2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

canım bu arada tebrik ederim seni.. çok güzel kilo vermişsin. diyet listeni paylaşsana bizimle. bende diyet yapıyorum ama kendi kafama göre:)
sağol cnm kilolar alıp başını gidince durr dedim dietisyene gittim hemen ve başladım
yazarım tabi cnm ama herkesin bünyesi farklı olur o yüzden ben paylaşayım ama kendinize göre ayarlayın...
yazacağım ilk listem sonra azar azar azaldı hepsi..
sabah: bi su bar.süt,bi yumurta, bi dilim beyaz peynir,4 tane az yağlı zeytin,2 dlim ekmek
ara: 2porsiyon meyve veya kuru meyve
öğle: bi parça tavuk veya 2 adet köfte ,4 yemek kaş.pilav veya makarna,4 yemek kaş.sebze yemeği suyu süzülmüş,bi su bar.yoğurt veya aayran,2 dilim ekmek
ara: 2 porsiyon meyve
akşam: gene bi parça tavuk yeva et veya balık,4 yemek kaş.pilav veya makarna,bi su bar.yoğurt,2 dilim ekmek
salata sınırsız.yağı sadece bi tatlı kaş. sıvı yağ olucak...2,5 lt su

Kızlar slm yeniden buraya daha önce de yazmıştım kısaca kendimi hatırlatayım. 2 tane dış gebelik geçirdim sağ tüpüm kople kapalı sol açık ama işlevi nasıldır bilinmez dendi. Mayısta iki embriyoyla tüp bebek denemesi negatif. 1 tane dondurulmuşum var bayram dönüşü yaptırıyım diyordum ki cumartesi hamile olduğumu öğrendim değerlerim ilk gün 132 2 gün sonra 261 derken bugünki 315 çıktı.yine dış gebelik şüphesi başladı zaten öğrendiğimde de sevinemedim ya yine dış gebelikse diye artık bekleyip göreceğiz allahım bana yardım etsin hepinizin de gönlünüzün muradını versin inş.

Kızlar slm yeniden buraya daha önce de yazmıştım kısaca kendimi hatırlatayım. 2 tane dış gebelik geçirdim sağ tüpüm kople kapalı sol açık ama işlevi nasıldır bilinmez dendi. Mayısta iki embriyoyla tüp bebek denemesi negatif. 1 tane dondurulmuşum var bayram dönüşü yaptırıyım diyordum ki cumartesi hamile olduğumu öğrendim değerlerim ilk gün 132 2 gün sonra 261 derken bugünki 315 çıktı.yine dış gebelik şüphesi başladı zaten öğrendiğimde de sevinemedim ya yine dış gebelikse diye artık bekleyip göreceğiz allahım bana yardım etsin hepinizin de gönlünüzün muradını versin inş.
cnm ya yazını sevinerek okuyordum ama sona gelince üzüldüm belli değil dimi daha dış gebelik olduğu
inşlh değildir değerlerin artışa geçer bi an önce...

cnm ya yazını sevinerek okuyordum ama sona gelince üzüldüm belli değil dimi daha dış gebelik olduğu
inşlh değildir değerlerin artışa geçer bi an önce...
Canım benim iki tane dış gebelik geçmişi olunca şüphe oluyo tabi cuma günü kan vericem biraz daha netleşir heralde ama allahım çok büyük inş değildir ne diyelim

Canım benim iki tane dış gebelik geçmişi olunca şüphe oluyo tabi cuma günü kan vericem biraz daha netleşir heralde ama allahım çok büyük inş değildir ne diyelim
inşlh değildir değerlerin yükselmeye geçer..güzel haberini bekliyoruz...

Canım ya inşallah değildir.Ben de bi kimyasal 1 dış gebelik geçirdim.Dışın üstünden 3 ay geçti henüz.Dış gebelik geçirenlerin tekrar geçirme ihtimali yüksek derlerdi de arka arkaya geçiren duymamıştım.biraz korktum açıkçası duyunca ikiside ilaçla mı sonlandırıldı iğneyle yani.

İnş güzel haber veririm ana dualarım sizlerle ve tüm bu uğurda çabalayanlar için rabbim herkese annelik duygusunu yaşatsın kimsenin kucağı boş kalmasın.sevgiler
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım ya inşallah değildir.Ben de bi kimyasal 1 dış gebelik geçirdim.Dışın üstünden 3 ay geçti henüz.Dış gebelik geçirenlerin tekrar geçirme ihtimali yüksek derlerdi de arka arkaya geçiren duymamıştım.biraz korktum açıkçası duyunca ikiside ilaçla mı sonlandırıldı iğneyle yani.
İlki ameliyattı ikinci ilaçla canım ama ikisinin arasından 5 sene falan geçti. İlaçla sonlanan geçen sene bu zamanlardı sanki kabus geri döndü ama inş değildir rabbim aynı acıları yaşatmasın

İlki ameliyattı ikinci ilaçla canım ama ikisinin arasından 5 sene falan geçti. İlaçla sonlanan geçen sene bu zamanlardı sanki kabus geri döndü ama inş değildir rabbim aynı acıları yaşatmasın
Amin canım aminn..Umarı beta hcg tekrar düznli yükselişe geçip seni şaşırtır.Rabbim hayırlı,sağlıklı huzurlu bi hamilelik versin inşallah

[Endometriumcem_ersan, post: 37042089, member: 474973"]Sizde sorun ne?[/QUOTE]

Endometrium canimkist var

alfa benim bugün 2. günüm sabah gittik dr a us il de baktı herşey süper dedi. bizim ilk denememiz oluyor. 225 gonal f ile başladık. cumartesi ilk kontrolüm olacak. bu arada senin daha önce tecrüben var sanırım. önerilerini de takip ediyorum incir falan okudum akşam hemen ben de başlayım. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh

Kizlar mujde hamileyimmmmmmmnnn bebis geliyo mucize bu mucize 2ay oncekiolsun.amamtutmamusti ekimde tuo bebek icin gudicktik ama ben hamileyim

Canim tebrikler.saglikli rahat bir hamilelik gecirirsin umarim.darisi basimiza...

Canim insallah degerlerin artar ayni seyleri tekrar tekrar yasamak en zoru zaten.sen icini ferah tut hakkinda hayirlisi olsun.

Canim tebrikler.saglikli rahat bir hamilelik gecirirsin umarim.darisi basimiza...

Canim insallah degerlerin artar ayni seyleri tekrar tekrar yasamak en zoru zaten.sen icini ferah tut hakkinda hayirlisi olsun.

inş canım yarın kan testi yaptırıcam yarın büyük gün benim için.allah hakkımda hayırlısını versin.

sağol cnm kilolar alıp başını gidince durr dedim dietisyene gittim hemen ve başladım
yazarım tabi cnm ama herkesin bünyesi farklı olur o yüzden ben paylaşayım ama kendinize göre ayarlayın...
yazacağım ilk listem sonra azar azar azaldı hepsi..
sabah: bi su bar.süt,bi yumurta, bi dilim beyaz peynir,4 tane az yağlı zeytin,2 dlim ekmek
ara: 2porsiyon meyve veya kuru meyve
öğle: bi parça tavuk veya 2 adet köfte ,4 yemek kaş.pilav veya makarna,4 yemek kaş.sebze yemeği suyu süzülmüş,bi su bar.yoğurt veya aayran,2 dilim ekmek
akşam: gene bi parça tavuk yeva et veya balık,4 yemek kaş.pilav veya makarna,bi su bar.yoğurt,2 dilim ekmek
salata sınırsız.yağı sadece bi tatlı kaş. sıvı yağ olucak...2,5 lt su
işte benim sorunum listeye uyamamam.. öğlen köfteyi nasıl yapcamben:) tavuk balık falan.. çalışıyorum önüme ne gelirse yiyorum açıkçası:)
58 kiloyum 164 boy. fazla sayılmaz ama versem fena olmaz:)
amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin. dış gebelik kan değerleriyle belli oluyormu?
değerlerin güzel artmış maşallah. inşallah bidaha yaşamazsın canım.
alfa benim bugün 2. günüm sabah gittik dr a us il de baktı herşey süper dedi. bizim ilk denememiz oluyor. 225 gonal f ile başladık. cumartesi ilk kontrolüm olacak. bu arada senin daha önce tecrüben var sanırım. önerilerini de takip ediyorum incir falan okudum akşam hemen ben de başlayım. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh
canımmm aramızda 1 gün var. benim 3. günüm bugün. inciri ihmal etme kesinlikle gör bak gittiğinde çok güzel yumurtaların olacak:KK66: golan f 225 lik dozda başlamışsın da 450 lik mi 900 lükmü peki? benim 900 lük.
inş canım yarın kan testi yaptırıcam yarın büyük gün benim için.allah hakkımda hayırlısını versin.
dualarımız seninle canımm inşallah güzel sonuçları yazarsın buraya.

yarin tupcudeyiz...gunluk kontrollere baslayabilir diye bavulla gidiyoruz. toplamda 8 igne yaptim. belki bi 2 tane daha verebilir... umarim kontroller iyi gider cunku ben sıkıldım...ayni git gel igne saati kostur igneyi gobegine yap acisin sonra sissin...bugun nerdeyse unutuyordum igneyi. saate bakmasaydim bugun igneyi unutmustim. ve tesaduf baktim saate bilerek de degil...yariim saat gec yaptim ama yaptim. gebis kalayimda onca masraf emek aci gobek sisligim bosa gitmesin.

yumuslarimi toplasinlar artik :( anestezi altinda yapacaklarmis belden mi ? genel mi yoksa lokal mi bilmiyorum.olleee cok merek edip onceden ogrenip gerilmek istemedim ama belki o dk yalniz olabilirim.bizim spermlerini verip derse yetisecek...iggggrreennccc ippp iggrencccc...yanimda kimseyide istemiyorum.ben kendimi zor cekiyorum baskasini hic istemiyorum...

Son düzenleme:
[bu öte mesh ümmet, post: 37073894, member: 200250"]yumuslarimi toplasinlar artik :KK43: anestezi altinda yapacaklarmis belden mi ? genel mi yoksa lokal mi bilmiyorum.olleee cok merek edip onceden ogrenip gerilmek istemedim ama belki o dk yalniz olabilirim.bizim spermlerini verip derse yetisecek...iggggrreennccc ippp iggrencccc...yanimda kimseyide istemiyorum.ben kendimi zor cekiyorum baskasini hic istemiyorum...[/QUOTE]

Genel anestezi ama korkma cok kolay ignelerden daha kolay valla...

Back
X