2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

sağol canım. transfer gününü bekliyoruz bugün opu isleminden 2. günüm. bugün aradilar embriyolarin gelişimi iyi ddler. 8 yumurta alındı. 6 tanesi kaliteli bakalım artık doktor kaç embriyo transfer edecek bilmiyoruz daha
hmm inş tutar cnm peki hangi sehirdesin nereye yaptırıyosn ne kadar mal oluyo k.bakma bizde yılbası gibi yaptırcz da merak ediyorm arastırıyorm

hmm inş tutar cnm peki hangi sehirdesin nereye yaptırıyosn ne kadar mal oluyo k.bakma bizde yılbası gibi yaptırcz da merak ediyorm arastırıyorm
diyarbakir veni vidi tüp bebek merkezi. ilaçlarla beraber 4,650 tuttu. doktor bize indirimde yaptım ddi ama böyle oldu. yumurta toplama isleminden sonrada ilaç kullanıyorsun tabi, şayet hamile kalirsan düşük olmaması için.

diyarbakir veni vidi tüp bebek merkezi. ilaçlarla beraber 4,650 tuttu. doktor bize indirimde yaptım ddi ama böyle oldu. yumurta toplama isleminden sonrada ilaç kullanıyorsun tabi, şayet hamile kalirsan düşük olmaması için.
hmmm bn öğretmnm 1,5 yıl çalıştım çermikte gecen yıl esekişehire geldm bnde burda merkez bakıyorm buldm ama henüz gitmedik kasım aralık gibi görüşelm diyorz yum büyümesi için iğne mi verdiler bazılarından 20-30 yum toplanıyomus da ondan sordm

hmmm bn öğretmnm 1,5 yıl çalıştım çermikte gecen yıl esekişehire geldm bnde burda merkez bakıyorm buldm ama henüz gitmedik kasım aralık gibi görüşelm diyorz yum büyümesi için iğne mi verdiler bazılarından 20-30 yum toplanıyomus da ondan sordm
iğne verdiler evet hem göbekten hem kalçadan. canıma okudular. ama seruvenim bana heyecan verdiği için ve sonunda mükafatı olduğu için hos gelir herşey. adetin 3. günü başladık 12 sürdü, 13. gün yani geçen çarşamba yumurtalarim toplandı. fazla yumurta olmadı rahmi yıpratıyor ideal olan 5,6 ila 12 arası sanırım.

çok teşekkür ederim cnm çok sağol. peki hangi topige bakalım ki. yeniyim ve nereye bakcagimi bilemedim. duygularımızı paylaşacak bi topik araniyor
ben ağustos eylül topiğine bakıyorum ekim ayına girmiş olmamıza rağmen orası kıpır kıpır umut dolu:)

kızlaaar benimde transferimin 8. günü sürekli adet oldum sanıyorum kasıklarım ağrıyor belim aynı şekilde. inşallah tutmuştur.hepimizin kucağı hayırlı ve sağlıklı bebişlerle dolar inşallah en yakın zamanda :KK46::KK46::KK46:

Kizlar lucrinin igneleri bitti.insulin ignesi aldim 5 lik.5 e kadar cektim gonal f basladigim icin 5 e dusurdu doktor.ama bu insulindeki 5 gozume cok gorundu.lucrine gore fazla geldi.neden olabilir bir tuhafkik var.

iğne verdiler evet hem göbekten hem kalçadan. canıma okudular. ama seruvenim bana heyecan verdiği için ve sonunda mükafatı olduğu için hos gelir herşey. adetin 3. günü başladık 12 sürdü, 13. gün yani geçen çarşamba yumurtalarim toplandı. fazla yumurta olmadı rahmi yıpratıyor ideal olan 5,6 ila 12 arası sanırım.
hmm anladm cnm az olsun sağlıklı olsun tutsun inşallah bnde iğneden nsl korkarım anlatamm biri parmağını iğne yapıym diye dürtse ürperirrim ama hayırlısı bakalm

kızlaaar benimde transferimin 8. günü sürekli adet oldum sanıyorum kasıklarım ağrıyor belim aynı şekilde. inşallah tutmuştur.hepimizin kucağı hayırlı ve sağlıklı bebişlerle dolar inşallah en yakın zamanda :KK46::KK46::KK46:
Hayirlisiyla degerlerin iyi cikar insallah. Benim de bel agrim cok var. Gittikce azaldi. Sevgiler..

Ne güzel sona yaklaşmışın hayırlı haberler var inşallah pazertesiye:)

kese oradadir da onlar gormuyordur.asil merak ettigim ohs nasil oldun ? transferden sonraki ilaclardan mi ?
İnşallah dediğin gibidir gülüm.
OHSS tüp bebek uygulamalarında gelişebilecek bir riskmiş . Uygulanan protokole göre bu risk artabiliyormuş, ayrıca hamile kalmakta riski artırıyormuş. Gebelik testi günü yaklaştıkça bulantı kusma karnımda gerginlik ve bolca gaz oldu. Test günü şikayetlerim iyice artmıştı , doktorum ultrasan yaptı ve OHSS var dedi hastaneye yatırdı.

Kızlar ne olacak benim halim böyle...
3. tüp bebek denememde transferin 12. günü betaHCG:310 çıktı sevindim tabiki , OHSS geliştiği için aynı gün hastaneye yattım , 9 gündür yatıyorum hastanede.
İkinci betaHCG bakıldığında katlanmamıştı üzülmüştüm tabi ama sonra katlamaya başlamışdı. Bugün transferden sonraki 20. gün betaHCG:4932 ama ultrasonda kese görülmedi (gebelik haftası 4+6)
Gebelik kesesi geç görünen varmı acaba ?

OHSS tüp bebek uygulamalarında gelişebilecek bir riskmiş . Uygulanan protokole göre bu risk artabiliyormuş, ayrıca hamile kalmakta riski artırıyormuş. Gebelik testi günü yaklaştıkça bulantı kusma karnımda gerginlik ve bolca gaz oldu. Test günü şikayetlerim iyice artmıştı , doktorum ultrasan yaptı ve OHSS var dedi hastaneye yatırdı.

Geçmiş olsun inş bebişin seninledir ;) yalnız anlamadıığım ohss yumurta toplamadan sonra olan bu durummm , ki bu durum gebelıge engel bı durum hatta bızim saglıgımızı etkıleyecek bı durumdur . bu durum bende oldugu ıcın doktorum transferımı erteledı meselaa şimdi yapamayız saglıklı olmaz dedııı , 2 reglden sonra transferım olcak. senın duruma anlam veremedımm :( iyisindir inş.

hımm...gecmiş olsun...

Kizlar yumislerimiz toplandi bugün, laborant abilere teslim edip geldik bakalim.Yarin arayip vaziyeti bildirecekler bize...Bi de biz 3 tane transfer etmelerini istemistik ama doktorum israrla 2 den fazla olmasini istemiyo... Hepimizin hakkinda hayirlisi...

Merhaba hanımlar. öncelikle inşallah allahım hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. benim bir sorum olacak. transfer günü eşimizin gelmesi gerekiyo mu ? hani imza falan vermesi gerekli mi? benim eşim memur. izin için belgelendirmesi gerekiyo. siz nasıl yaptınız?

Kizlar yumislerimiz toplandi bugün, laborant abilere teslim edip geldik bakalim.Yarin arayip vaziyeti bildirecekler bize...Bi de biz 3 tane transfer etmelerini istemistik ama doktorum israrla 2 den fazla olmasini istemiyo... Hepimizin hakkinda hayirlisi...

hayırlı olsun inşallah.

Merhaba hanımlar. öncelikle inşallah allahım hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. benim bir sorum olacak. transfer günü eşimizin gelmesi gerekiyo mu ? hani imza falan vermesi gerekli mi? benim eşim memur. izin için belgelendirmesi gerekiyo. siz nasıl yaptınız?
Türkiyede nasil bilmiyorum ama normalde gelmesine gerek yok canim.Allah yardimciniz olsun:)
hayırlı olsun inşallah.
Tesekkür ederim canim:KK19:

Back
X