Ama hamile olan herkes adet sanciai gbi sancilandigni hatta adet olduklarni dusunduklerini soyluolar canim. Yani umudun kirilmasinKonuyu açtım ama bnm eylüle kalmayacak sonuç beli olacak gibi hastalanacak gibiyim ağrım var . Siz guzel haberlerle gelin inş bnm umit kırıldı mafeles
Hosgeldin canimbende evlendıgımden berı bebıs ıstıyorum 15 ay oldu hala gelen gıden yok sureklı tahlıller sonuclar esıme sperm testı yaptık bır sorun yok dedıler.. ama yumurtam catlamıyor malesef.. Bu ay bal tarcın corekotu karısımı yaptm doktora gıttıgımde yumurtayla ılıgılı olumlu bırseyde soylemedı atesımede bakınca yumurtlamadım galıba.. hımm bırde catlamayan yumurtadan olma kıstım oldu bu ay onu bıtırırsek eger tedavıye baslayacakmısız bakalım nolucak bu ay dogru duzgun ılıskıde olmadı esımle aram yok yanı boyle ... yasım 29 malatyadan geldım
Benim de eylulde iki kez sansim olcak sen yazinca fark ettmEylül ayından çok ümitliyim çünkü iki adet tarihim eylüle gelecek :) bir tanesi 1 EYLÜL diğeri 29 EYLÜL, biri olmasa birinde tutsun artık ne oluuuurrrrr daha fazla sabrım ve çalışmaya takatim kalmadııı
Dogru cnm ne olacağı belli değil yakinlarimdan duyuyorum da biri 5 ay üstüne adet gördüm dedi biri 2 ay dedi öyle.Ama hamile olan herkes adet sanciai gbi sancilandigni hatta adet olduklarni dusunduklerini soyluolar canim. Yani umudun kirilmasin
Benim de eylulde iki kez sansim olcak sen yazinca fark ettmBirnde tutmazsa digerine artk
kızlar merhaba benimde bu gün adet günüm gözümü diktim bekliyorum gene 3,5 yıllık evliyim bende bazen umutla bazen umutsuzlukla bekliyorum her adet gününü ama olmadı bi türlübakalım bu gün gene o bekleme günlerinden biri ins. güzel haberler veririz birbirimize.
İNŞALLAHHHHHHHHHH dört adet patlak gözle cevap bekliyoruz senden
Hosgeldin canimama boyle
Sikma canini, doktor takininde olduktan snra catlamayan yumrta sorun olmaz cok. Ayrica onemli gnlerde ese kusmek yok) triplermzi adet zamanina saklayalaim Tabi eylulde adet degil bebis gelir insallah
Merhabalar arkadaşlar bende forum sitesinin sessiz üyelerindendim artık katılayım dedim
Eşim kısa dönem olarak askere yeni gitti ve 3 aylık evliyim bu ay bi denedik bebiş için regilime 4-5 gün var inşallah çalışmalar sonuç verir ve eşime mutlu bir haber veririm.
Burda bütün bebiş isteyenlere inşallah en kısa zamanda gönüllerindekiler yerine gelir herkesin minik tatlı mis kokulu bebişlerine kavuşurlar inşallah
ayy karnım ağrını gülmekten..masal dört adet patlak göz hihihihi Allah iyiliğini versin, ins. canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?