2014 eylül gelinleri de buraya:))

biz sadece evlilik cüzdanına para verdik. belediyede nikah yapılacak. kan testini sağlık ocagına yaptırdık.

hersey para ne yazık ki. tam bitti oh be diyorsun illa birşey çıkıyor. çok zormuş evlenmek. Allah hepimize yardım etsin.

Kızlar nikah icin gun almadıysanız hemen nikah memurluluğuna gidin gün alın biz patartesi gününden itibaren evrakları hazırlamaya başlıyoruz gün nikah başvurumuzu yapıcaz. Nikah için gün veriyolar

Kızlar çok değil ya bizim memur parası 150 cüzdan parası 70 kan testi iki kişi 110 bu şekilde ödedik baskada hiç para gitmedi

Burda nikah cuzdani 80 liraymis oyle soylediler nikah memurlugunda nikah memuru ucretide 100 lira dediler diye hatirliyorum nikah salonu ucretini hatirlamiyorum ama nikah icin gun alalım net fiyatlarını yazarım

tebrik ediyorum seni bende kendime aceleci derdim

Ne yapıyım dayanmadım aldım hem çok beğendim hemde fiyatı çok uygundu kaçırmak istemedim hatta biz yatak odası oturma odası beyaz eşyalar elektrik süpürgesi televizyon tv ünitesini aldık bile ocak ayında nişanlımda benim gibi aceleci

masallah size kızlar bende insallah yarın halletmeye calısacam gelinlik işini gecen hafta bir yerle görustum pendıkte 1800 tl ye dikecez pazarda annemle gıdıp bakacaz sizce fiyatı uygun mu ?

Bence uygun fiyatı ben kasım ayında aldım gelinliği o zaman fiyatlar uygun oluyo o zaman bile 1800'e 2300'e 2500 bile gelinlikler vardı bi de şimdi düğün sezonu da açıldı uygun yani fiyat. Peki o fiyatın içinde taç duvak el çiçeği ve kesede dahil mi

duvak ve bu renkli gelin çiceklerı dahil bide kına gecesi dış çekim olacak.dış çekim hediye ama hafta içi bır gün bende o yüzden kınamı cuma gecesı yapıp dış çekimi kullanacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…