2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

evet canim iptal oldu,eger olmasaydi bugun 5. gunumdu...ama dedigin gibi herseyde hayir aramak lazim...kisa degil benim hep uzun protokol oluyor tedavim...ve burda (fransada) ekstra uzun suruyor 35-40 gun civari..bir an once zaman gecsin ben yeniden basliyayim istiyorum...
senin tedavin ne asamada?
orda prosedür öyle ise yapacak bişey yok olsun sonu güzel olsun bi daha ki sefere
ben aslında eylül veya ekime başlıcam tedaviye cnm herhangi bir şey olmazsa
eşimin morfolojisi ne durumda şimdi bilmiyoruz
bayramdan sonra bakıcaz ben şimdi beklemedeyim güzelim:26::26:

Son düzenleme:
yok canim bizde morfoloji sorunu yokda ben fransadayim doktor hicbir aciklama yapmadi bize..burda ki doktorlar Turkiyedeki gibi degil...detaylara girmiyorlar yani...sadece spermler iyiydi dedi,yumurtalarmi kalitesizdi dollenemedi,yada dollendide bolunmemi olmadi anlamadim...bugunde mektup gondermisler sevindim sebebini yazmislardir diye sadece tup bebek basarisizligindan bahsetmisler ,bilindik seyler yani..
ilk tedavim degil benim oncesinde 6 asilama 2 tup bebek tedavim vardi bunla 3 oldu yani toplamda 9 tedavi ..2 kere gebelik elde edildi asilamada elde edilen dusukle sonuclandi...ilk tup bebek tedavimde 3 tane embryom oldu toplamda,ilkinde 2 tane cok kaliteli embryo kondu olmadi...ikincisinde dondurulmus 3. gun embryosu konuldu (tek) ve o da bana evlat oldu cok sukur..biz simdi cok gec kalmadan 2. bebek icin baslayalim dedik...iste boyle canim...
Rabbim evladını bağışlasın sana çok sevindim, inşallah bizim de bi tane bile olsa olur bebeğimiz. kaç yaşında yavrun?
6 aşılama çok yıpratıcı olmuştur. ben 1 tane yaptırdım. tüp bebekten sürekli kaçıyordum çünkü çok zor bi süreç olduğunu düşündüm hep. ve o benim için tutunduğum son daldı.
ama bunları da yaşamak varmış kaderde ve yaşadık.
süreç hiç de zor değil, embriyoları verdikten sonraki 12 gün geçmek bilmiyor işte ennn zor olanı oymuş.
Kizlar siz kladik tup bebekmi yaptiriyorsunuz yoksa mikroenjeksiyonmu? sanirim Turkiyede hemen hemen butun merkezler mikroenjeksiyon yapiyormus basari sansini arttirmak icin...
bana hep klasik ivf yapildi bu seferde basarisiz sonuclandi embryo olusmadigi icin...birdahaki mikroenjeksiyon olacak dedi doktorum...
mikroenjeksiyon canım benimde. başarı şansını arttırdığı doğru. sonuçta yumurtayı delememe ihtimali yok.
Canim liste yapilsa nasil olur? :)
moral olur bizlere aslinda :)
en kısa sürede yapayım canım, haklısın.
yoğunum şu aralar. açıkçası buraya da her gün giremeyebiliyorum. ama hatırlatman iyi oldu; moral olur bize..

orda prosedür öyle ise yapacak bişey yok olsun sonu güzel olsun bi daha ki sefere
ben aslında eylül veya ekime başlıcam tedaviye cnm herhangi bir şey olmazsa
eşimin morfolojisi ne durumda şimdi bilmiyoruz
bayramdan sonra bakıcaz ben şimdi beklemedeyim güzelim:26::26:
hakkinda hayirlisi olsun canim,bakarsin ayni ay tedavilerimizde hamile kalip burada paylasiriz :)

Rabbim evladını bağışlasın sana çok sevindim, inşallah bizim de bi tane bile olsa olur bebeğimiz. kaç yaşında yavrun?
6 aşılama çok yıpratıcı olmuştur. ben 1 tane yaptırdım. tüp bebekten sürekli kaçıyordum çünkü çok zor bi süreç olduğunu düşündüm hep. ve o benim için tutunduğum son daldı.
ama bunları da yaşamak varmış kaderde ve yaşadık.
süreç hiç de zor değil, embriyoları verdikten sonraki 12 gün geçmek bilmiyor işte ennn zor olanı oymuş.

mikroenjeksiyon canım benimde. başarı şansını arttırdığı doğru. sonuçta yumurtayı delememe ihtimali yok.

en kısa sürede yapayım canım, haklısın.
yoğunum şu aralar. açıkçası buraya da her gün giremeyebiliyorum. ama hatırlatman iyi oldu; moral olur bize..

canim tup bebek sureci benim icin zor neden dersen burda cok uzun olmasi..igneler yap yap bitmiyor tam 30 gun karnimdan igne yaptim.Turkiyede benden sonra baslayanlar neredeyse tedt sonucunu alacakti ben opuya girdigimde dusun...
cocugum ekimde 5 yasina girecek canim.Allahim herkese versin hic olmamasi cok daha zor elbet...liste icin tesekkurler simdiden cok sevinirim gercekten :))

umudunu kaybedersen 1-0 yenik baslarsin canim. Allaha inancimiz sonsuz.. Bizim de %4 morfoloji var tutundu ama kimyasal oldu. Buna da sukur kurtaj olmadim. Yilmak yok annelik sabir isi.. Bizim de sabrimizda sorun varmis rabbim tamamlamadan vermiyor. Hepi,izin derdi ortak duamiz ortak. 3. Den sonra sans neden dussun ki.. 2. Nin sansinin daha yuksek oldugunu burda ogrendim bende.

Canim hatirliyoru, s3ni. Hosgeldin tekrar. Bu defa ankara yaptircam ben ama merkez ariyorum s3n nerde yaptircaksin

herseyde vardir bi hayir.. Bizim dualarimiza ihtiyacin vardi belki rabbim bizi tanistirdi:)
birbirimize cok dua edelim canim embriyolar gelisecek bebek olacak insallah.
Doktor neden dedinpeki. Sizde de morf. Sorunu varmi

canım istanbuldayım ben.aynı dr umla devam edicem.hayırlısı olsun hakkımızda.

bu topik sakin ama bi kaç aya kadar dolup taşacak inşlh tedavilerimizin ardından güzel hamiş haberlerimizi yazıcaz:49::16::16:

canim tup bebek sureci benim icin zor neden dersen burda cok uzun olmasi..igneler yap yap bitmiyor tam 30 gun karnimdan igne yaptim.Turkiyede benden sonra baslayanlar neredeyse tedt sonucunu alacakti ben opuya girdigimde dusun...
cocugum ekimde 5 yasina girecek canim.Allahim herkese versin hic olmamasi cok daha zor elbet...liste icin tesekkurler simdiden cok sevinirim gercekten :))[/QUOTE]
Bu hepimizin ortak imtihani canim. Kimimizin yolu kisa kimimizin uzjm. Ama sonunda evlatlarimiza kavusacaksak ne onemi var dimi..
Liste henuz olusturulmadi canim.
Malum oruclar.. firsatkalmiyor topige bakmaya bile..
canım istanbuldayım ben.aynı dr umla devam edicem.hayırlısı olsun hakkımızda.

Bende ayni doktora kararverdim hakkimizda hayirlisi olsun insallahhhh ;)

bu topik sakin ama bi kaç aya kadar dolup taşacak inşlh tedavilerimizin ardından güzel hamiş haberlerimizi yazıcaz:49::16::16:

Isallah mi desem bilemedim:)
Malum eylule ekime varmadan herkes kavussun evladina insallah..bu topik de bos kalsin;)
Ama hamile haberlerini insallaaaaah cok duycaz
:49:

Isallah mi desem bilemedim:)
Malum eylule ekime varmadan herkes kavussun evladina insallah..bu topik de bos kalsin;)
Ama hamile haberlerini insallaaaaah cok duycaz
:49:
amin cnm ama benim malum doğal yolla imkansız o yüzden tedavimi bekliyorum inşlh herkesler evladına kavuşur ister tüp bebekle ister doğal yolla sağlıkla gelsinler de kucaklarımıza gerisi teferruat....:16::16:

Iyi geceler kizlar hayirli sahurlar...
Orucken is yemek bulasik derken buraya uzun zamandir giremedim ama aklimdasiniz..
neler yapiyorsunuz.. eylule bisey kalmadi kimler hazirlik yapiyor
Ben kilo veriyorum. Cok bi kilom yok ama ihtimalleri artirmak lazim. 60 kiloydum 57 oldum.
Adet tarihime gore eylul ortasinda gidiyoruz doktora. Eylul sonu da transfer yapilir. Kurbana da hamile olarak girerim insallah.. tabi bu duam hepimize. Kurbanda hamile olmak..:)

amin cnm ama benim malum doğal yolla imkansız o yüzden tedavimi bekliyorum inşlh herkesler evladına kavuşur ister tüp bebekle ister doğal yolla sağlıkla gelsinler de kucaklarımıza gerisi teferruat....:16::16:

Yontem hic onemli degil;) yeterki olsun.. canim bisey sorcam belki bilgin vardir.
Hani eskiden cocuk sahibi olamayanlara yaslilar biseyler yaparmis veya bi karisim hazirlarlarmis da 3er 5 er cocuklari olurmus ya. Karnini cektirirmis hani..
batil mi sence dogruluk payi nedir.

Yontem hic onemli degil;) yeterki olsun.. canim bisey sorcam belki bilgin vardir.
Hani eskiden cocuk sahibi olamayanlara yaslilar biseyler yaparmis veya bi karisim hazirlarlarmis da 3er 5 er cocuklari olurmus ya. Karnini cektirirmis hani..
batil mi sence dogruluk payi nedir.
öyle sağlıkla gelsinler inşlh..
cnm onları duymuştum da ama hani bitkiselelri dersen belki doğruluk payı avrdır ama diğerleri batıl cnm çünki yok süte otur rahmin açılsın sonra bebek tutsun falan diyorlar ne alaka o yüzden batıl onlar bitkilerin gücü tmm ama o da hangisi hangisi bizler bilemiyoruz ...

öyle sağlıkla gelsinler inşlh..
cnm onları duymuştum da ama hani bitkiselelri dersen belki doğruluk payı avrdır ama diğerleri batıl cnm çünki yok süte otur rahmin açılsın sonra bebek tutsun falan diyorlar ne alaka o yüzden batıl onlar bitkilerin gücü tmm ama o da hangisi hangisi bizler bilemiyoruz ...

Ya bi denemdigim o kaldi acikcasi.. ne kaybederim diyorum kendi kendime. Bide yanlisa dusmek de istemiyorum. Buyu falan degil tovde hasa bitkisellerden bahsediyorum. Karin cekme ve yaki vurma falanmis nasil olur bilmiyorum . Bi tanidigim var asilamadan cok korkuyordu 5 yildir cocugu olmadi. Sonra bi kadina gitti karin cekmisler yaki vurmuslar. O ayda doktorla gorustuler asilama yapacak adetimi bekliyoruz diyordu.ama adet olnadi. Hic ihtimal vermiyordu karnina vuruyordu surekli isyan eder gibi. Herkes de kizim vurma yumurtalarina zara verirsin diyordu aglaya aglaya karnina vuruyordu o da. Ama o kadina gidince bebegi oldu. Detayli soramadim cunku bizim olmadigini kimsebilmiyordu.

Ya bi denemdigim o kaldi acikcasi.. ne kaybederim diyorum kendi kendime. Bide yanlisa dusmek de istemiyorum. Buyu falan degil tovde hasa bitkisellerden bahsediyorum. Karin cekme ve yaki vurma falanmis nasil olur bilmiyorum . Bi tanidigim var asilamadan cok korkuyordu 5 yildir cocugu olmadi. Sonra bi kadina gitti karin cekmisler yaki vurmuslar. O ayda doktorla gorustuler asilama yapacak adetimi bekliyoruz diyordu.ama adet olnadi. Hic ihtimal vermiyordu karnina vuruyordu surekli isyan eder gibi. Herkes de kizim vurma yumurtalarina zara verirsin diyordu aglaya aglaya karnina vuruyordu o da. Ama o kadina gidince bebegi oldu. Detayli soramadim cunku bizim olmadigini kimsebilmiyordu.
ne biliğim cnm acıklaması yok aslında yani tıbben bi oluru yok ama manevi yönden sanki yaparsam olur deyip insan kendini rahatlatıyor ne desem bilemedim eğer denemekten ne çıkar dersen dene tatlım...:34:

ne biliğim cnm acıklaması yok aslında yani tıbben bi oluru yok ama manevi yönden sanki yaparsam olur deyip insan kendini rahatlatıyor ne desem bilemedim eğer denemekten ne çıkar dersen dene tatlım...:34:

Dogrusoyluyorsunbi acilamadi yok canim.hattasunu da soleyeyimdesasir:)
O dedigim kadina bi akrabamiz gitmis onun da cocugu olmuyor. Demis ki senin sag tupun tikali mi. O daevet demis. Hakikaten sag tupu tikali.
Ben sok oldum duyunca. Karnini bastirmis dokunmus bilmis.
Dedimki hatta bende o kadar histeroskopi yaptirdim ayila bayila keske yaptirmasaymisim:))

Bi deneyelim ne kaybederim dimi. Rabbim ol der ve o kadin vesile olur, bakarsin hamile kaliveririm.
Gerci bizim tup bebekte tuttu. Sanirim yumurtayla sperm bulusamiyorlar veya yumurta nazli sperm de kocam gibi hantal:) ayni biz iste:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Dogrusoyluyorsunbi acilamadi yok canim.hattasunu da soleyeyimdesasir:)
O dedigim kadina bi akrabamiz gitmis onun da cocugu olmuyor. Demis ki senin sag tupun tikali mi. O daevet demis. Hakikaten sag tupu tikali.
Ben sok oldum duyunca. Karnini bastirmis dokunmus bilmis.
Dedimki hatta bende o kadar histeroskopi yaptirdim ayila bayila keske yaptirmasaymisim:))

Bi deneyelim ne kaybederim dimi. Rabbim ol der ve o kadin vesile olur, bakarsin hamile kaliveririm.
Gerci bizim tup bebekte tuttu. Sanirim yumurtayla sperm bulusamiyorlar veya yumurta nazli sperm de kocam gibi hantal:) ayni biz iste:)))
:53::53: kadına bak sennnnn
dene cnm dene aklında kalmasın madem kafan orda takılı kaldı dene belli olmaz topiği açtın ama doğal yolla gebe olursun inşlhhhhhhhh:16::16: ben daha ilk denemem olucak hakkımıza hep güzel ve hayırlısı olsun dene sonrada buraya yaz merak ederim ben :34:

:53::53: kadına bak sennnnn
dene cnm dene aklında kalmasın madem kafan orda takılı kaldı dene belli olmaz topiği açtın ama doğal yolla gebe olursun inşlhhhhhhhh:16::16: ben daha ilk denemem olucak hakkımıza hep güzel ve hayırlısı olsun dene sonrada buraya yaz merak ederim ben :34:

Rabbim ilkinde yuzunu guldursun insallah canim benim..
Aslindane bileyim icimden bi ses git ne kaybedersin diyor, baska bi ses inanmadigin seyden hayir bekleme diyor.. kimyasaldan sonra hamile kalanlar cok mesela. Ama benim olmadi. Boyle istisnalsr beni bulmazki..
Ama umudumuzu kesmek yok tup bebege az kaldi zatrn;)
Yazarim an be an merak etme canim:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Rabbim ilkinde yuzunu guldursun insallah canim benim..
Aslindane bileyim icimden bi ses git ne kaybedersin diyor, baska bi ses inanmadigin seyden hayir bekleme diyor.. kimyasaldan sonra hamile kalanlar cok mesela. Ama benim olmadi. Boyle istisnalsr beni bulmazki..
Ama umudumuzu kesmek yok tup bebege az kaldi zatrn;)
Yazarim an be an merak etme canim:))
bekelrim heyecanla haberini
ah be arkadaşım ne olsa acaba bu bize umut mu deyip deniyoruz her şeyi içinden geçeni yap
evet he şaka maka tedaviye az kaldı heyecan oluyor arada bana bakalım ne günler görücez:52::52:

Kizlar merhabalar bizde mayistan beri tüp bebeğe hazirlaniyoruz gerekli evraklar teslim edildi bugün. Eylül adetimin 2veya 3 günü gel dediler. Ignelere mi başlanacak acaba ilk denememiz olacak lutfen bilginiz varmi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bekelrim heyecanla haberini
ah be arkadaşım ne olsa acaba bu bize umut mu deyip deniyoruz her şeyi içinden geçeni yap
evet he şaka maka tedaviye az kaldı heyecan oluyor arada bana bakalım ne günler görücez:52::52:
Guzel gunler gorecegiz kuzucuumm:))
Kizlar merhabalar bizde mayistan beri tüp bebeğe hazirlaniyoruz gerekli evraklar teslim edildi bugün. Eylül adetimin 2veya 3 günü gel dediler. Ignelere mi başlanacak acaba ilk denememiz olacak lutfen bilginiz varmi:)

Mrb canim. Soyle oluyor boyle oluyor diye bilgiclik taslamayayim ben.
Bana yapilanlari anlatirsam daha iyi olcak. Adetin 2. Gunu gittim, vajinal usg ile yumurtslara bakildi kan tahlili yapildi ve ayni gun gonal f 900 lukten 187.5 dozda basladik. Ilk 4 igne sonunda doktor yeniden cagirdi ve cagirmalari 2 gunde bir devam etti. Adetin 11. Gunu opu yapildi. 13.gunu transfer oldum.
Bu islemlerin hangisu zor dersen sana yeminederim hicbirisi zor degil.. zor olan kisim bundan sonra basliyor. 12 gun bekleyeceksin.. hayatimda hiiiic bu kadar zor gunler gecirmemistim. Psikolojim altust oldu. Sanki her dakika 1 gun gibi..

rabbim ilk tedavinde yuzunu guldursun insallah

Cok teşekkür ederim canim ilgine ve alakana hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun hayirsizsa zaaten olmasin opuyorum sizleri....

Back
X