Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim adetim de 3 4 eylül gibi raporun işlemi biterse başlayacağım aynı zamana denk geliyor ne güzel yandaş olursun bana çok sevindimben raporu beklemıycem yaa .. gercı oda bu haftda cıkcak buyuk ıhtımal .. ben bu adetımde baslıycam oda 3 4 eylul gıbıı işte.. sızın ne zman ıns .. benım ılk tup bebek daha dogrusu bızım kı pgt olcak .. korkuorum ama hayırlsı olur ıns
RAPOR NE ICIN GEREKLI BAŞLAMADN ONCE RAPORU MI ISTIORLAR NERDE TEDAVI GORCEKSIN BU ARADACanım benim adetim de 3 4 eylül gibi raporun işlemi biterse başlayacağım aynı zamana denk geliyor ne güzel yandaş olursun bana çok sevindim
Tatlım eğer indirimli tüp bebek yaptırmak istersen rapora başvuru yapıyorsun bazı şartları var.illa rapor şart değil yani mesela ben özel karadeniz hastanesi de tüp bebek tedavisine başlayacağım trabzon da raporun varsa ilaçla dahil 3 bine mal oluyor rapor olmazsa 6 bin civarı tutuyor canım.olurda ilk tüp bebek tutmazsa diye rapor çıkarmak istedik 2. Tüp bebek denemesi kolay olur maddi açıdan yoksa para biriktirmem lazım uzun süreRAPOR NE ICIN GEREKLI BAŞLAMADN ONCE RAPORU MI ISTIORLAR NERDE TEDAVI GORCEKSIN BU ARADA
merhaba inşlh hepimiz anne olur buray yazarız hepimizin tedavisi sorunsuz geçer...Yok canım bende eylülün sonu gibi başlıcam adet tarihime bağlı olarak.Biz dört yıllık evliyiz ama benim tüplerim kapalı oyüzden normal yolla olma ihtimalimiz hiç yok.Bu da ikinci denemem olacak ilk denemem düşükle sonuçlandı.
Canım merhaba trabzonda yaptıracaksın galiba farabi hastanesinde galiba süleyman hoca bende özel karadeniz hastanesinde yaptiracagimmerhabaaaaaaa hepinize kızlar. bende eylül ayında 2. tüp bebek deniycem. kısmetse. lucrinle başladım salı günü gonal f e başlıycam. ilk denemem clinarttaydı ama şimdi süleyman güvene gidiyorum. inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.![]()
Merhaba Hanımlar! Aranıza yeni katıldım. Bu paylaşımlar çok hoşuma gidiyor. Ne güzel herkes birbirine destek oluyor ve aynı zamanda bilgileniyoruz. Bende Tüp Bebek tedavisine Ekim de başlayacağım inşallah. Yeni Septum ameliyatı oldum onun için 1 ay beklemem gerektiğini söyledi doktor. 3 yıllık evliyim ve 2 kez dış gebelik geçirdim. Denizli de yaptıracağım. Bundan sonra normal de olur dedi Dr ama ben artık beklemek istemiyorum. Birde tekrar Dış gebelik olur diye korkuyorum tabii. Sizce bekleyeyim mi?
Merhaba canım. Güle güle büyüt evladını. Allah uzun ömür versin sana ve bebeğine. Benim yaş 27 3 yıllık evliyim. Rapor da sıkıntı yaşadın mı? İlk defa da tuttu mu tüp bebek? Kaç tane embriyo koydular? Benim gibi birisini bulunca sormak istedim.Merhaba arkadaşım.bende ıkı kez dış gebelık geçırdım.tuplerım deforme oldu.amelıyat oldum tuplerımın bağlantısı kesıldı.afyondayım bende.antalya yaptırdım tup bebeğı.15 aylık şuan bebeğım çok şukur.dış gebelığın tekrarlama rıskı var.yaşın kaç, kaç yıllık evlısın beklemek ıçın bunlarda onemlı.ınşallah en yakın zamanda bebışıne kavuşursun
Canım merhaba trabzonda yaptıracaksın galiba farabi hastanesinde galiba süleyman hoca bende özel karadeniz hastanesinde yaptiracagim
özel karadenizde ilk yaptırıp tutan arkadaşlarım var inşalllah sende güzel sonucu alırsın. raporunun çıkıp çıkmadığını öğrenmek için aradınmı hastaneyiCanım benimde ilk tüp bebek olacak daha denemedim tüp bebek raporu için başvuru yapmıştım onaylandı salı günü imza işlemi var biterse adetimle birlikte başlayacağım sen ne zaman başlıyorsun tedaviye canım
İnşallah canım yaa hayırlısı ALLAH tan artık biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz gerisi takdir.merhaba inşlh hepimiz anne olur buray yazarız hepimizin tedavisi sorunsuz geçer...
Evet canım salı çarşamba gibi adet olacağım salı günü için aramamı söylediler yarın arayacağım yarın belli olacak.benim raporum onaylandi ama sisteme giriş işlemi varmış . Senin raporlu mu canım ne kadar a mal olacak benim 3 bin civarı arkadaşların hangi dr yaptırmış özel karadeniz deözel karadenizde ilk yaptırıp tutan arkadaşlarım var inşalllah sende güzel sonucu alırsın. raporunun çıkıp çıkmadığını öğrenmek için aradınmı hastaneyi
evet canım raporlu yaptırcam bende nisan ayından beri uğraşıyorum rapor genetik tahlili falan rapor önceden çıktı da tahlil sonucunu bekledim. ufuk beye gitti arkadaşım. bende 750+300 dr 950 ilaç 410 hastane 2500 falan işte toplamda 2 ay da şu an ismini hatırlayamadım ilaç kullandım 125+125=250 yani anlıycan hemen hemen bende 3000 e yaklaşıcam bendeEvet canım salı çarşamba gibi adet olacağım salı günü için aramamı söylediler yarın arayacağım yarın belli olacak.benim raporum onaylandi ama sisteme giriş işlemi varmış . Senin raporlu mu canım ne kadar a mal olacak benim 3 bin civarı arkadaşların hangi dr yaptırmış özel karadeniz de
kuzu sayıda problem yok ama morfoloji yüzde 2Evet canım rapor çıkınca ilaç ve hastane masrafların yarısını karşılıyor. Eşinin sperm sayısı kaç canım
Bizimde sayıda sorun yok ileri hareketli sorun bizde % 5 bakalım kısmet işte yumurtsyi dölleyen ileri hareketli az olduğu için olmuyor inşallah tüp bebek olur rabbim hayırlı olmasını nasip etsin inşallahkuzu sayıda problem yok ama morfoloji yüzde 2
Canım inşallah tedavin hayırlı olur rabbim dualarımızı kabul etsin emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallahMhb arkadaşlar bugün adet oldum veee 21.günumde 2 aydir ertelediğim tedavime başlıyorum kismetse...Hepimizin tedavileri güzel sonuçlanir inş..