2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

bende bugun doktordan yumurta geliştirici hap aldım ins bu ay gebe kalırım

O
o hic belli olmuo canm. Bnm
Annemn hemen olms, ablamn dordncu ayda. Bnm de eylul 3. Ay olcak bakalm nasip bu kez olur insallah

kolaylastırmak için benım yumurta sıkıntım yok
Anladim canim bol sans bn de bu aralar bi doktora gidicem genel kontrol icn, bu tarz syleri kendileri mi yaziolar yoksa bzm istememiz mi gerekio Ben ilk kez gidicem de jknekologa

Merhaba kızlar bende bebiş istiyorum 5 aydır korunmuyoruz ama olmadı bu ay ve eylül ayında cok umuluyum inş hepimiz hamiş kalırız cok istiyorum rabbim en kısa zamanda hepimize tüm isteyenlere nasip etsinn

Anladim canim bol sans bn de bu aralar bi doktora gidicem genel kontrol icn, bu tarz syleri kendileri mi yaziolar yoksa bzm istememiz mi gerekio Ben ilk kez gidicem de jknekologa

doktoruma geç hamile kaldıgımı söyledim oda bu ay verelim ilaç dedi verdi isteyince

O

o hic belli olmuo canm. Bnm
Annemn hemen olms, ablamn dordncu ayda. Bnm de eylul 3. Ay olcak bakalm nasip bu kez olur insallah
televizyonlarda dizilerde görüyoruz 1 gecelik yasak ilişkiden hemen bebek oluyor , bizim herşeyimiz olması gerektiği gibi ama bebeşimiz hemen olmuyor

televizyonlarda dizilerde görüyoruz 1 gecelik yasak ilişkiden hemen bebek oluyor , bizim herşeyimiz olması gerektiği gibi ama bebeşimiz hemen olmuyor
Hakkaten dimi Gercek hayatta da var oyle seyler evlendikten tam 9 ay snra doguruyolar

Reactions: gsx
bende aşılama tedavisine başladım.2.olucak..ağustos son haftası aşılamam olur ama eylülde öğrenicem sonucunu..

merhaba,
ben de iki yıllık evliyim. ilk denememiz başarısız oldu. Eylülde inşallah güzel haberler alırız hepimiz. Bende polikistik over sendromu var ve ağustos ayında yine regl olmadım. cumartesi doktora gideceğim. regl olmayınca hamile miyim acaba dedim ama geçen hafta yaptığım iki testte de olumsuz sonuç oldu. erken gebelik testi de yaptım ama sonuç aynıydı. Umudumu kaybetmek istemiyorum ama pko yüzünden bu ay için de olumlu bakamıyorum kısmet...

Benim doktor randevum bar ogleden snra ilk kez oldgu icn tuhaf bi gerginlik var hem alttan muayenedn dolayi hem de biseylern ters gitmesnden korkuyirm ndnse;(

Konuyu açtım ama bnm eylüle kalmayacak sonuç beli olacak gibi hastalanacak gibiyim ağrım var . Siz guzel haberlerle gelin inş bnm umit kırıldı mafeles

Ben bu yıl kasımda 3yıllık evli olacağım, bat 1eylül inşallah. Haziran başında doğum kontrol hapını bıraktım hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…