2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Konuyu açtım ama bnm eylüle kalmayacak sonuç beli olacak gibi hastalanacak gibiyim ağrım var . Siz guzel haberlerle gelin inş bnm umit kırıldı mafeles
Ama hamile olan herkes adet sanciai gbi sancilandigni hatta adet olduklarni dusunduklerini soyluolar canim. Yani umudun kirilmasin

bende evlendıgımden berı bebıs ıstıyorum 15 ay oldu hala gelen gıden yok sureklı tahlıller sonuclar esıme sperm testı yaptık bır sorun yok dedıler.. ama yumurtam catlamıyor malesef.. Bu ay bal tarcın corekotu karısımı yaptm doktora gıttıgımde yumurtayla ılıgılı olumlu bırseyde soylemedı atesımede bakınca yumurtlamadım galıba.. hımm bırde catlamayan yumurtadan olma kıstım oldu bu ay onu bıtırırsek eger tedavıye baslayacakmısız bakalım nolucak bu ay dogru duzgun ılıskıde olmadı esımle aram yok yanı boyle ... yasım 29 malatyadan geldım

Eylül ayından çok ümitliyim çünkü iki adet tarihim eylüle gelecek :) bir tanesi 1 EYLÜL diğeri 29 EYLÜL, biri olmasa birinde tutsun artık ne oluuuurrrrr daha fazla sabrım ve çalışmaya takatim kalmadııı

Mayıs bebeği bence çok keyifli olur :) kızım ağustos doğumluydu hamileliğim ve lohusalıgım sıcakla bunalmaktan mahvolmustu,

olsun olsun mayıs olsun hepimize insallaaahhhh :)) mayıs-haziran aylarında Türkiye nufusunda patlama olsun insallah

Ayni fikirdeyim bende mayis dogumluyum benccede mayis olmali insallah.. hemen olumlama yapalim 2015 mayis ayinda saglikli ve hayirli bebeklerimiz olacak inaniyiruz :)

Hosgeldin canim ama boyle
Sikma canini, doktor takininde olduktan snra catlamayan yumrta sorun olmaz cok. Ayrica onemli gnlerde ese kusmek yok) triplermzi adet zamanina saklayalaim Tabi eylulde adet degil bebis gelir insallah

Benim de eylulde iki kez sansim olcak sen yazinca fark ettmBirnde tutmazsa digerine artk

Ama hamile olan herkes adet sanciai gbi sancilandigni hatta adet olduklarni dusunduklerini soyluolar canim. Yani umudun kirilmasin
Dogru cnm ne olacağı belli değil yakinlarimdan duyuyorum da biri 5 ay üstüne adet gördüm dedi biri 2 ay dedi öyle.

kızlar merhaba benimde bu gün adet günüm gözümü diktim bekliyorum gene 3,5 yıllık evliyim bende bazen umutla bazen umutsuzlukla bekliyorum her adet gününü ama olmadı bi türlü bakalım bu gün gene o bekleme günlerinden biri ins. güzel haberler veririz birbirimize.

İNŞALLAHHHHHHHHHH dört adet patlak gözle cevap bekliyoruz senden

Hosgeldin canim ama boyle
Sikma canini, doktor takininde olduktan snra catlamayan yumrta sorun olmaz cok. Ayrica onemli gnlerde ese kusmek yok) triplermzi adet zamanina saklayalaim Tabi eylulde adet degil bebis gelir insallah

ınsallah kuzum yaa :) Allahım hepımıze bebısı nasıp eder

Merhabalar arkadaşlar bende forum sitesinin sessiz üyelerindendim artık katılayım dedim
Eşim kısa dönem olarak askere yeni gitti ve 3 aylık evliyim bu ay bi denedik bebiş için regilime 4-5 gün var inşallah çalışmalar sonuç verir ve eşime mutlu bir haber veririm.
Burda bütün bebiş isteyenlere inşallah en kısa zamanda gönüllerindekiler yerine gelir herkesin minik tatlı mis kokulu bebişlerine kavuşurlar inşallah

amin canım, inşallah ilk denemede Asker Babanıza haber ulaştırabilirsiniz :)

Not: ama ilk denemeden hamile kalırsan walla çok fena kıskanırım içten içe haberin olsun

ayy karnım ağrını gülmekten..masal dört adet patlak göz hihihihi Allah iyiliğini versin, ins. canım benim

4 tane patlak göz deyip sekiz göz koymuşum ama neyse diğerleri de belkim bebişlerimizin gözleridir, Allah söyletiyordur (umarım)

merhaba kizlar. benim onceden imiz gebeligim vardi ama karnimda olmeleri sonucu kurtaj oldum.tekrar calismalara basladik esimle. bir istiyoruz bir erteleyelim diyoruz tatilden dolayi.benimde bu ayin 19 u yumurtlama gunumdu. 17 sinde calisma yaptik 1o unda felaket bel sirt kasik agrisi ve akinti basladi igne gibi batlamalar var. yani yumurtlama donemimdeydim. 19 unda birsey yapmadik ilk gunu. normalde calismalara ekimde baslayacaktik o yuzden ani karar degistirdik.

sonrada dun tekrar komustuk ve istedik yumurtlamanin ikinci gunu oluyor. bebek diye dusunerek girmedik iliskiye stresten dusununce olmaz diye ama ne yaparsan yap yine aklina takiliyo.dunden beri aklimdan cikmmiyor. simdi annemlere gidecegim 3 gun filan orda kalcam. aslinda tamamen kismet isi diyorum. belki tuttu bilemeyiz belmide tutmadi. dun bi 30 40 dk yatmistimda kimildamadan.

umarim eylulun 4 u gibi hastalanmam lazim ve hamile kalirim bende :)

eee kızlar hadı tanıtalımmı bırbırımızı Rabbım ınsallah mayıs annelerınede gondersın boyle topluca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…