- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
Doğum hazrliklari basliyor artık bebeğim için hangi bebek bezini,hangi marka pisik kremini,bebebegimin kıyafetlerini yikamak için hangi sabun tozunu,bebek sampuani hangisi,biberon ilk basta almalimiyim,kendime sadece 1 kat pijama takimi aldm yetmezmi?şimdilik aklima gelenler bunlar bide benim dogumm haziran 3 gb ve urfada doğum yapcm kalbin battaniye gereklimi malum urfa çok sicak.......ne kadar çok soru sordum şimdiden tesekkurlerrr ....Allh herkesin yardmcs olsun.....
Topigimiz hayırlı olsun ben henuz kiyafetten baska birsey almadim hastane cantasini ne zaman hazirlamaliyiz ki(
ben daha hiç birşey hazırlayamadım bi geçen haftalarda 8li battaniyesiz hastane çıkışı aldım. başkada bişi almadım. bi kaç arkadşaım kanguru nevresim takımı ve battanesini hediye etti, kuzenimde bendeki puseti vereyim dedi. daha ne beşik ne oda taklımı ne de herhangi birşey almadım. neler almam gerek olduğunuda bilmiyorum. düşündükce heyenlanıyorum. Allahım yavrularımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah
ben annemi bekliyorum canım nisan 15 te gelecek ozaman hazırlayacam alısverişi onunla beraber btreceğim ayagım gittikce agırlasıyor
Selam güzel anne adayları.
Ben de geçen sene bu zamanlarda aynı heyecanları yaşıyordum.Geçen sene nisan ayında doğum çantamız hazırlanmıştı. Neler koyduğumu linki vererek paylaşmak istedim, belki sizlere de bir faydası olur.
Normal doğum yaptım. Suyum önce geldiği için enfeksiyon riskine karşı hastanede toplamda yanlış hatırlamıyorsam 4 gün kaldım. Bu hazırladıklarımız az geldi. Bebeğim de çok kusuyordu. Özellikle ağız mendili, penye battaniye ve bir kaç takım kıyafet daha getirtmiştik. Hepinize sağlıklı bir doğum ve sağlıklı bir bebek dilerim.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=615695
bizim bebek bakım çantamız kanz marka kırmızı. internetten almıştık. çok kaliteli bir ürün. alacağınız bu tarz ürünler uzun dayansın diğer çocuğa da kullanırım derseniz kanz, chicco, kraft markalarından tercih yapmanızı öneririm. fotoyu eklemeye çalıştım ama oldu mu emin değilim. çantada alt değişme minderi var. bol bol cepleri var. içinde termos gözü var sıcak veya soğuk istediğiniz ısıyı koruyor. her eşyamız içine sığdı.
sondaya gelince serum hortumu gibi birşeyle aldılar idrarı. maalesef yürüyecek halde olunmuyor hemen. ben hiçbir şey hissetmedim hala narkoz etkisi varmış demek.
elbise gecelik sezaryen doğumda da gerek bence. kişiye göre değişebilir. ama lastik sıkıyor o nedenle dikiş ağrısı zaten ilk gün çok oluyor. karın kısmınız rahat eder gecelikte. lastik dikişe değmese de karnınız sıkışıp aşağıya baskı yapabilir. emzirmede de çok kolay oldu benim için.
3 tane hastane çıkışı götürmüştük üçünü de kullandık. sarı sarı bişey çıkarıp durdu bebek. sezaryen bebeklerde oluyormuş diyorlar. önlük bağladım en son takıma iyi oldu önlüğe aktı sarı kusmuk üstü temiz kaldı.
Eki Görüntüle 1019191
Bende bugün annemle hastane çantamı hazırlayacağım :) erken belki ama ne olur ne olmaz
canım mail kutun dolu buradan yazayım :))
7,5 haftalıkmış kalbi durmuş 9 haftamda öğrendim ben deşimdi de kistim var hap kullanıyorum zaten korunuyorum önümüzdeki ay çalışmalara tekrar kaldığım yerden başlıcam hayırlısı artık bu arada canım Allah sizi ayırmasın inşallah..siz doğurun hayırlısıyla sıra bizlere de gelsin inşallah dikkat et kendine canım..
Doğum hazrliklari basliyor artık bebeğim için hangi bebek bezini,hangi marka pisik kremini,bebebegimin kıyafetlerini yikamak için hangi sabun tozunu,bebek sampuani hangisi,biberon ilk basta almalimiyim,kendime sadece 1 kat pijama takimi aldm yetmezmi?şimdilik aklima gelenler bunlar bide benim dogumm haziran 3 gb ve urfada doğum yapcm kalbin battaniye gereklimi malum urfa çok sicak.......ne kadar çok soru sordum şimdiden tesekkurlerrr ....Allh herkesin yardmcs olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?