- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
problem eşimin ileri hareketliligi sifirdi ondanay ne güzel inş tutar kaç tane transfer yapacaklar buarada bi problem var mıydı bnde biş yok eşimde sayı az sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
problem eşimin ileri hareketliligi sifirdi ondanay ne güzel inş tutar kaç tane transfer yapacaklar buarada bi problem var mıydı bnde biş yok eşimde sayı az sadece
hmm inş tutar cnm peki hangi sehirdesin nereye yaptırıyosn ne kadar mal oluyo k.bakma bizde yılbası gibi yaptırcz da merak ediyorm arastırıyormsağol canım. transfer gününü bekliyoruz bugün opu isleminden 2. günüm. bugün aradilar embriyolarin gelişimi iyi ddler. 8 yumurta alındı. 6 tanesi kaliteli bakalım artık doktor kaç embriyo transfer edecek bilmiyoruz daha
diyarbakir veni vidi tüp bebek merkezi. ilaçlarla beraber 4,650 tuttu. doktor bize indirimde yaptım ddi ama böyle oldu. yumurta toplama isleminden sonrada ilaç kullanıyorsun tabi, şayet hamile kalirsan düşük olmaması için.hmm inş tutar cnm peki hangi sehirdesin nereye yaptırıyosn ne kadar mal oluyo k.bakma bizde yılbası gibi yaptırcz da merak ediyorm arastırıyorm
hmmm bn öğretmnm 1,5 yıl çalıştım çermikte gecen yıl esekişehire geldm bnde burda merkez bakıyorm buldm ama henüz gitmedik kasım aralık gibi görüşelm diyorz yum büyümesi için iğne mi verdiler bazılarından 20-30 yum toplanıyomus da ondan sordmdiyarbakir veni vidi tüp bebek merkezi. ilaçlarla beraber 4,650 tuttu. doktor bize indirimde yaptım ddi ama böyle oldu. yumurta toplama isleminden sonrada ilaç kullanıyorsun tabi, şayet hamile kalirsan düşük olmaması için.
iğne verdiler evet hem göbekten hem kalçadan. canıma okudular. ama seruvenim bana heyecan verdiği için ve sonunda mükafatı olduğu için hos gelir herşey. adetin 3. günü başladık 12 sürdü, 13. gün yani geçen çarşamba yumurtalarim toplandı. fazla yumurta olmadı rahmi yıpratıyor ideal olan 5,6 ila 12 arası sanırım.hmmm bn öğretmnm 1,5 yıl çalıştım çermikte gecen yıl esekişehire geldm bnde burda merkez bakıyorm buldm ama henüz gitmedik kasım aralık gibi görüşelm diyorz yum büyümesi için iğne mi verdiler bazılarından 20-30 yum toplanıyomus da ondan sordm
ben ağustos eylül topiğine bakıyorum ekim ayına girmiş olmamıza rağmen orası kıpır kıpır umut dolu:)çok teşekkür ederim cnm çok sağol. peki hangi topige bakalım ki. yeniyim ve nereye bakcagimi bilemedim. duygularımızı paylaşacak bi topik araniyor
hmm anladm cnm az olsun sağlıklı olsun tutsun inşallah bnde iğneden nsl korkarım anlatamm biri parmağını iğne yapıym diye dürtse ürperirrim ama hayırlısı bakalmiğne verdiler evet hem göbekten hem kalçadan. canıma okudular. ama seruvenim bana heyecan verdiği için ve sonunda mükafatı olduğu için hos gelir herşey. adetin 3. günü başladık 12 sürdü, 13. gün yani geçen çarşamba yumurtalarim toplandı. fazla yumurta olmadı rahmi yıpratıyor ideal olan 5,6 ila 12 arası sanırım.
yapila yapılan alıştık canım. darısı başına:O:Ohmm anladm cnm az olsun sağlıklı olsun tutsun inşallah bnde iğneden nsl korkarım anlatamm biri parmağını iğne yapıym diye dürtse ürperirrim ama hayırlısı bakalm
Hayirlisiyla degerlerin iyi cikar insallah. Benim de bel agrim cok var. Gittikce azaldi. Sevgiler..kızlaaar benimde transferimin 8. günü sürekli adet oldum sanıyorum kasıklarım ağrıyor belim aynı şekilde. inşallah tutmuştur.hepimizin kucağı hayırlı ve sağlıklı bebişlerle dolar inşallah en yakın zamanda![]()
Ne güzel sona yaklaşmışın hayırlı haberler var inşallah pazertesiye:)kızlaaar benimde transferimin 8. günü sürekli adet oldum sanıyorum kasıklarım ağrıyor belim aynı şekilde. inşallah tutmuştur.hepimizin kucağı hayırlı ve sağlıklı bebişlerle dolar inşallah en yakın zamanda![]()
İnşallah dediğin gibidir gülüm.kese oradadir da onlar gormuyordur.asil merak ettigim ohs nasil oldun ? transferden sonraki ilaclardan mi ?
Kızlar ne olacak benim halim böyle...
3. tüp bebek denememde transferin 12. günü betaHCG:310 çıktı sevindim tabiki , OHSS geliştiği için aynı gün hastaneye yattım , 9 gündür yatıyorum hastanede.
İkinci betaHCG bakıldığında katlanmamıştı üzülmüştüm tabi ama sonra katlamaya başlamışdı. Bugün transferden sonraki 20. gün betaHCG:4932 ama ultrasonda kese görülmedi (gebelik haftası 4+6)
Gebelik kesesi geç görünen varmı acaba ?
İnşallah dediğin gibidir gülüm.
OHSS tüp bebek uygulamalarında gelişebilecek bir riskmiş . Uygulanan protokole göre bu risk artabiliyormuş, ayrıca hamile kalmakta riski artırıyormuş. Gebelik testi günü yaklaştıkça bulantı kusma karnımda gerginlik ve bolca gaz oldu. Test günü şikayetlerim iyice artmıştı , doktorum ultrasan yaptı ve OHSS var dedi hastaneye yatırdı.
hımm...gecmiş olsun...İnşallah dediğin gibidir gülüm.
OHSS tüp bebek uygulamalarında gelişebilecek bir riskmiş . Uygulanan protokole göre bu risk artabiliyormuş, ayrıca hamile kalmakta riski artırıyormuş. Gebelik testi günü yaklaştıkça bulantı kusma karnımda gerginlik ve bolca gaz oldu. Test günü şikayetlerim iyice artmıştı , doktorum ultrasan yaptı ve OHSS var dedi hastaneye yatırdı.
Kizlar yumislerimiz toplandi bugün, laborant abilere teslim edip geldik bakalim.Yarin arayip vaziyeti bildirecekler bize...Bi de biz 3 tane transfer etmelerini istemistik ama doktorum israrla 2 den fazla olmasini istemiyo... Hepimizin hakkinda hayirlisi...
Türkiyede nasil bilmiyorum ama normalde gelmesine gerek yok canim.Allah yardimciniz olsun:)Merhaba hanımlar. öncelikle inşallah allahım hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. benim bir sorum olacak. transfer günü eşimizin gelmesi gerekiyo mu ? hani imza falan vermesi gerekli mi? benim eşim memur. izin için belgelendirmesi gerekiyo. siz nasıl yaptınız?
Tesekkür ederim canimhayırlı olsun inşallah.