- Konu Sahibi Dentistanbul
-
Merhaba kızlar... Ben de 2 yıllık nişanlılığımı Eylül ayında sonlandırıyorum kısmetse. Nikah ve sonrasında Beyoğlu' da arkadaş grubuyla eğlence organize edeceğiz. Sizi görünce çok özendim çünkü hiçbir şeyim hazır değil. :) İkimiz de yoğun iş temposu dolayısıyla vakit ayıramıyoruz hazırlıklara. Şuan İzmir' deyiz ama nikah Bahçelievler/İstanbul' da olacak. (Oradaki Eylül kayıtları da 1 Nisan' da başlıyor, bilginize) Gelinlik konusunda fikir verebilirseniz sevinirim. Özellikle İzmir-İstanbul çevresinde gezdiğiniz, fransız güpürü, hiçbir kabarıklığı olmayan, tercihen balık formunda ve sırt dekolteli modeller bakmış ve almışsanız fiyat vermenizi rica edeceğim. Herkese kolaylıklar dilerim.
Kızlar sonunda balayı otelimize karar verdik :) Ets Tur'un 5. dönem erken rez. bugün son gündü fiyatlar dahada artmadan karar vermek istedik ve sonunda alanyadaki long beach resort a karar verdik :)
Fiyat olarakta uygun otelin konseptide güzel gidenlerde çok memnun kalmış bizde tercih ettik
21-27 eylül tarihleri arasında orada olacağız 2.025 tl + 20 tl sigorta toplam 2.45 tl ödedik :) inşallah güzel bir balayı geçireceğiz :)
Kızlar sonunda balayı otelimize karar verdik :) Ets Tur'un 5. dönem erken rez. bugün son gündü fiyatlar dahada artmadan karar vermek istedik ve sonunda alanyadaki long beach resort a karar verdik :)
Fiyat olarakta uygun otelin konseptide güzel gidenlerde çok memnun kalmış bizde tercih ettik
21-27 eylül tarihleri arasında orada olacağız 2.025 tl + 20 tl sigorta toplam 2.45 tl ödedik :) inşallah güzel bir balayı geçireceğiz :)
Ay ne güzel ya biz hala bulamadık bi yer😄
hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun inşallah cok guzel geçer.
Ay az kaldı şaka gibi Brn kuaförü ve fotoğrafçıyı ayarladımmmmm😄
Kızlar farkındasınız dimi 5 ay var artık Nisan'a girdik mi 4 ay saka gibi. 6 ay varken cok geliyordu şimdi azıcık kaldı
Nisan basinda da bizler gun alsakta kurtulsak. Cok heyecanli. Nasil gececek 6 ay derken neredeyse 5 ay kaldi
Ay az kaldı şaka gibi Brn kuaförü ve fotoğrafçıyı ayarladımmmmm😄
Nisan basinda da bizler gun alsakta kurtulsak. Cok heyecanli. Nasil gececek 6 ay derken neredeyse 5 ay kaldi
oh süper canım fotoğrafı dış çekimmi düşünüyorsun nasıl yapıcaksın
benimde kuaför belli gibi makyaj için kesinlikle orası olucakta saçta biraz tereddüt ediyorum yapabilirlermi diye iyi bi kuaför ama yinede bilemiyorum
benim düğün salonum aynı zamandada nikah kıyıyomuş ben sadece sağlık raporu ve fotoğraf götürücem işlemleri onlar yapıcaklar günü saati düğünüme göre ayarlicaklar :) bende nisan diye duydum bekliyorum nisanı şurda bişey kalmadı adamda bana nisan başında gel demişti çünkü
Kızlar muhakkak prova yaptırın. Ben cesaret edemedim kendi kuaförüne yaptırcam sacımıda makyajımıda. Hem nazım geçer onlara. Dış çekimi nasıl yapacaksın gunünde mı önce mı sonra mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?