herşeyin hayırlısıı canım..moral bozmak yok..çalışmaya devam..
aynen kızlar hayırlısı dedim buymuş demekki bu ay hayırlı olan inşallah birdahakine sağlıkla hayırlısıyla tutar bebek allah herkesin gönlünden geçeni ona versin içleri sırada bizlerin gönlünden geçeni bebeklerimizi bize versin amin..canım ya hayırlısı olsun hakkında üzülmek yok tabi
iyiyiz hem muhabbete cağırıyon hem yok oluyon ne işaynen kızlarrr bir diyettir aldı başını gidiyoooooooooo...daha daha nasılsınız......
amin gülüm bu selaların okunduğu vakitte allah kabul etsinaynen kızlar hayırlısı dedim buymuş demekki bu ay hayırlı olan inşallah birdahakine sağlıkla hayırlısıyla tutar bebek allah herkesin gönlünden geçeni ona versin içleri sırada bizlerin gönlünden geçeni bebeklerimizi bize versin amin..
hahaah kızımm boş oturmuoz heralde çalışıoz gelen giden oluyo..yoksa ben hiç bırakırmıyım toiğii aslaaaaaaaaaa..doğursam bile bırakmamm ahanda yazın burayaaa hıhhhiyiyiz hem muhabbete cağırıyon hem yok oluyon ne iş
ne oldiahhhh ahhhhhhhhhhh
efkarlandım bacımm...ne oldi
göreceğiz benim akşam aklıma ne geldi hani şu hamile olup veda eden arkadaşlar vardı ya onları okuyunca kendimi bütünlemeye kalmış gibi hissettimhahaah kızımm boş oturmuoz heralde çalışıoz gelen giden oluyo..yoksa ben hiç bırakırmıyım toiğii aslaaaaaaaaaa..doğursam bile bırakmamm ahanda yazın burayaaa hıhhh
kara gözlüm efkarlanma gül gayriiiii yumurtan tutar tutmaz ordayım diyor bebeğinnnnnnnnnnefkarlandım bacımm...
ey allahım yaa....olsun bacım sıkıntı yokkk..keşke her bütünleme böyle olsaaa..en azından umudumuz varrrr..göreceğiz benim akşam aklıma ne geldi hani şu hamile olup veda eden arkadaşlar vardı ya onları okuyunca kendimi bütünlemeye kalmış gibi hissettim
aynen öyle de 2 yıll bekledik istemedik şimdide olmayıverirse çok kötü Allah ım isteyen herkese versin ...İdrarda bazen çıkmayabiliyor adetini bekle ve acele etme baktın olmadın kan testi yaptırırsın ok... Belirti diye kendimizi dinliyoruz bir sürü şey yaşıyoruz telaşa gerek yok ...
Evet ya !çok çalışmamız lazım çookkkkgöreceğiz benim akşam aklıma ne geldi hani şu hamile olup veda eden arkadaşlar vardı ya onları okuyunca kendimi bütünlemeye kalmış gibi hissettim
Ben 3yıl bekledim yapmadım o yüzden ümidi kaybetme moralini yüksek tut, herkes uğraşıyor bir müddet... İyi düşün iyi olsun hayırlısıyla olacak üzülmek yokkkaynen öyle de 2 yıll bekledik istemedik şimdide olmayıverirse çok kötü Allah ım isteyen herkese versin ...
aynen seviyoruz ya o yeterli :) birde bebiş olsaa :)Bunu söylediğin iyi oldu bilmiyordum deseydin evililikle çorabın ne alakası var de , gerçi benim kocam bu birlikte yaşamanın ruhunda var diyor ya neyse sorma boşver seviyoruz ya gerisi boş işte
inş cnm ben denizli den meltem memnun oldum kafaya takmaya başladım doktora gideyim bi diyorum herkeste 5-6 ay dene olmazsa diyorlar ...Ben 3yıl bekledim yapmadım o yüzden ümidi kaybetme moralini yüksek tut, herkes uğraşıyor bir müddet... İyi düşün iyi olsun hayırlısıyla olacak üzülmek yokkk
amin inş herkesin aklında ne düşünceler varsa bu cuma mubarek günde kabul etsinn ALLAH IM dualarımızı .....amin gülüm bu selaların okunduğu vakitte allah kabul etsin
Kontrole git istersen herşey normalse yaşına göre belli bir süre bekle der doktor zaten sonrası Allah kerim...inş cnm ben denizli den meltem memnun oldum kafaya takmaya başladım doktora gideyim bi diyorum herkeste 5-6 ay dene olmazsa diyorlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?