2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

kızlar esımin morfolojisi 1 ve bır yıldır cocugumuz olmuyor ,doktorum asılama degil direk tup bebek onerdi.Eylul de hastalanmamı bekleyip gedecem ama cok kararsızım.Morfolojı bozuk olunca tup bebek tutmuyormus duydum,bende sorun yok acaba neden asılama yapmıyorlar bu durumda,kafam karısık .Tup bebek yaptıranlar nerde yaptırdınız ve rapor nasıl alınıyor morfoloji bozukluguna tup bebek raporu veriliyormu

kızlar esımin morfolojisi 1 ve bır yıldır cocugumuz olmuyor ,doktorum asılama degil direk tup bebek onerdi.Eylul de hastalanmamı bekleyip gedecem ama cok kararsızım.Morfolojı bozuk olunca tup bebek tutmuyormus duydum,bende sorun yok acaba neden asılama yapmıyorlar bu durumda,kafam karısık .Tup bebek yaptıranlar nerde yaptırdınız ve rapor nasıl alınıyor morfoloji bozukluguna tup bebek raporu veriliyormu
merhaba, tüp bebekte sperm ve yumurta laboratuvar ortamında buluşup embriyo oluşturuluyor. Sonra rahme transfer yapılıyor, dolasıyla aşılamadan daha yüksek başarı oranı var. İyi bir laboratuvarı olan bir merkez veya hastane seçerseniz morfolojiyle ilgili sıkıntı aşılır diye düşünüyorum. Ben Fulya Bahçeci kliniğinde devam ediyorum tedaviye. Merkezden çok memnunum, umarım sen de iyi bir doktor ve merkezle sorunu aşarsın.. Rapor konusunda bir bilgim yok bu arada..

Bugun itibari ile tüp bebek kararı aldık. 37 yaşındayım. Bir tüpüm tıkalı. Hidrosalpinks operasyonu sonrası Ekim ayında tedaviye başlayacağim Bahçeci'de. Doktorum Eylül sonu embriyo üretip dondurup sonrasında da ameliyat olabileceğimi söyledi. Ya da önce olup 1 sonraki ay tedaviye başlanabileceğini. Bu konuda biraz kararsızım. Önce olup bayramda dinlenip, ozon, akapunktur ve yoga ile vucudumu dinçleştirmek daha mantıklı geliyor Ekim e kadar. Daha önce hidrosalpink operasyonu olan varsa bilgi verebilir mi?
Herkesin hayallerine kavuşmasını dilerim.
Sevgiler
cnm merhaba inşlh bu topikte evladına kavuşmayan kalmaz.. ameliyatını bilmiyorum ama inşlh gerisi kolay ve umut dolu olur tedavinin...
haklısın canım ya her işte vardır bir hayır. inşallah sıkıntılarımızdan sağlıkla kurtulalım da bebişlerimiz daha güçlü annelerle karşılaşsınlar dimi ama?
tabi cnm yaaa biz sağlam olalım ki onları gelince sevip sarmalıyalım.....

merhaba, tüp bebekte sperm ve yumurta laboratuvar ortamında buluşup embriyo oluşturuluyor. Sonra rahme transfer yapılıyor, dolasıyla aşılamadan daha yüksek başarı oranı var. İyi bir laboratuvarı olan bir merkez veya hastane seçerseniz morfolojiyle ilgili sıkıntı aşılır diye düşünüyorum. Ben Fulya Bahçeci kliniğinde devam ediyorum tedaviye. Merkezden çok memnunum, umarım sen de iyi bir doktor ve merkezle sorunu aşarsın.. Rapor konusunda bir bilgim yok bu arada..

tesekkur ederim ben anadolu yakasında oldugum ıcın memorial ve umut tup bebek merkezı arasında kararsız kaldım.Bu arada urolog memorialda esıme vitamin yazdı bıraz bekleyin degerlere bakalım dedi ama ben artık beklemek istemiyorum esımın yası 42:((

tesekkur ederim ben anadolu yakasında oldugum ıcın memorial ve umut tup bebek merkezı arasında kararsız kaldım.Bu arada urolog memorialda esıme vitamin yazdı bıraz bekleyin degerlere bakalım dedi ama ben artık beklemek istemiyorum esımın yası 42:KK43:(
Erkeğin yaşının hiç önemi yok. Erkek 90 ında da sperm üretiyor. Siz 35 geçmediyseniz geç kalmış sayılmazsınız.

cnm merhaba inşlh bu topikte evladına kavuşmayan kalmaz.. ameliyatını bilmiyorum ama inşlh gerisi kolay ve umut dolu olur tedavinin...

tabi cnm yaaa biz sağlam olalım ki onları gelince sevip sarmalıyalım.....
Çok haklısın:)

Erkeğin yaşının hiç önemi yok. Erkek 90 ında da sperm üretiyor. Siz 35 geçmediyseniz geç kalmış sayılmazsınız.

benim yas 31 gecenlerde urolog esime vitamin verdi 15 gundur kullanıyor,ama bunun yanında kurler vitaminler ,ceviz fıstık,pekmez her sey kullanıyor ınsallah bir yararı olur artık.

Bugun itibari ile tüp bebek kararı aldık. 37 yaşındayım. Bir tüpüm tıkalı. Hidrosalpinks operasyonu sonrası Ekim ayında tedaviye başlayacağim Bahçeci'de. Doktorum Eylül sonu embriyo üretip dondurup sonrasında da ameliyat olabileceğimi söyledi. Ya da önce olup 1 sonraki ay tedaviye başlanabileceğini. Bu konuda biraz kararsızım. Önce olup bayramda dinlenip, ozon, akapunktur ve yoga ile vucudumu dinçleştirmek daha mantıklı geliyor Ekim e kadar. Daha önce hidrosalpink operasyonu olan varsa bilgi verebilir mi?
Sevgiler

Sevgiler

Evet canım bende hormon testinden korkuyorum hemşire hormon da sorun olmayabilir ama bazen değerler yüksek çıkabiliyor o zaman iptal oluyor dedi inşallah sorun olmaz tedavilerimiz sorunsuz ilerler sende haberleri yaz Canım benim ilk tüp bide deneyeyim yok topikler sağolsun iyi oluyor :)
tam da dediğin gibi oldu canım tsh değerim 12.9 olmuş tüpbebek uygulayabilmem için 2,5 falan olması lazımmış yani tedavim iptal oldu. önümüzdeki ay değerim düşerse başlıycaz kısmetse. ağlamaktan canım çıktı gözlerim davul gibi oldu. senin daha önce hiç yoktuysa guatr şikayetin şimdi de bişey çıkmaz merak etme. takip edicem seni burdan yine yardımcı olabileceğim bişey olursa msj. atabilirsin canım adet oldunmu bu arada. hayatta herşey kısmet işte ne zaman ne olacağını bilemiyorsun. inşallah isteyen herkese hayırlısını verir. senin de iyi haberlerin gelir inşallah. :KK61:

tam da dediğin gibi oldu canım tsh değerim 12.9 olmuş tüpbebek uygulayabilmem için 2,5 falan olması lazımmış yani tedavim iptal oldu. önümüzdeki ay değerim düşerse başlıycaz kısmetse. ağlamaktan canım çıktı gözlerim davul gibi oldu. senin daha önce hiç yoktuysa guatr şikayetin şimdi de bişey çıkmaz merak etme. takip edicem seni burdan yine yardımcı olabileceğim bişey olursa msj. atabilirsin canım adet oldunmu bu arada. hayatta herşey kısmet işte ne zaman ne olacağını bilemiyorsun. inşallah isteyen herkese hayırlısını verir. senin de iyi haberlerin gelir inşallah. :KK61:
Üzüldüm tatlım :( her şer den bir hayır aramak lazım tatlım olsun bu ay olmaz öbür ay olur demek bu ay hayırlı değilmiş tatlım.bende bugün adet oldum cuma günü randevu aldım bakalım işte hormon değerlerim iyi çıkacak mı bakalım guatr şikayetim yok benim o yüzden mi yüksek çıktı senın üzülme tatlım rabbim hayırlısını nasip etsin yeterki olsun bir ay daha bekleriz ne yapalım

canım aşılama ile tutunma az olabileceğinden önermemişlerdir bence iyi de yapmışlar. çünkü aşılamada yapılan şey ilaç ve iğne kullanımı sonrası eşinin spermi ayıklanıp enjekte ediliyor yumurtalıklarına bu yüzden eşinde sayı az olduğu için boşuna uğraşma aşılama ile. rapor almak için de olduğun yerde tüp bebek uygulaması yapan araştırma hastanesi varsa oraya git hastanenin tüp bebek bölümüne rapor almak istediğini beyan et. senden belgeler isteyecekler onları tamamla ve teslim et. çıkar raporun. ama istenilen tetkikleri rapor aldığın hastanede yaptır. neredesin bilmiyorum ama ben rizedeyim raporu trabzonda çıkarttım rize araştırmada yaptırdığım tahlilleri kabul etmediler. umarım sen çıkartabilirsin erkenden

Üzüldüm tatlım :KK43: her şer den bir hayır aramak lazım tatlım olsun bu ay olmaz öbür ay olur demek bu ay hayırlı değilmiş tatlım.bende bugün adet oldum cuma günü randevu aldım bakalım işte hormon değerlerim iyi çıkacak mı bakalım guatr şikayetim yok benim o yüzden mi yüksek çıktı senın üzülme tatlım rabbim hayırlısını nasip etsin yeterki olsun bir ay daha bekleriz ne yapalım
yani mutlaka olmaması daha hayırlıdır da bıktım gidip gelmekten ardeşenden trabzona ötobüsle en az 2,5 saat hiçbirşey yapmadan yoruldum nisan ayında karar verdim hep erteleniyo. bende haşimato troit var bazen yükseliyo ilaçla düşüyor 1 aya da ne bileyim işte hemen akıyor çeşmeler. sen üzülme ama herşeye olumlu bak. herşey güzel olacak inşallah senin için de. hadi hayırlı olsun şimdiden. sen trabzondasın sanırım. Allah yardımcın olsun canım:nazar:al şimdiden nazar boncuğu taktım sana uğur getirsin:nazar::KK46::nazar:

yani mutlaka olmaması daha hayırlıdır da bıktım gidip gelmekten ardeşenden trabzona ötobüsle en az 2,5 saat hiçbirşey yapmadan yoruldum nisan ayında karar verdim hep erteleniyo. bende haşimato troit var bazen yükseliyo ilaçla düşüyor 1 aya da ne bileyim işte hemen akıyor çeşmeler. sen üzülme ama herşeye olumlu bak. herşey güzel olacak inşallah senin için de. hadi hayırlı olsun şimdiden. sen trabzondasın sanırım. Allah yardımcın olsun canım:nazar:al şimdiden nazar boncuğu taktım sana uğur getirsin:nazar::KK46::nazar:
Yok tatlım keşke trabzonda olsam bende artvin den gidiyorum kaç kere git gel yaptık Rizeye iki kere aşı için git gel yaptık daha sonra tüp raporu için kaç kere git gel bide asistanlar taksit taksit istediler herseyi her heyet günü rapor kuruldan geçmedi asistanlarA bırakmışlar hastaneyi o yüzden bıktım o hastaneden raporu cuma günü alınca birşey çıkarmazlar umarım.benim raporum çıktı gelip alın dediler direkt alırım dimi yoksa Ekstradan yapılacak işlem var mı bizim raporu alırken

tesekkur ederim ben anadolu yakasında oldugum ıcın memorial ve umut tup bebek merkezı arasında kararsız kaldım.Bu arada urolog memorialda esıme vitamin yazdı bıraz bekleyin degerlere bakalım dedi ama ben artık beklemek istemiyorum esımın yası 42:KK43:(
bence böyle umutsuz olma, bu sitede herkes pozitif baksana... ben de 73 doğumluyum, hesapla yani yaşımı. Ama Allah verince oluyor, sabırlı e inançlı olmalıyız :)

Canim umutsuz degilimde sadece her kesin
neden cocuk yapmiyorsun 3yildi evlisiz gezip dolaşmak tan doymadiniz mi soyleminden yoruldum.Esimin ailesi sürekli uzerime geliyor sorumsuz musum da falan. Esim ondan kaynaklanan sorunun ve tup bebek yapma kararimizi kesin ailesinin bilmesini istemiyor.Kendi basima yalniz mucadile ediyorum ama icimde bi õvke bi hırs var
sacma sapan neden cocuk yapmak
istemiyorsuz deye dalga gecenlere kimsenin aklina gelmiyor b8 sorun varmi deye sorsun

Teşekkür ederTE="eftelya_5353, post: 36753597, member: 65857"]canım aşılama ile tutunma az olabileceğinden önermemişlerdir bence iyi de yapmışlar. çünkü aşılamada yapılan şey ilaç ve iğne kullanımı sonrası eşinin spermi ayıklanıp enjekte ediliyor yumurtalıklarına bu yüzden eşinde sayı az olduğu için boşuna uğraşma aşılama ile. rapor almak için de olduğun yerde tüp bebek uygulaması yapan araştırma hastanesi varsa oraya git hastanenin tüp bebek bölümüne rapor almak istediğini beyan et. senden belgeler isteyecekler onları tamamla ve teslim et. çıkar raporun. ama istenilen tetkikleri rapor aldığın hastanede yaptır. neredesin bilmiyorum ama ben rizedeyim raporu trabzonda çıkarttım rize araştırmada yaptırdığım tahlilleri kabul etmediler. umarım sen çıkartabilirsin erkenden[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım ben istanbulda yim az once rapor icin gerekli sartlara baktim 3yil evli olmak gerekiyormus suremizin tamamlanmasina tam 8 ay var :( Artık kendimiz uygun bi yer arayacagiz tup bebek icin
Tese

Yok tatlım keşke trabzonda olsam bende artvin den gidiyorum kaç kere git gel yaptık Rizeye iki kere aşı için git gel yaptık daha sonra tüp raporu için kaç kere git gel bide asistanlar taksit taksit istediler herseyi her heyet günü rapor kuruldan geçmedi asistanlarA bırakmışlar hastaneyi o yüzden bıktım o hastaneden raporu cuma günü alınca birşey çıkarmazlar umarım.benim raporum çıktı gelip alın dediler direkt alırım dimi yoksa Ekstradan yapılacak işlem var mı bizim raporu alırken
ya seninki benden daha zormuş artinden bari nasıl uğraştın ya. neyse artık raporu aldın ya daha rahat olur 48 tl mi ne para ödeyip alacaksın tüp bebeğe git raporum çıkmış de bir iki yere yollayacak seni raporunu verecekler çıktı dedikten sonra bişey çıkmaz sanırım. Allah yardımcımız olsun. Allah kimseyi dr ların eline düşürmesin. onlarsız da olmuyor ama hiç yoktan insan olanlara rastgetirsin.

Teşekkür ederTE="eftelya_5353, post: 36753597, member: 65857"]canım aşılama ile tutunma az olabileceğinden önermemişlerdir bence iyi de yapmışlar. çünkü aşılamada yapılan şey ilaç ve iğne kullanımı sonrası eşinin spermi ayıklanıp enjekte ediliyor yumurtalıklarına bu yüzden eşinde sayı az olduğu için boşuna uğraşma aşılama ile. rapor almak için de olduğun yerde tüp bebek uygulaması yapan araştırma hastanesi varsa oraya git hastanenin tüp bebek bölümüne rapor almak istediğini beyan et. senden belgeler isteyecekler onları tamamla ve teslim et. çıkar raporun. ama istenilen tetkikleri rapor aldığın hastanede yaptır. neredesin bilmiyorum ama ben rizedeyim raporu trabzonda çıkarttım rize araştırmada yaptırdığım tahlilleri kabul etmediler. umarım sen çıkartabilirsin erkenden
Teşekkür ederim canım ben istanbulda yim az once rapor icin gerekli sartlara baktim 3yil evli olmak gerekiyormus suremizin tamamlanmasina tam 8 ay var :KK43: Artık kendimiz uygun bi yer arayacagiz tup bebek icin
Tese[/QUOTE]
canım sekiz ay bişey değil hemen geçer. ben 11 yıldır uğraşıyorum. sen o şartlara çok takılma biraz da hastanenin elinde senin aciliyetin varsa verirler belki raporunu çünkü sen beklesen de durumunda değişiklik olmayacak. bence gidip bi araştırma hastanesinde kadın doğum dr git görüş kendi hastaları olunca daha kolay veriyolar raporu. sonra istediğin yerde yaptırırsın bence ama sen bilirsin canım sana nasıl uygun. Allah yardımcın olsun

Cnm uzuldum tedavinin iptal olmasina ama olsun degerlerin duzene girer hemen bi dahaki ay baslarsin sende sonu bebisli olsunda herseye katlaniriz bizler.
Canim umutsuz degilimde sadece her kesin
neden cocuk yapmiyorsun 3yildi evlisiz gezip dolaşmak tan doymadiniz mi soyleminden yoruldum.Esimin ailesi sürekli uzerime geliyor sorumsuz musum da falan. Esim ondan kaynaklanan sorunun ve tup bebek yapma kararimizi kesin ailesinin bilmesini istemiyor.Kendi basima yalniz mucadile ediyorum ama icimde bi õvke bi hırs var
sacma sapan neden cocuk yapmak
istemiyorsuz deye dalga gecenlere kimsenin aklina gelmiyor b8 sorun varmi deye sorsun
tek kisini savasmasi zor benimde esimden kaynakli kayivaldem ilk zamanlar hep bana laf solerdi yok seni dovucem.hadi yap bi torun der dururdu esim anlatinca sustu tabii senin esin sakladigi muddetce bu laflar bitmez .insl bu tedavinde bebegin gobisinde olur da herkesler kapatirlar cenelerini.

Back
X