gibi acılı olmuyor bol salçalı
öyle deme bu sefer düşmeyecek bebeğin seninle olucak cnm![]()
evet çok zor bi rahatsızlık ya Allh vermesin kimseye işte ilaçlı tedavim vardı doktorumda uğraşacak birşeyin yok boş kalınca kuruyorsun çocuk yap demişti bende yapamıyom demiştimayyy kızz duuurr fenalıkk geldi banaao şekilde yaşanırmı bee allah göstermesin sen böyle düşüne düşüne ölür gidersin..kuzum yokmu bunun tedavisi
![]()
Sanada gecmis olsun canmkaygı bozukluğu bebeğimmmm kafan hiç durmuyo ya şöyle olursa ya böyle olursa ya eşime bişe olsa ya anneme ya banbama vs vs..ıyyy bazen tavan yapıyo bendeki bu durum çekilme oluyom eşime yalvarıyom işe gitme ya yolda bişe olursaaaa .....
bazen beynimi çıkarasım bi dur düşünme artık diyesim geliyo diyo eşim
benmde bebeişim düştü yani düşmedi düşmesini beklemeden aldırdık![]()
kızlar ben hafiften sahurlukları hazırlıyım![]()
Sanada gecmis olsun canm
evet çok zor bi rahatsızlık ya Allh vermesin kimseye işte ilaçlı tedavim vardı doktorumda uğraşacak birşeyin yok boş kalınca kuruyorsun çocuk yap demişti bende yapamıyom demiştim
ama şükür iyiyim eşime fazla takıntılı olmam dışında![]()
benim aslında hep ikinci hem ilk olucak şöyle eşimde sperm hiç yok 2010 yılında ameliyat olucaktı bende tüp ebebeğe hazırlandım ama ameliyattta sperm bulamadıalr ben opuya giremedim
inşallah cnm benım hep beraber yaşayıp görücez inşallah...senınde ılk denemenmi oluck cnm :26:
haklısın süse altına düşkün olur antepliler sarı saçıda niyeyse severler doğruben buralılara daha çok benziyorumdur ozaman evet birçoğu esmer amaa gelin kızları sarı saçlı :)))
sarı saçı çok seviyo antepliler bide evlerde apartmanlarda varak vb şeyleri süslü millet yanii![]()
biz kahvaltı tarzı yapıyoruz sahurda o yüzden işim kolay oluyor benimbenimde hazırlamam lazımmm ama çok üşeniyom![]()
tatlım bu hasatalık panik atak mı çünki aynı şeyleri benim ablamda yaşıyor kızı var 12 yaşında 4.cü kata asansörle bindirmiyor tek başına orda kalır bişey olur diyor her an ölücem sanki yok birinin başına bişey gelicek deyip duruyor oda çok zor bi hastalık buya tedaviside sadece hap oda ablam diyo beynim uyuşuyor diyo:26:sağol canm
Allah yaşatmasın kimseye ilk başlarda çok ağladım sonra dedim ya ne kurak vucudum var hamile kalamıyom kalınca büyütemiyom![]()
benim aslında hep ikinci hem ilk olucak şöyle eşimde sperm hiç yok 2010 yılında ameliyat olucaktı bende tüp ebebeğe hazırlandım ama ameliyattta sperm bulamadıalr ben opuya giremedimşimdi hamdolsun ki sperm bulunuyor tek tük de olsa o yüzden bu tedavimi ilk sayıyorum çünki opuya kadar gelip orda kalmak çok acı bişeydi ...rabbim kimseye yaşatmasın o anları
senin ilk mi denemen
haklısın süse altına düşkün olur antepliler sarı saçıda niyeyse severler doğru
biz kahvaltı tarzı yapıyoruz sahurda o yüzden işim kolay oluyor benim![]()
amin hepimizin bu tedavisi son olur bebeğimiz göbişimizde olur​hmmm anladım cnm üzme kendını bu ılk ve son olucak ınsallahh..hep beraber yasıycaz o heycanı..bende o opudan tırsıyorum çok..ama bebeım ıcın herseye deger ..ewt cnm ılk kez olucak daha once 1 kez aşılama yaptırtmıstım..
amin hepimizin bu tedavisi son olur bebeğimiz göbişimizde olur
opudan aslında korkmuyorum daha önce yaşamadığım için olsun değer dediğin gibi![]()