2014 eylül gelinleri de buraya:))

Sabahtan akşama kadar ben de burdayım zaten Herşeyi burdan öğrendim, sağolsun herkes çok yardımcı Benim düğün kına Bağcılarda olacak, Bağcılarda nereyi önerdiler ki, ben hiç güzel bi yer duymadım Bağcılarda Fotoğrafçı da gayet uyguna tutmuşsun. Benim konuştuklarım hep bin tl den başlıyordu, fotoğrafçının ismini alsam senden :26: Mobilyalar en kolayı, yani şu an bana öyle geliyor :) yanında bilen biri olsun yeter. Nişanlımla yalnız gidip baksaydık hayatta karar veremezdik

dış çekim için neresiyle anlaştın canım önerebilceğin varmı ?

canım ben sedef erhanla anlaştım arkadaşım önerdi araştırdım web siteden falan resimler paket içimize sindi yaklaşımı da çok ilgili ve samimiydi. Açıkçası kampanyada varken kaçırmıyım diye beklemeden anlaşmak istedim kuzum Şuan kampanya devam ediyo mu bilmıyorum ama bi şansını dene istersen web sitesinde numarası vardır mutlaka ama ben konuştugum no yu atıyorum sana tüm gün hikaye bı suru fotoğraf olsun diye hayal edıyodum rabbım kısmet etti daha guzellerı sana olsun canım benım bu arada sundugu seçeneklerden atatürk arboretumunda karar kıldık çekim mekanı için masal gibi bi yer

Aynen cnm aynen burası olmasa suan cok ısım kararsızlıkla devam edıyodu Bu arada sende bı sorun yok bizim fotoğrafçılarda hikaye paketi 1600 tlydi zaten nisan sonuna kadar yapılan anlaşmalarda yarı fıyat kampanyası varmış deyince arkadaşım öyle anlaştık yoksa kalıcaktım studyoya herşey çok pahalı ya rabbım yardımcımız olsun telini vericektim sanada atarım kuzum bı bakarsın kampanya var mı Mobilyaları halletmeme sebebımız kararsızlık cnm ben cok kararsızım yaş 28 olunca herşey çok kusursuz olsun dıye allak bullak oluyor kafam

ah şu kararsızlık olmasaaaa neler yaparız neler :) Bu kadar stres de yapmayız, şimdiden kabuslar görüyorum. Fotoğrafçının sitesine baktım canım teşekkür ederim bu arada. Sitede kampanyayla ilgili birşey yazmıyordu, aramam gerekecek kampanya için sanırım. Bir de bahsettiğin Bağcılar'daki kuaförün bilgilerini de verebilir misin sana zahmet :26:

sorma canım ya bı suru sey halloluyo her hafta bakıyorum sankı hıcbısey yokmuş gibi ortada nolucak bılmem :26: Canım bizim bilgi formumuzun altında nisan sonuna kadar yapılan anlaşmalarda geçerlidir yazıyor İstersen arayıp sorabılırsın cok sıcakkanlı bı çift zaten ben ilk gorusmeden sonra beğendiğim gelin çiçeğinin resmini ilk onlara attım valla fotoğraflarda nasıl durur dıye nasıl bır manyaksam Zeyno onermıstı kuaforu de gelsin sorayım bı daha mesajını bulamıyorum canım bugün yazmış olurum

aynen hiç birşey yok ortada gibi, yapılacaklar listemde hala çok eksiğim var yahu sen gelinçiçeğinin resmini göndermişsin ben de daha öyle bir çiçek bile yok Mesajını bekliyorum canım

aynen hiç birşey yok ortada gibi, yapılacaklar listemde hala çok eksiğim var yahu sen gelinçiçeğinin resmini göndermişsin ben de daha öyle bir çiçek bile yok Mesajını bekliyorum canım

yok canım ben almadım gelin çiçeğini beğendiğim tarz buketlerı yolladım hangısı daha hoş durur sizce diye beyazlı morlu gelin buketi yaptırıcam o gün inşallah konuşursan haber ver bana bakayım size ne fiyat verdi merak ettim şimdiden

Aynı gün evleniyorz ama sen benden 5-10 adım önde ilerliyosun valla bravo Hayırlı olsun gelinliğin, ben de içime sinen bir gelinlik bulurum umarım

halledersin canım sende bende öyleyim aslında bana kalsa biraz daha sonra bakıcaktımda benim dışımdaki herkes yetişmicek diye korkuttular beni :) ama tamda istediğim gibi bir gelinlik buldum iki gelinliğin modeli birleştirip tek model yaptırdım :) sende mutlaka bulursun benim ilk gelinlik bakmak için girdiğim yer ve ilk gelinlik denediğim yer oldu burası oyüzden çok rahatım

beyaz morda güzel duruyo canım
ben sadece beyaz gonca gül buketi yaptırıcam

Tamam canım bugün işten sonra konuşucam, haber veririm hemen sana Ayrıca beyaz mor buket çok güzel duruyor ben de çok beğeniyorummmm

Nişanımda ilk denediğim elbiseyi aldım ama tabi giyer giymez bu olacak demedim. akşama kadar dolaştıktan sonra dedim Gelinlikte öyle olmaz inşallah

beyaz morda güzel duruyo canım
ben sadece beyaz gonca gül buketi yaptırıcam

iyi fikir aslında ben nişanlımın yakasına mor çiçek takıcam uyumlu olsun dıye konseptle oyle dusundum

Tamam canım bugün işten sonra konuşucam, haber veririm hemen sana Ayrıca beyaz mor buket çok güzel duruyor ben de çok beğeniyorummmm

tamam kuzum inşallah bitmemiştir kampanyada ayarlayabılırsın çok teşekkürler daha guzelleri senın olsun bebeğim

canım benim çok sağol güzellikler hepimizin olsun

canım benim çok sağol güzellikler hepimizin olsun

canım fotoğrafçımızdan dış mekan onerısı ıstemıstım ataturk arboretumunu onermıştı gerçekten de masal gibiymiş ya bayıldım bu haftasonu nişanlım gidip bakarız istersen nasıl bi yer dedı nasıl mutlu oldum anlatamam ilgilenmesi cok hoşuma gitti odunuma nolduysa süper oldu

süper biyer gerçektende darısı benimkinin başına oda bi ilgisiz alakasız herşeyden öyle değildi noldu anlamadım çokmu yoruldu bunaldı bilmemki :44:

http://www.loranikahsekeri.com/8991-Ani-Kalemi_79302.html

kızlar nikah için bu kalemi gördüm bayıldım ve aldım lora nikah şekeri kadıköyde yeri burası bana çok yardımcı oldu sözdede nar dağıtmıştım fiyattada baya indirim yapmışlardı masamıza çok yakışıcak alt standıyla beraber aldım :) aslında ben yapardım elimden geliyor böyle şeyler kayınvalidem beğendiysen alalım diyince aldım bende

Selam kızlar,

Öncelikle ben beyaz eşya mı samsung aldım çok araştırdık. İçime sinerek aldım. Bi bulaşık makinesinde tereddütüm var ama yine de aldığıma memnunum. Annemde samsung çamaşır makinesi kullanıyor memnun kendisi.

Ben gelinliğimi Ocak ayında aldım ilk provamı yaptım ikincisi Ağustos'ta. Ayakkabı bulmam lazım :) ama bu dediğim bi türlü çıkmadı. Kınaya daha karar veremedik. Kayınvalidem istiyor zamanla karar vericez.

Bu ay evi yaptırmaya başlayacağız inşallah. Mimar arkadaşımız geldi ölçtü biçti çizdi sagolsun.

Zaman çok çabuk geçiyor. Son zamanlara birşey sıkıştırmak istemiyorum.

Kızlar birde size birşey sormak istiyorum. Neden kendi kuaförlerinizi kullanmıyorsunuz? Çok riskli değil mi bilmediğiniz yerle anlaşmak. Ben kendi kuaförümle anlaştım, makyajda dahil. Çünkü beni tanıyorlar biliyorlar. Nazımı da çekerler. Yanlış anlamayın meraktan soruyorum. Çok insan farklı kuaföre gidiyor ama neden?

Bende bekarlığa veda ve hamam için hediye vs almak istiyorum ama kaç kişi olacağız onu hesaplamadığım için başlamadım. Hamam hediyelerim belli ama bekarlığa veda değil. Bekarlığa veda da hediye vermesem olmaz mı?

Ayrıca umutugçe sen gün aldın mı kalemi var gunü yok :)

Gunaydın bebişler bugün izinliyim birkaç kalem daha silip stressiz gunler geçirirz inşallah

süper biyer gerçektende darısı benimkinin başına oda bi ilgisiz alakasız herşeyden öyle değildi noldu anlamadım çokmu yoruldu bunaldı bilmemki :44:

canım erkekler cabuk sıkılıyo bu donemde galıba bızımkıde oyleydı şaşırttı benı guzel oldu merak etme bişeyler hallolsun listeden eksilsin bi nefes alır rahatlarsınız kuzum

Kuzum ben farklı bi şehirde evleniyorum o yüzden bilmediğim yerden aldım mecburen😄

SAmsung için bunu duyduğuma sevindim, modellerini çok beğenmiştim ama kalite anlamında tereddütlerim vardı, çok sağol
Şu yaşıma kadar bir çok kuaföre gittim ama hiç birinden memnun kalmadım, saçlarımı çok severim her kadın gibi ama kırık aldırmak isterken bile kırk kere düşünüyorum çünkü mahvediyorlar saçımı, oldukça gür saçlarım ve uzun. O yüzden beceremiyorlar. Makyaj için de bilen biri olması gerek, palyaço gibi ful makyaj yapılan gelinlerden olmak istemiyorum E böyle olunca da bu zamana kadar kendimi güvenle teslim ettiğim bir kuaför olmadı bu konuda ne yapacağım bilmiyorum
Bekarlığa veda da hediye vermek sana kalmış diye biliyorum. Amaç o gün gönlünce eğlenip dağıtmak, aile büyükleri olmadan, kızkıza :))) Ben yakın kız arkadaşlarımla yapacağım için hediye düşünmüyorum ama karşıma güzel orjinal bir şeyler çıkarsa o gününün anısı olarak dağıtabilirim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…