2014 Haziran anneleri kaç kilo aldınız?

:) hiç sorun değil kilolar. ilk defa bu kadar tombik oldum ve galiba yakıştı umarım doğumdan sonra çok gitmez.

25+0 oldum. Hala yeni kilo almadım çok şükür :) Bakalım ne kadar daha böyle gidecek, burdan kendi kendimi takip ediyorum :) anlayan biri de tablo yapsaydı iyi olurdu

26 haftalık hamileyim bende öncesinde 57 kiloydum ve şimdi 71 kiloyum ama boyum uzun göstermiyorum ama bunu bir tek ben anlıyorum şimdiden ağırlaşmaya başladım. Baştan itibaren iştahım çok açıktı ve hiç kısmadım bi arkadaşta yazmış başta keşke yemeseydim diye aynen öyle normal rutinde gitseydik bi beş aya kadar bu kadar olmazdı heralde. Hayran kaldım şimdiye kadar 5-6 kilo alan arkadaşlara.. şimdi de dikkat ediyorum gerçekten çok ama hızla kilo almaya devam ediyorum inş. oğluşuma gidiyodur yaaa bu konuda çok karamsarım aldığım kilolardan arkadaşlar

Karamsarlık bende de var canm hiççç kokrma.. Dr. gitmekten çekiniyom yaaa kızacak yine diye

Mide bulantisi ve kusma hc yasamadm istahm hep normaldi sanrm oyZden biraz kilo fzla aldm

Kizima kavusuyorummmm

bende 53 kilo ile hamile kaldım. En son 25+5 günlükken 60 kilo olmuşum, bebeğim 850 gram 34,5cnm olmuş :) doktorumuz her ay kontrole gittiğimizde bebeğimin boyunun 1 hafta önde gittiğini söylüyor, anne baba uzun olunca doğal olarak uzun olcak kızınız diyor :) kaba taslak 7 ayda 7 kilo almış oluyorum ama tam olarak bugün 7. ayımızı doldurduk :) şuan daha fazla kilo aldığımı düşünüyorum. Ama herkes arkadan bakınca hiç hamile gibi değilsin, önde de sadece bi top varmış gibi duruyor diyorlar :) aldığım kiloları belli etmiyorum ağır bir hamile değilim gayet hoplayıp zıplayıp koşturabiliyorum yani hareketlerimde kısıtlamalarım hiç olmadı, ki normalinde ben az biraz hareketliyimdir :)

Son düzenleme:

biraz geç gördüm msjı canım evet çok haklısın tv de bı doktordan da dinledim hamilelikte tatlının hiçbir yararı olmadığını hatta gerek bile olmadığını söylüyor doktor. eve tatlı girişini yasakladım iyi yaptım

ben de bu son 1 buçuk ay içinde aldım bu kilonun yarısını şoka girdim tartıdaki rakamı görünce :)
bende aynı şekilde bulgur pilavı yıyorum artık ekmek zaten fazla yemiyorum ama dediğim gibi beni bitiren tatlı krizlerim oldu onu da yasakladım kendıme.
inşallah bu dönemden sonra kilo alımımız düzenli olur. kendimce deli hesaplar yapıyorum bende ayda en fazla 2 kilo alırsam 6 kilo daha almış olurum toplamda 16 kilo fena değil falan diye gaza getiriyorum kendimi ama tabi hesaplar ne kadar tutar bilmiyorum :)

Mide bulantisi ve kusma hc yasamadm istahm hep normaldi sanrm oyZden biraz kilo fzla aldm

Kizima kavusuyorummmm

aman bebişimiz iyi olsun da canım veririz kiloları bizim bi komşu var hamile bayağı kilo aldı şimdi yemiyo tutuyo kendini bebek bi kaç haftadır hiç gelişmemiş

Aynen aynen bende diyorumki ayda 2 kg alsam 16 kg ile bitirsem hamileliğimi ne güzel olur . onun 6 kg su gidiyor doğumda emzirirkende 4-5 kg veririz kalanlarıda kendi çabamızla veririz diye düşünüyorum. Bakalım ben bugün tartıldım henüz bu ay kendi gelen kilo yok. İŞaşırdım şok oldum kendime

aman bebişimiz iyi olsun da canım veririz kiloları bizim bi komşu var hamile bayağı kilo aldı şimdi yemiyo tutuyo kendini bebek bi kaç haftadır hiç gelişmemiş

Bnde o durumdan korktugm icn kosmak istemiyorm acikcasi bebegm icn deger varsn kilo olsn. Suan hstanedeym brzdan kontrolum var aciktm ama bsy yemedm cknca yicem :))) tartida az ckiym gram gramdir

Bnde o durumdan korktugm icn kosmak istemiyorm acikcasi bebegm icn deger varsn kilo olsn. Suan hstanedeym brzdan kontrolum var aciktm ama bsy yemedm cknca yicem :))) tartida az ckiym gram gramdir

allah iyiliğini versin canım ee nasıl geçti kontrol :)

O zaman sana kocaman bir AFERİMMMMMMMMMMMMM

kilo dediğin nedir verilir gider yaa bebişler iyi olsun yeter ki
ben şöyle tombiş bi bebek doğurmak istiyorum inşallah güzel kilo alır bebeğim geçen hafta 972 gr olmuştu
güzel kilo alıyor maşallah.
onları sağ salim kucağımıza alalım yeter ki
dün doğum hikayeleri izledim ağlamaktan içim şişti çok güzeldii yaa
günler geçmiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…