2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

ya stresten hamilelik topiclerinde takilmiyim diyorum ama gözümden kaçmıyo takılı kalıorum bnde 1 yıllık evliyim 9 aydır bebişimi bekliyorum her ay bir ümitle bat listesine beni de ekler misiniz yanlız bnm 4 ila 6 gün ileri attığı oluo. benim bat 18 eylül-22 eylül yazar mısınız bat belli olmuyo baya düzensizleşti. belki uğur getirir

neyi anlamadın balliimm....içimde bişeler olsa ben anlamazmıyım tık yok diom kızz..yok yokk...adet belirtilerimde başladııı hafta sonuna ben tamamım artıkk...
Neyi anlayacaksın fundacım ya! psikolojik olarak hissediliyor bazı şeyler böyle net konuşma bence anlamayan bir sürü insan var, çok umutlanma tamam ama regl olana kadar da hiçbirşeyden emin olma şu hamilelik ruh hallerinde bir ortayı tutturamadık...

aynenn yaaa..aslında çok rahatım da işte hissiyat yokk..hayırlısı neyse o olsun canım...napalımm..

YENİ BAT LİSTEMİZZZZ

tzm..........................?
selda89...................?
Ebrar09..................?
Secido......................?
eylulinko..................?
Masal2010...............?
Filluk.......................?
miaselinam.............?
ftmecrnadnn...........5 Eylül
atalay......................6 Eylül
ml 66.......................6 eylül
guvennnnnnn....................6 eylül
ilknur02............6 eylül
funda08...................7 Eylül
balpeteek..................7 Eylül
persa33....................9 Eylül
yeşil zeytin...................9 eylül
gul_can..........................9 eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
elifss......................12 Eylül
dududada.................13 eylüL
010712........14 Eylül
okulum...................17 Eylül
mavi2................18 Eylül
smyyali...................18 Eylül
hanife 55.....................18-22 eylül
Lapremature..........19 eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
nomaliza..............28 eylül
BBD..........................29 EYLÜL
Yelser.......................29 Eylül
senden benden bizden......1 ekim
ilknur84....................4 ekim
mhrap.....................5 Ekim
hayırlı cumalar kızlar..güzel haberlerinizi bekliyoruz.

maşallah canım bayağı biriktirmissin... inşş kötü bişey yokturr..içinde bir şüphen varsa kullanmaa derim ben...

biriktirdim tabi bide her kafadan ayrı ses kafam bi dünya oldu ilk kez bu kadar gecikti en fazla 31 gün olurdum hala kafamda bi soru işareti var acaba diyorum ama hamile değilim değil mi

biriktirdim tabi bide her kafadan ayrı ses kafam bi dünya oldu ilk kez bu kadar gecikti en fazla 31 gün olurdum hala kafamda bi soru işareti var acaba diyorum ama hamile değilim değil mi
onu ben bilememm canım...neden gidip kan tahlili yaptırmıyosun..bn bat tarihimde hemen yaptırcamm beklemeni gerektircek bişey yokkk..

onu ben bilememm canım...neden gidip kan tahlili yaptırmıyosun..bn bat tarihimde hemen yaptırcamm beklemeni gerektircek bişey yokkk..

yok canım yaptırdım 2 kere kan testi iki kerede idrar yaptırdım en son bugün kan testimde 4,29 çıktı hcg 1-5 arası değer negatif yazıyor testte negatiftir diye düşünüyorum ama 5'e yakınacaba sonradan mı yükseliyor

işte bende onu diyorum takip etmen lazım...2 günde bir yaptırman lazım..ya artacak ya azalcak..ama riske atmaa

İnşallah canım yaa bu topic eylül ayında hamiş olanlarla dolsun:) Bu arada senin idrar testi mi negatif çıktı canım kanda baktır idrarda belki hemen belli olmaz
Israr testi yaptım evde henüz kan yaptırmadım çünkü kasıklarımda ağrı var bir kaç gün daha bekleyeyim diyorum. En çok kızdığım şeyde kendi kendime hamilelik psikolojisiyle belirtileri yaşıyorum gıçık oldum kendime . Sanki hamileymişim ruh halleriyle dolanmalar falan

Of dayanamıcam yarın sabah kalktıgım gibi test yapıcam artık ben banane ya

işte bende onu diyorum takip etmen lazım...2 günde bir yaptırman lazım..ya artacak ya azalcak..ama riske atmaa
Sağol canım doğru diyorsun yarın doktorada bi danışıyım oda öyle derse bi test daha yapıyım kafam rahatlasın artık

Canım bence 2-3 gün daha bekle eğer içine sinmiyorsa kullanma geciktirici 2-3 sonra bi daha kan testi yaptır hamilelik varsa zaten hcg değerin artar eğer artmamışsa hamile değilsindir canım çünkü adetin baya geçmiş bebiş olsa kanda çıkması gerekirdi

Ay ne güzel çok sevindim. Kaçıncı günün hangi testi yaptırdın. Hayırlı olsun tatlım valla çok sevindim
saol canım bugün adet günüm test yaptım evde çok net bes belli çıktı yarın doktora darısı başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…