2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

hoşbuldum:29:

canım 3 sene önce yaptırmıştım
bayadır gitmiyorum doktora
bayramdan sonra bi gidip görüşeyim

bi sonraki reglede başlayım diyorum

ankarada zekai tahir düşünüyodum ancak vazgeçirrtiiler :26:

bide baharaçıya gitcem ben orayı deneyecem
macun yapıyomuş galiba
ama yapacak kişi yoktu bizim gittiğimizde
testlerinizle gelin dediler:44::44:
bu sefer olur inşlh arkadaşım evet merkez çok olunca insan seçemiyor
ben ist.dayım
hepsi şifa olsun sana:34:

Ohh siz tam merkezdesiniz ya allah hayırlar çıkarsın karsiniza yolunuzu açık etsin inşaallah
evet cnm ben raporda çıkardım iğnelerimi aldım evde beni bekliyorlar ama merkez hakkında bi iki yer var onları eleyip kararımızı vericez kısmetse...aminnnnnnnnnnnnnn

Ohh siz tam merkezdesiniz ya allah hayırlar çıkarsın karsiniza yolunuzu açık etsin inşaallah
siz nerdsiniz daha evvel yaptırdınızmı
amin hepimizin yardımcısı olsun ALLAH CC
evet cnm ben raporda çıkardım iğnelerimi aldım evde beni bekliyorlar ama merkez hakkında bi iki yer var onları eleyip kararımızı vericez kısmetse...aminnnnnnnnnnnnnn

bu sefer olur inşlh arkadaşım evet merkez çok olunca insan seçemiyor
ben ist.dayım
hepsi şifa olsun sana:34:
amin inşALLAH

da canım raporu bebek yapılacak hastane çıkarmıyormu
öncedn çıkarıp mı merkez seçiyosunuz

Hayirli olsun cnm iğneleri devletteki doktor mu belirliyor rapor verirken bizde rapor ali caz ama esim ilac kullaniyor onu bekliyoruz hem nereye gitsek nerede yapsak bilmiyoruz tabi maddiyatta önemli simdilik para topluyoruz bakalim inşaallah denemek nasip olur hayirlisi

siz nerdsiniz daha evvel yaptırdınızmı
amin hepimizin yardımcısı olsun ALLAH CC

amin inşALLAH

da canım raporu bebek yapılacak hastane çıkarmıyormu
öncedn çıkarıp mı merkez seçiyosunuz
raporu devlet hastanesinde çıkarıyorsun soruyorlar burda mı yapıcan yoksa dışarda mı diye ben dışarda dedim raporu aldım yazdırdım

Hayirli olsun cnm iğneleri devletteki doktor mu belirliyor rapor verirken bizde rapor ali caz ama esim ilac kullaniyor onu bekliyoruz hem nereye gitsek nerede yapsak bilmiyoruz tabi maddiyatta önemli simdilik para topluyoruz bakalim inşaallah denemek nasip olur hayirlisi
iğneleri aslında tedaviye başlıcan dr beliriyor o yazıyor sonra o recete ile devlete gidip onaylatıp ardından iğneleri alıyorsun
raporu çıkarın bence de işe yarıyor rapor ankara da ben biligim yok ama genelde genart merkezin adını çok okuyoruz buralarda bi araştır istersen...

iğneleri aslında tedaviye başlıcan dr beliriyor o yazıyor sonra o recete ile devlete gidip onaylatıp ardından iğneleri alıyorsun
raporu çıkarın bence de işe yarıyor rapor ankara da ben biligim yok ama genelde genart merkezin adını çok okuyoruz buralarda bi araştır istersen...

Raporun faydası sadece ilaclarami oluyor ne kadar indirim oluyor bir miktarı varmi onun yani raporsuz altibin olsa raporlu ne kadar oluyor gerci o fiyata raporsuz olmaz herhalde :9:

Raporun faydası sadece ilaclarami oluyor ne kadar indirim oluyor bir miktarı varmi onun yani raporsuz altibin olsa raporlu ne kadar oluyor gerci o fiyata raporsuz olmaz herhalde :9:
raporun geçerli olduğu merkezde fiyat farkı var tabii hem ilaca hemde tedavideki rakama etkisi var cnm tam fiyatları bilmiyorum bende

birsenimm kaderdaşım sende mi burdasınnn hoşgeldinn :16::16:

amin canım hepimiz inşllh hayırlısıylaaa

kızlar ne güzel aporlarınız var bende hiçbirşey yooooooooooooooooooook:37::37:
cnm rapor falan zor değil çıkarmak istersen sende çıkarabilirsin

aşılama şartı koyuyorar die biliyorum canm biz aşılama yaptırmak istemiyoruz :(
cnm belli sayıda ise spermler aşılama şartı var evet sizin sayı kaç
bizim mesela eşim azosperm hastası biz hemen sorgusuz sualsiz aldık:9:

cnm belli sayıda ise spermler aşılama şartı var evet sizin sayı kaç
bizim mesela eşim azosperm hastası biz hemen sorgusuz sualsiz aldık:9:

bebişim eşimde varikosel varda spermler etkilenmemiş yani yeterince sperm var sorun bendeeee:43::43::43:

ve eminim sorgusuz sualsiz vermezer bize o raporu :1::1::1:

bebişim eşimde varikosel varda spermler etkilenmemiş yani yeterince sperm var sorun bendeeee:43::43::43:

anladım bayanda sorun olunca nasıl prosedür oluyor bilmiyorum
aman olsun tatlış yaa zaten varımız yoğumuz evladımız için sende raporsuz denersin inşlh tutunur meleğin sana...

Merhaba canim evliklik yilina göre veriyorlar 3 yıl sanirim birde bulunduğunuz yerdeki doktorlarin insafına kalıyor kimi ugrastirmiyor veriyor.

Back
X