2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

himmm yillar once burun ameliyati olmustum ve genel anesteziyi iyi bilirim. tabii bu penisilin ve diger ilaclara akerjim cikmadan onceydi. lokali yok mu bu isin acaba :( benim ayilmam asiri titremeli oluyor basimda duran hemsire bile olsa korkar.butun sinir kas ne varsa gevsiyor ve inalmaz titriyorum soka girer gibi...

Korkma arkadaş bende anestezi ile yaptırmıstım asilama mi koldan igne ile ilac veriyo 5 saniye icinde uyuyorsun bayıldığı ni bile anlamiyorsun uyanitkende sanki sabah kalkiyormussun gibi sersem oluyorsun o kadar korkulack birsey yok

işte benim sorunum listeye uyamamam.. öğlen köfteyi nasıl yapcamben:) tavuk balık falan.. çalışıyorum önüme ne gelirse yiyorum açıkçası:)
58 kiloyum 164 boy. fazla sayılmaz ama versem fena olmaz:)

amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin. dış gebelik kan değerleriyle belli oluyormu?
değerlerin güzel artmış maşallah. inşallah bidaha yaşamazsın canım.

canımmm aramızda 1 gün var. benim 3. günüm bugün. inciri ihmal etme kesinlikle gör bak gittiğinde çok güzel yumurtaların olacak:KK66: golan f 225 lik dozda başlamışsın da 450 lik mi 900 lükmü peki? benim 900 lük.

dualarımız seninle canımm inşallah güzel sonuçları yazarsın buraya.
Kizlar bugun doktora gittim 5 haftalik mis keseyi gorduk
canım çok sevindim adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

olsun korkmak iyidir :p bebek olursa adini 'ne cektim be" veya '6000' veya ilk ignemin fiyati '1400' koyacam...
yarimm saat sibra tupcuye dogru yola cikicaz...kesin daha igne kullanacaksin gobisin delik desik olsun hahaahfaa kotuyuz biz hahaha diyecek :(
bir de ilginc ( dokt. soledim ilaclaradanmis normal dedi ) uzayan akinti geliyor..benim yumuslar catliyor gbi

yeni günden herkese merhaba
hayırlı cumalar rabbim şu günlerde dualarımızı kabul buyursun yaklaşırken tedavilerimize hep işlerimiz rast ve kolay geçsin inşlhhh...

ALFA benim ki 450 lik. yanında bir de menagon mu öyle birsey verecekti ama sonra kilomu duyunca vazgeçti. beni 65 kg gibi görmüş ben 58 kg yim diyince oooo zayıfsın bunu başlamayalım dedi. Allahım ilk defa biri bana zayıfsın dedi::):)
bu arada bu topik biraz cansız sanki. akşam ağustos-eylül topiğine baktım oldukça kalabalık. oraya mı takılsak

en kotu gobekten igne yapan ve koldan kan alan hemsireye denk geldim. acitiyorsun diyince surat yapti...8 tane igne yaptik esimle bir kere acitti canimi. bu hemsire 2 dk tarumar etti gobusumu :(
gunluk takiplere basladik...bugun 11. gunum ve : sol 2 sag 2 / 14-13-12 mm olmus yumuslarim. iki tane 8.5 lik var belkkiii dedi ama kayip gozuyle bakiyormus.ii dedik. inanilmaz sıkıcı bir is.zorda kalmayan gitmemeli. onca test tahlil yapan devlet adam gibi hic bir sekilde taviz vermeden kontrolleri yapsa ve uygun olan ciftlere full bedava bu isi yapsa ( belki ilaclara para verirsin) atla deve degil yapilan islemler.14 gun toplam 5 kere muayene - 15dk toplama 3-5gun bekle hop transfer.

ozelleri de durumu cok elzem olmayanlar gene devlet destegi ile gidip yaptirir. yazik ya adamlar bizden nasil para kazaniyorsa havalarindan gecilmiyor...

ne cektim beee 2007 den beri ha bugun ha bugun die bekledim. devlete gittim.sana tup raporu cikmaz dediler...seneye verirlermis ama taaam 35 oluyorum hehehe. umarim bu islem tutarda hiic bir seye gerek kalmaz

aha buraya yaziyorum :) yukarida burasi hareketli degil suraya gel gidek yazisindan sonra alfa seninle ikimiz kaliriz bu topikte...

ben yeniyim :) e sen ve alfa. toplamda 3. yillardan beri yazdigimiz topix biz ne zaman cifti gorucez topigiydi e cogu gebe kaldi hatta 2.ciyi dogurdu. oraya kimseler gelmez oldu ve ölü topic olarak bir yerlerde duruor. tecrubelerimize gore geve kalan topic degistirir vakti varsa tabii. yoksa bilg. on off tusuba bile basamaz :))))

selamlar..tüpcüden cıktık eve geldik. yumuşlarım 4 tane gelişmiş, 1 tane gelişme gösterebilir, 6 tane de az gelişmiş miş. puregon verdi. ve catlamasınlar diye gene adı orangutana benzeyen hazır doz igne. 2 gun kuıllanacagım. cuma gunu kontrol. cumadan sonrada gunlık kontrollere başlıcakmışız..
yahu sizler benden daha fazla igne yapıyorsuınuz allah hepinize kolaylık versin.. cok yıpratıcı bir sürec. inşşalah emek ve paralarınız boşa gitmez herkez istedigine kavuşur.[/QUOT
bende 2-3 taneden fazla gelişmedi doktor bunları toplamanın pek faydası olmaz dedi tedaviyi 2 ay sonraya erteledik. ne bileyim çok üzüldüm. inşallah seninkiler tutarda en azından birimiz sevinmiş oluruz. şansın bol olsun arkadaşım

stres yapma şekerim oraya ekliyeyim diye sormadım rahatla biraaaazz:) günü bile şaşıyor stres olunca:KK66:

süpeeeeeeeerrrrrrrrrr allah nazarlardan korusun yaa çoookk sevindim. darısı başımıza inşallaahhhh.
bize de dua et noluuurrr
maşallah çok sevindim hayırlı olsun

ben yeniyim :) e sen ve alfa. toplamda 3. yillardan beri yazdigimiz topix biz ne zaman cifti gorucez topigiydi e cogu gebe kaldi hatta 2.ciyi dogurdu. oraya kimseler gelmez oldu ve ölü topic olarak bir yerlerde duruor. tecrubelerimize gore geve kalan topic degistirir vakti varsa tabii. yoksa bilg. on off tusuba bile basamaz :))))
kaç tane yumurtan olmuştu iyisin değilmi şimdi. zormu yumurta tplanması birde transfer ne zaman. susuyorum çok soru sordum heralde:KK31::KK23::KK23:

cok soru sormadin. ben kapattim kk. uyudum uyandim simdide uyku turmutor poofff... yerimi yadirgadim :( daha toplama olmadi 11. gunumdeyim. 14-12 mm arasinda yumslarim. buyutucu ignelere devam. toplama gunu pts sali gibi duruor da bakicaz artik..
kaç tane yumurtan olmuştu iyisin değilmi şimdi. zormu yumurta tplanması birde transfer ne zaman. susuyorum çok soru sordum heralde:KK31::KK23::KK23:

cok soru sormadin. ben kapattim kk. uyudum uyandim simdide uyku turmutor poofff... yerimi yadirgadim :KK43: daha toplama olmadi 11. gunumdeyim. 14-12 mm arasinda yumslarim. buyutucu ignelere devam. toplama gunu pts sali gibi duruor da bakicaz artik..
BENİM 3 TANE OLDUĞUNDAN TEDAVİ SONLANDIRILDI
BENDE NÖBETTEYİM İNŞALLAH UYKUN GELİR. SÜT İÇ

iyi haftasonları herkese
ya kızlar gücenmeyin bizim tedaviler başlamadı ki yazalım sadece merhaba deyip çıkıyoruz...

himm bizim 4 gelisen yumurta 5-6 tanede az gelismis yumurta. doktor tedavine devam edelim dedi ki dilimin ucuna geldi tedaviyi durduralim diyecektim. esim dokt. fikrini sodu dokt.'da devam edebiliriz diyince ben yutkundum. bu isi yapanlarin bir cogu paraci oldu doktorlukla alakalari yok...insanlik nedir unutmuslar. ben dokt. guvenmiyorum. guven duymam icin lazim lazim o da su anda olacak sey degil. sonuca odakli bakiyorum ve kendimi olacak bebek diye sartlandirmiyorum.

Back
X