o hic belli olmuo canm. Bnmbizde yeni evliyiz sayılırız 1 yıl 3 ay oldu daha bu ay yeni düşünmeye başladık ilk denemelerimizi yapıyoruz ama forumlarda okadar süre uğraşıp sonuç alamayan görünce çok üzülüyorum. Acaba bende mi öyle olurum diye süşünüyorum.İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder.
Yumurtalarda sknti olnca mi veriolar o u tatlm yoksa kolaylastrmakbende bugun doktordan yumurta geliştirici hap aldım ins bu ay gebe kalırım
Yumurtalarda sknti olnca mi veriolar o u tatlm yoksa kolaylastrmak
Icn mi gebeligi?
Anladim canim bol sanskolaylastırmak için benım yumurta sıkıntım yok
Anladim canim bol sansbn de bu aralar bi doktora gidicem genel kontrol icn, bu tarz syleri kendileri mi yaziolar yoksa bzm istememiz mi gerekio Ben ilk kez gidicem de jknekologa
televizyonlarda dizilerde görüyoruz 1 gecelik yasak ilişkiden hemen bebek oluyor , bizim herşeyimiz olması gerektiği gibi ama bebeşimiz hemen olmuyorO
o hic belli olmuo canm. Bnm
Annemn hemen olms, ablamn dordncu ayda. Bnm de eylul 3. Ay olcak bakalm nasip bu kez olur insallah
Hakkaten dimitelevizyonlarda dizilerde görüyoruz 1 gecelik yasak ilişkiden hemen bebek oluyor , bizim herşeyimiz olması gerektiği gibi ama bebeşimiz hemen olmuyor
Bnm daha iki ay oldu acaba istesem mi gene dedoktoruma geç hamile kaldıgımı söyledim oda bu ay verelim ilaç dedi verdi isteyince
Insallah guzelbende aşılama tedavisine başladım.2.olucak..ağustos son haftası aşılamam olur ama eylülde öğrenicem sonucunu..
Sabrin sonu selamettir canjminşallah canımmm inşallah çünkü 24 aydır bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?