- 18 Kasım 2013
- 477
- 131
- 73
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
evet canım benım düşüncemde o sıkıntı yaşamak izin almak gerekıyormus o sorun degıl ama işte kalabalık kim var kım yok bellı degıl kavga olur tartısma olur mahalle genclıgı fılan
haklısın canım en ufak bi tatsızlık geceyi mahvedebiliyor :/
bu yüzden galıba en ıyısı cafe gıbı bı yer oda fiyatlar kımbılır nasıl
Canım fiyatlları hiç bilmiyorum. KEndimden ve arkadaşımdan örnek verebilirim fikir açısından. Bizim köy derneğimiz var nişanım da orda oldu. ve dernek dediğime bakma düğün salonu gibidir,300-500 kişi kapasiteli, kınamı da orda yapıcaz, Bağcılarda. Fiyatta 500 falandı galiba.Tabi bu fiyat bize sadece, dernek üyelerine.
Arkadaşımda şöyle birşey yaptı. paket program yapan yerler var. bakırköyde bu dediğim yer, internet sitesi de var. Bakırköykına yazdığında çıkıyor. Konseptlere göre fiyat değişiyor. 2300'den başlıyor sanırım ama içinde çerezinden giyeceğin kaftanına kadar hepsi var. Ben çok beğendim ve çok özendim valla. Hele o taht falan acayip hoş duruyor. Amaaaaa maddi açıdan ve bizim yörelere uymadığından aileme söylemedim bile. Davul zurnasız kına olmaz bizde
Canım fiyatlları hiç bilmiyorum. KEndimden ve arkadaşımdan örnek verebilirim fikir açısından. Bizim köy derneğimiz var nişanım da orda oldu. ve dernek dediğime bakma düğün salonu gibidir,300-500 kişi kapasiteli, kınamı da orda yapıcaz, Bağcılarda. Fiyatta 500 falandı galiba.Tabi bu fiyat bize sadece, dernek üyelerine.
Arkadaşımda şöyle birşey yaptı. paket program yapan yerler var. bakırköyde bu dediğim yer, internet sitesi de var. Bakırköykına yazdığında çıkıyor. Konseptlere göre fiyat değişiyor. 2300'den başlıyor sanırım ama içinde çerezinden giyeceğin kaftanına kadar hepsi var. Ben çok beğendim ve çok özendim valla. Hele o taht falan acayip hoş duruyor. Amaaaaa maddi açıdan ve bizim yörelere uymadığından aileme söylemedim bile. Davul zurnasız kına olmaz bizde
kına organizasyonu bende düşündümde çok pahalı ben aradım sadece üç dört kız kına tahtı ve dj istiyorum diye ona bile 1000 lira dedi oyüzden bende kına için düğün salonu tuttum oranın şarkıcısıyla anlaşıcam 200 liraymış o kına tahtını napıcam bilmiyorum salonda yok çünkü nette kiralanan sitelerde varda 200 liraya kiralıyolar bana çok geldi alt tarafı bi taht yani.[/QUOTE
bide cıkıp tahta oturmayacaz yanı :) oynayacaz ama sarkıcı olsun bende istıyorum cd fılan ugrasmak istemıyorum yok caldı calmadı derdı var onunda
kına organizasyonu bende düşündümde çok pahalı ben aradım sadece üç dört kız kına tahtı ve dj istiyorum diye ona bile 1000 lira dedi oyüzden bende kına için düğün salonu tuttum oranın şarkıcısıyla anlaşıcam 200 liraymış o kına tahtını napıcam bilmiyorum salonda yok çünkü nette kiralanan sitelerde varda 200 liraya kiralıyolar bana çok geldi alt tarafı bi taht yani.
keşke bizimde dernek gibi imkanımız olsaydı2300 benım için cok fazla ama Konseptlere bılıyorum insan herseyın güzelini istıyor ama imkanlar işte
hep bu muhteşem yüzyıl yüzünden :) bu dizi olmayaydı taht falan istemezdik bizde. içimizde kalıyor işte
Canım benim hayalimde ata binmek ve annemin gelinliğiyle at üstünde götürülmekti ( tabi bizim köyde olacaktı bu olanlar ve annem gelinlik giymedi o zamanlar bizim yörenin bindallısını giymişti.)
yani demek istediğim istediğimiz hayal ettiğimiz herşey olmuyor maalesef ama yapabileceklerimizle mutlu olalım, ssevdiğimizle evleniyoruz sonuçta
Merhaba hanımlar, ben de hayırlısıyla Eylül gelini olacağım. Çeyiz hazırlıklarına yeni başladım. Sıfırdan yapıyorum herşeyi, biriktidiğim bir tane çeyizin bile yok ama yavaş yavaş oluyor Allahın izniyle. Umarım yetiştirebilirim:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nerde yapacagımı bılmıyorum annem ve nişamlım bahcede yapalım dıyor bu arada bizim bahce musaıt bızım mahalede herkez kapının önunde yapar genelde ama benim içime sınmıyor sankı bır cafe fılan mı tutsam o zamanda tekrar otobus tutmam gereklı acıkcası maliyet cok gelecek gıbı
Canım bi restoran gibi bi yer bulsan çok mu pahalı olur acaba
Pahalı olur herhalde canm Benjm dugun olacak düğünde sonrada yemek eğlence olacak o yüzden biz bütün limiti düğün için kullandık..kınaya az bütçemiz kaldı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay allahım hersey para ya-
aynen valla hersey para hele düğün saçı ve makjazı için istenen para benım nerdeyse 1 aylık maaşım
Bende çok verdim napalım artık bi kere oluyo
bende cok pahalı dıyenlere hep aynı şeyi diyorum bı kere oluyor diye :)
ben 650 dügün kına 150 anlastım
saç için mi anlaştın tatlım
bende cok pahalı dıyenlere hep aynı şeyi diyorum bı kere oluyor diye :)
ben 650 dügün kına 150 anlastım
Sen yine iyi ben 1500 e anlaştım 😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?