2014 eylül gelinleri de buraya:))

hayırlı olsun canım eylülün kaçı ? evet bazı yerler nisanda açıyormuş olsun onada az kaldı :) istediğin tarz benim tarzıma yakın Maltepe,Bakırköy,pendik ve kadıköyde şubeleri olan narinmoda yı öneririm ben kadıköydekinde çok beğendim bütün modellerini inanılmaz itinayla çalışıyorlar

Kızlar sonunda balayı otelimize karar verdik :) Ets Tur'un 5. dönem erken rez. bugün son gündü fiyatlar dahada artmadan karar vermek istedik ve sonunda alanyadaki long beach resort a karar verdik :)
Fiyat olarakta uygun otelin konseptide güzel gidenlerde çok memnun kalmış bizde tercih ettik
21-27 eylül tarihleri arasında orada olacağız 2.025 tl + 20 tl sigorta toplam 2.45 tl ödedik :) inşallah güzel bir balayı geçireceğiz :)

hayırlı olsun :)

Ay ne güzel ya biz hala bulamadık bi yer😄

Hayırlı olsun inşallah cok guzel geçer.

Kızlar farkındasınız dimi 5 ay var artık Nisan'a girdik mi 4 ay saka gibi. 6 ay varken cok geliyordu şimdi azıcık kaldı

Nisan basinda da bizler gun alsakta kurtulsak. Cok heyecanli. Nasil gececek 6 ay derken neredeyse 5 ay kaldi

Ay az kaldı şaka gibi Brn kuaförü ve fotoğrafçıyı ayarladımmmmm😄

oh süper canım fotoğrafı dış çekimmi düşünüyorsun nasıl yapıcaksın
benimde kuaför belli gibi makyaj için kesinlikle orası olucakta saçta biraz tereddüt ediyorum yapabilirlermi diye iyi bi kuaför ama yinede bilemiyorum

Nisan basinda da bizler gun alsakta kurtulsak. Cok heyecanli. Nasil gececek 6 ay derken neredeyse 5 ay kaldi

benim düğün salonum aynı zamandada nikah kıyıyomuş ben sadece sağlık raporu ve fotoğraf götürücem işlemleri onlar yapıcaklar günü saati düğünüme göre ayarlicaklar :) bende nisan diye duydum bekliyorum nisanı şurda bişey kalmadı adamda bana nisan başında gel demişti çünkü

Kızlar muhakkak prova yaptırın. Ben cesaret edemedim kendi kuaförüne yaptırcam sacımıda makyajımıda. Hem nazım geçer onlara. Dış çekimi nasıl yapacaksın gunünde mı önce mı sonra mı

AA supermiş. Bende raporumu yarın alacağım. Sonra evlendirme ehliyetimi ne var onu alacağız nişanlıma. 3 Nisan'da da alacağız gunü inşallah

Kızlar muhakkak prova yaptırın. Ben cesaret edemedim kendi kuaförüne yaptırcam sacımıda makyajımıda. Hem nazım geçer onlara. Dış çekimi nasıl yapacaksın gunünde mı önce mı sonra mı

evet prova yaptırıcam bende yüzüme yakışırmı yakışmazmı modeller çok önemli bide ben yapışık topuzlar sevmiyorum direk surat ortada oluyo çok komik duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…