2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

nixe59

Aşkımın prensesiyim.<3
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
56
23
98
Tekirdağ
Selam öncelikle ben forumun sessiz takipçilerindenim 3 yıldır evliyim ve bu zamana kadar esimle aramızda hic çocuk lafı olmamıştı isteyen hep ben olurdum dusunurdum böyle olsa nasıl olur falan geçerdim esimin niyeti yoktu çünki bundan bir 4 ay once kaynpeder demis torun ne zaman sevicez diye o ara bi dusunmeye baslams kendi kendine. sonra bizimle ayni zaman evlenen bir arkadasi varmis onu gormus yaninda iki tane cocugu varmis iyice dank etmis olsa gerek geldi kahvaltida cocuk yapicaz dedi ben zaten istiyordum skntı yoktu bnm acımdan ağustos yani bu ay icerisinde temelleri attık sağlamsa tutacak bnm gibi eylülü bekleyen varmı acaba

ben 9,5 aylık evliğim . hamileydim bebek öldü şimdi ağustos 29 da korunmam bitiyo. eşim çok istiyo bende isteyerek hamile kalmak istiyorum. allahım sağlıklı, hayırlı evlatlarımız olsun. üçüz istiyorum. 3 gün önce adet oldum . hesaplama yaptım hamile kalac ağım günler 19 ile29 u arası.. en uygun gün 23.... inş hamile kalırız. ilk bebek kendi kendi oldu ama öldü inşallah bunu istiyorum sağlıkla olur.

merhaba bende aylardır bekleyenerdenim ve her ay bu bekleyiş hüzünle sonuçlanıyor en çok da oğlum için üzülüüyorum kardeşinin olmasını çok istiyor ama rabbim istemeyince olmuyor işte bu gün test yaptım adetim gelmedi daha ama kocaman bir negatif çok moralim bozuk... eylülde olr inşallah...

Merhaba biz de 1 senedir istiyoruz ama her ay binlerce test yapmama rağmen ikinci çizgiyi göremedim şu an reglimin 3. günündeyim. İnşallah hayırlı haberler alırız eylülde buradan...

bende 2 ay önce düşük yaptım orunmuyorum ikinci adetimide gördüm doktorum artık kalabilirsin diyo bakalım cuma cagırdı besinci gün gel dedi yumurta takibine baslıcaz

Her aya yaziyorum burayada yaziyim bari... bende bekliyorum 4yillik evliyiz 1,5 sene oldu bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz..............................................................................

Ben de 4,5 yaşındaki kızıma kardeş istiyorum. Bu, spirali çıkarttıktan sonra üçüncü ayım. Bu ay 4 gün gecikmem oldu, çok umutlandım ama bugün kırmızı ışığı gördüm malesef ;( Ümidim bu aya artık. Allah hepimize sağlıklı bebişler versin en kısa zamanda inşallah...

Her aya yaziyorum burayada yaziyim bari... bende bekliyorum 4yillik evliyiz 1,5 sene oldu bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz..............................................................................
Bizde iste daha yolun basindayiz olursa olur artik akışına bıraktım karamsar dusunme herseyde vardr bi hayir

İyi haberle gelin hepiniz insallah gonlunuze gore olsun sag salim kucaginiza almak nasip olsun bende dahil :)

Kizlar bende agustostan umitliydim ama 4 gun gecikmeyle dun kirmizilar geldi dun cok agladim cok umitliydim ama olmadi artik gelecek aya insallah

Merhaba, bende 2 aylık evliyim yaşımdan dolayı korunmadık korunmuyoruz bebiş istiyoruz inşallah bu ay olur

Agustostan gecti artik ama ben de ben dee istiyorum eylulde

Bende Eylül'de hamile kaldığımı öğrenmek istiyorum artık;( plan bile yapamıyorum her ay beklemekten. Bebek kıyafetleri bebek odaları heleki şöyle 1 yaşlarına yakın yeni yürüyen bebekler var ya, hayırlısı.

bizde yeni evliyiz sayılırız 1 yıl 3 ay oldu daha bu ay yeni düşünmeye başladık ilk denemelerimizi yapıyoruz ama forumlarda okadar süre uğraşıp sonuç alamayan görünce çok üzülüyorum. Acaba bende mi öyle olurum diye süşünüyorum.İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder.

mrblr benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı maalesef. 14 haziranda kürtaj oldum sonrasında biraz sıkıntılar çıktı kist oluştu adet düzensizliği falan, bir aydır ilaç kullanıyordum bitti adet olduktan sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz. çok korkuyorum aynı acıyı yaşamaktan.

mrblr benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı maalesef. 14 haziranda kürtaj oldum sonrasında biraz sıkıntılar çıktı kist oluştu adet düzensizliği falan, bir aydır ilaç kullanıyordum bitti adet olduktan sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz. çok korkuyorum aynı acıyı yaşamaktan.

Ben de eylulde hamile kalmak istiyorum fakat 3 ay once vajinismusu yendm ve iliski sirsnda zeytinyagi kullaniyorum ,bu durum gebe kalmayi engeller mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…