2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

aynen kızlarrr bir diyettir aldı başını gidiyoooooooooo...daha daha nasılsınız......

herşeyin hayırlısıı canım..moral bozmak yok..çalışmaya devam..

canım ya hayırlısı olsun hakkında üzülmek yok tabi
aynen kızlar hayırlısı dedim buymuş demekki bu ay hayırlı olan inşallah birdahakine sağlıkla hayırlısıyla tutar bebek allah herkesin gönlünden geçeni ona versin içleri sırada bizlerin gönlünden geçeni bebeklerimizi bize versin amin..

amin gülüm bu selaların okunduğu vakitte allah kabul etsin

iyiyiz hem muhabbete cağırıyon hem yok oluyon ne iş
hahaah kızımm boş oturmuoz heralde çalışıoz gelen giden oluyo..yoksa ben hiç bırakırmıyım toiğii aslaaaaaaaaaa..doğursam bile bırakmamm ahanda yazın burayaaa hıhhh

hahaah kızımm boş oturmuoz heralde çalışıoz gelen giden oluyo..yoksa ben hiç bırakırmıyım toiğii aslaaaaaaaaaa..doğursam bile bırakmamm ahanda yazın burayaaa hıhhh
göreceğiz benim akşam aklıma ne geldi hani şu hamile olup veda eden arkadaşlar vardı ya onları okuyunca kendimi bütünlemeye kalmış gibi hissettim

ahanda ne buldum kızlar egzersizin en güzeliiii.....bir an önce doğurmamız lazımm. ondan sonra gitsin kilolarrrr

göreceğiz benim akşam aklıma ne geldi hani şu hamile olup veda eden arkadaşlar vardı ya onları okuyunca kendimi bütünlemeye kalmış gibi hissettim
ey allahım yaa....olsun bacım sıkıntı yokkk..keşke her bütünleme böyle olsaaa..en azından umudumuz varrrr..

İdrarda bazen çıkmayabiliyor adetini bekle ve acele etme baktın olmadın kan testi yaptırırsın ok... Belirti diye kendimizi dinliyoruz bir sürü şey yaşıyoruz telaşa gerek yok ...
aynen öyle de 2 yıll bekledik istemedik şimdide olmayıverirse çok kötü Allah ım isteyen herkese versin ...

Evet ya !çok çalışmamız lazım çookkkk

aynen öyle de 2 yıll bekledik istemedik şimdide olmayıverirse çok kötü Allah ım isteyen herkese versin ...
Ben 3yıl bekledim yapmadım o yüzden ümidi kaybetme moralini yüksek tut, herkes uğraşıyor bir müddet... İyi düşün iyi olsun hayırlısıyla olacak üzülmek yokkk

Bunu söylediğin iyi oldu bilmiyordum deseydin evililikle çorabın ne alakası var de , gerçi benim kocam bu birlikte yaşamanın ruhunda var diyor ya neyse sorma boşver seviyoruz ya gerisi boş işte
aynen seviyoruz ya o yeterli :) birde bebiş olsaa :)

Ben 3yıl bekledim yapmadım o yüzden ümidi kaybetme moralini yüksek tut, herkes uğraşıyor bir müddet... İyi düşün iyi olsun hayırlısıyla olacak üzülmek yokkk
inş cnm ben denizli den meltem memnun oldum kafaya takmaya başladım doktora gideyim bi diyorum herkeste 5-6 ay dene olmazsa diyorlar ...

inş cnm ben denizli den meltem memnun oldum kafaya takmaya başladım doktora gideyim bi diyorum herkeste 5-6 ay dene olmazsa diyorlar ...
Kontrole git istersen herşey normalse yaşına göre belli bir süre bekle der doktor zaten sonrası Allah kerim...

Kızlar regl günüm dündü adet olmadım bugün test yaptım ve negatif bu kadar belirtiler adet içinmiş demekki ama hala bekliyorum olmadım. Bi daha ki ay hiç bişeyle ilgilenmicem sinir oldum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…