2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

Inşallah yarım kalmaz tedavim.sende inşallah hayırlısı ile tedaviye başlar güzel sonuçlarını alırız tatlım.igneleri saat 5 e ayarladim 225 doz la başladı doktorum indallah sonu güzel olur görüşürüz tatlım arada gel uğra buraya :KK54:
anladım canım ben de 300 le başlamıştım benim rezerv azlığı var doz yüksek o yüzden buralarda olucam kısmetse merak ediyorum seni o yüzden :D ne zaman gidecen bir daha. inşallah tatlım herşey kısmet sonuçta bitmedi mücadele devam ediyor yine

anladım canım ben de 300 le başlamıştım benim rezerv azlığı var doz yüksek o yüzden buralarda olucam kısmetse merak ediyorum seni o yüzden :D ne zaman gidecen bir daha. inşallah tatlım herşey kısmet sonuçta bitmedi mücadele devam ediyor yine
Canım yarın kontrolüm var bakalım inşallah ters bir durum yoktur. iğneler den korkuyorum kasiyorum kendimi sonu güzel olur inşallah. canım sen ilaç kullanıyorsun dimi değerin düşsün diye hemen diğer adetinle başlayacaksin dimi

Canım yarın kontrolüm var bakalım inşallah ters bir durum yoktur. iğneler den korkuyorum kasiyorum kendimi sonu güzel olur inşallah. canım sen ilaç kullanıyorsun dimi değerin düşsün diye hemen diğer adetinle başlayacaksin dimi
ters bişey falan çıkmayacak inşallah senin sıkıntı yapma sakın canım rahat ol her aşamada bende gonal f kullanırken kasılmadım ama iğnesi biraz zor giriyo sanki artık benim derimden mi kaynaklandı bilmiyorum. canım kontroller yumurtanın durumunu kontrol etmek için ki sonrasında başka ilaçlara iğnelere başlamak için. ilaç kullanıyorum ben de değerim düşerse tekrar başlıycam inşallah iki hafta sonra tekrar ölçtürecem. ona göre giderim

ters bişey falan çıkmayacak inşallah senin sıkıntı yapma sakın canım rahat ol her aşamada bende gonal f kullanırken kasılmadım ama iğnesi biraz zor giriyo sanki artık benim derimden mi kaynaklandı bilmiyorum. canım kontroller yumurtanın durumunu kontrol etmek için ki sonrasında başka ilaçlara iğnelere başlamak için. ilaç kullanıyorum ben de değerim düşerse tekrar başlıycam inşallah iki hafta sonra tekrar ölçtürecem. ona göre giderim
İnşallah değerin düşer ve biran önce başlarsın tatlım. Ilk iğnelerim rahat giriyordu şimdi deri sertleşme oldu sanırım zor giriyor :)

inşallah canım. evet öyle oluyordu nedense bana da. ama alışıyorsun bir bakacaksın ki günler geçmiş ve bitmiş. ve mutlu son :KK46:
İnşallah canım. Tatlım bugün kontrolüm vardı 3 tane solda 8 tane sagda yum var 10 mm ve 11 mm boyutlu inşallah arkadan yumlar gelir daha çok olur diye ümit ediyordum :(

merhaba kızlar bakıyorum da yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgelmişler. geçmişi okuyamadım. birazdan okumaya çalışırım:)

tedaviler de başlamış allahın izniyle..
rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşallah. bende 22-23 gibi adetimin 2. gününe denk gelen günde gideceğim.
çok az kaldı çookkk
merhaba alfa sanırım tedavi dönemimiz çakışacak o yüzden seni özellikle takip edeceğim:) rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahh

bu gün gidip yumoşlarımı bırakıp geldim bakalım yarın ne olacak

İnşallah canım. Tatlım bugün kontrolüm vardı 3 tane solda 8 tane sagda yum var 10 mm ve 11 mm boyutlu inşallah arkadan yumlar gelir daha çok olur diye ümit ediyordum :KK43:
canım maşallah bayağı varmış o bile yeter sana ama yine de artış olur toplama gününe kadar daha da önemlisi kaliteli yumurta ve embriyolarının oluşması. ben senin iyi sonuçlar alacağını hissediyorum inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın. transferden sonra dondurma şansın da olur umarım :KK25:

canım maşallah bayağı varmış o bile yeter sana ama yine de artış olur toplama gününe kadar daha da önemlisi kaliteli yumurta ve embriyolarının oluşması. ben senin iyi sonuçlar alacağını hissediyorum inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın. transferden sonra dondurma şansın da olur umarım :KK25:
Inşallah canım amin hepimiz güzel sonuçlar alalım. Tatlım biz dondurmayı düşünmüyoruz olmazsa yine deneriz allaha Şükür tek tük sperm yok o yüzden 1000 tl vermeyelim diyoruz bakalım tabii ki kısmet herşey kaliteli olgun yum olacak mı rabbim neylerse güzel eyler allahım bu yolda yardımcımız olsun

canım aşılama ile tutunma az olabileceğinden önermemişlerdir bence iyi de yapmışlar. çünkü aşılamada yapılan şey ilaç ve iğne kullanımı sonrası eşinin spermi ayıklanıp enjekte ediliyor yumurtalıklarına bu yüzden eşinde sayı az olduğu için boşuna uğraşma aşılama ile. rapor almak için de olduğun yerde tüp bebek uygulaması yapan araştırma hastanesi varsa oraya git hastanenin tüp bebek bölümüne rapor almak istediğini beyan et. senden belgeler isteyecekler onları tamamla ve teslim et. çıkar raporun. ama istenilen tetkikleri rapor aldığın hastanede yaptır. neredesin bilmiyorum ama ben rizedeyim raporu trabzonda çıkarttım rize araştırmada yaptırdığım tahlilleri kabul etmediler. umarım sen çıkartabilirsin erkenden
mrblar bnde az önce dr dan geldim eşimdeki sayı probleminden dolayı tüp bebek dedi dr özel yada devlet tüp merkezine yönlendirecek ama devletin karsılaması için rapor çıkarma sartları nsl bilginiz var mı aşılama filan yapmadn cıkarıyolar mı

arkadaslar mrb dr tüp bebeğe yönlendirdi ama hiç bilgim yok yardımcı olur musunuz iğneler nasıl oluyo ka tane yaptırılıyo iğne dışında hapla da tedavi mümkün mü maliyeti na kdr bide su rapor çıkarma sartları ney:KK43:

Inşallah canım amin hepimiz güzel sonuçlar alalım. Tatlım biz dondurmayı düşünmüyoruz olmazsa yine deneriz allaha Şükür tek tük sperm yok o yüzden 1000 tl vermeyelim diyoruz bakalım tabii ki kısmet herşey kaliteli olgun yum olacak mı rabbim neylerse güzel eyler allahım bu yolda yardımcımız olsun
Amin canım tabiki herşey kısmet bekleyip görmek lazım dr da söyler artık ne gerekiyorsa. Bi daha ne zaman gidiyon kontrole :)

mrblar bnde az önce dr dan geldim eşimdeki sayı probleminden dolayı tüp bebek dedi dr özel yada devlet tüp merkezine yönlendirecek ama devletin karsılaması için rapor çıkarma sartları nsl bilginiz var mı aşılama filan yapmadn cıkarıyolar mı
Aşılama şartı istiyorlar canım. 2 kez yaptircan. Devlette ücretsiz yapıyorlar. Ama senin eşinde problem var isterlermi bilmiyorum. Devlette de özelde de yaptiracaksan rapor çıkartmak için mecburen araştırma hastanesine gidecen.şunları istiyorlar hatırladığım kadarıyla
aşılama yaptırdığına dair belge
rahim filmi raporu

sigorta prim hizmet dokumu
Sgk dan daha önce tüp bebek yaptırıp yaptirmadigina dair belge
evlilik cüzdanı ilk 3 sayfa fotokopi
ikişer adet foto
kimlik fotokopisi
ikametgah da vardı sanırım
ve kadın doğum, dahiliye, üroloji muane notu

Back
X