- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
üsküdardamı oturuyosun canım bende ordayım :) ister ister Üsküdar parasız yapamaz
nişanlım üsküdarlı o yüzden orada olacak :) belediyeye göre degısıyormuş üsküdar pahalı olur diye düşündüm
nerdeymiş bu salon böyle, ne güzel bi uygulama :) bizim salonda kuaförü beleş yapacağına böyle birşey yapsaymış ya hayra geçerdi
iyi bari bu evlılık hazırlıgında hersey o kadar cok para harcanıyor kı artık ne yapacagımızı sasırtık
daha kına gecemız var bakalım onda neler harcanacak
Aynen ben de güvenemiyorum zaten. Önce bir prova yapalım ondan sonra beğenirsem gitmeyi düşünüyorummaltepede canım :) he ben bikaç yere bakarken kuaförü ücretsiz dedi ama bn güvenemedim kimbilir nasıl yapar bilmediğim biyer
Aynen ben de güvenemiyorum zaten. Önce bir prova yapalım ondan sonra beğenirsem gitmeyi düşünüyorum
bak öyle olur işte bakarsın bi nasıl yapıyolar diye için rahat eder :)
maltepede canım :) he ben bikaç yere bakarken kuaförü ücretsiz dedi ama bn güvenemedim kimbilir nasıl yapar bilmediğim biyer
inşallah canım, benim için en önemlisi saç makyajGelinliği bir şekilde taşıyorsun onun bir havası var zaten ama berbat bir saç ve makyaj gelini çirkinleştirebiliyor :/
yakınız canım bende pendikteyim hangi düğün salonu :)
Kızlar çok değil ya bizim memur parası 150 cüzdan parası 70 kan testi iki kişi 110 bu şekilde ödedik baskada hiç para gitmedi
Ben Ocak'ta almıştım :)) aceleciyim ben :)
Ben daha aceleciyim kasım ayında aldım ben gelinliğimi
tebrik ediyorum seniBende kendime aceleci derdim
tebrik ediyorum senibende kendime aceleci derdim
masallah size kızlar bende insallah yarın halletmeye calısacam gelinlik işini gecen hafta bir yerle görustum pendıkte 1800 tl ye dikecez pazarda annemle gıdıp bakacaz sizce fiyatı uygun mu ?
Ne yapıyım dayanmadım aldımhem çok beğendim hemde fiyatı çok uygundu kaçırmak istemedim hatta biz yatak odası oturma odası beyaz eşyalar elektrik süpürgesi televizyon tv ünitesini aldık bile ocak ayında nişanlımda benim gibi aceleci
Bence uygun fiyatı ben kasım ayında aldım gelinliği o zaman fiyatlar uygun oluyo o zaman bile 1800'e 2300'e 2500 bile gelinlikler vardı bi de şimdi düğün sezonu da açıldı uygun yani fiyat. Peki o fiyatın içinde taç duvak el çiçeği ve kesede dahil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?