- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
- 198
- Konu Sahibi Perlavista
-
Bnde o durumdan korktugm icn kosmak istemiyorm acikcasi bebegm icn deger varsn kilo olsn. Suan hstanedeym brzdan kontrolum var aciktm ama bsy yemedm cknca yicem :))) tartida az ckiym gram gramdir
iyi gecti canmm kbkma gec yazdm yemekle mesguldum :))) doktor iyi gdiosn dedi cok demedi bebiste tombul olcak snrmm masallah benmm prensesime cok mtlu oldmm :)
maşallahh canım maşallah :)
senin nasl durumlar hemen hemen ayni zmanda dogm tarhlermz. bebegn nasl ne zman kontrolun
valla geçen gün mide bulantısından agrılarımdan gittim serum antbyotk verdi enfeksyon tekrarlanmısşimdi iyiyim canm ilçedeym ben nisanın 15 gbi gidecem kontrole buraya gdyorum anlamıo aile hekimi.6 kilo almşm bugn 28+4 olduk çok kilo almamama rağmen eğilince kasıklarımda felaket ağrı oluo sen de de var mı canım ya normal mi acba
şimdiden 14 kilo almışım kızlar.. 100 ü görcem bu gidişle ^^
25+0 oldum. Hala yeni kilo almadım çok şükür :) Bakalım ne kadar daha böyle gidecek, burdan kendi kendimi takip ediyorum :) anlayan biri de tablo yapsaydı iyi olurdu
tahmini dogum tarihlerimiz ayni tatlim bende abrttim biraz kilo alma isini. veririz hepberaber kilolari emzirince gdiyoms zaten baya :)
benmde busabah kalktgmda cok kasik agrim vardi baya korktm adet sancisi gibiydi. ama arada oluyo bana ozelliklede adet zmanlarmda. yinede doktorunu arasaydn canm su ic bol bol bn ictm bgn gecti sonra. bde gece normalde bebek cok hareketli olrdu dun gce hc hareket hssetmedim bugnde cok nadir hissettm benmde sorunum bu bgun ck moralim bozuldunisanin 18 indede benm kontrol var herseyimz seninle hemen hemen ayni gdiyo benm ilk hamileligm pekte bilgim yok ins sorunsuz gecer bu kasik agrilari korkutuyo ama arada
geçmiş olsun canım içmeye çalışıyorum ama pek başarılı olmaıyorum ablam da hamile36 haftada 2 gün önce doktor a gitti doktor suyunun azaldığını sölemiş bana dio sen şimdiden bol bol su içmeye bakinşallah bizim başımızza gelmez benm de ilk gebelik telaş içinde oluyorum bi gitseydim maltya ya hemen doktoruma gidecem kilosu falan gelişimi nasıl hep aklım daa benim oğlumda çok hareketli ama bazen sessiz kalıo yediklerimizede bağlı oluyomuş hareketleri canım hayırlısıyla kucağımaza alsaydık allahın izniyle dikkat et kendine tatlım
26+0 oldumToplamda 7 kilo aldım, 73 kiloyla başladım . 25 gündür kilo almadım. Akşam 8 den sonra yemek yemiyorum, sadece 1 porsiyon meyve ve 1 kase yoğurt yiyorum Haftaya kontrolüm var, inşallah bebeğimin gelişimi normaldir
güzel az almışsın canım. Ben de 8 den sonra bişrey yemeyeyim diyorum ama işten gel yemek hazırla derken 9 u buluyor valla.(..... bakalım bende bu ay enson 1 martta kontrolüm ardı yarında gideceğim 3 haftadır kilo almadım. Şekeri kestim. Yediklerime daha dikkat ediyorum falan. Düzenli bir şekilde yürüyüşe de başlayabisem süper oalcak
Canım kilo aldığım zamanları takip ettim. Ne zaman 8 den sonra yesem mutlaka kilo alıyorum. Şuan 7 yi geçirmiyorum. Bugüne kadar kısıtladığım bişey yok. Sabah bazen pekmez ve bal dışında pek tatlı tüketmem zaten. Ama ekmeği her öğün 2, 3 dilim yemeden duramıyorum.
Bazı yemekleri 2 günlük yapsan, ertesi gün ısıtsan belki yarı yarıya kurtarırsın. Havalar ısınınca su içme ihtiyacı ve meyve-sebzeler artacağı için sona doğru daha az kiloyla kurtarabiliriz. Dediğin gibi yemek sonrası yürümekte fiziksel ve psikolojik açıdan faydalı olur. Senide tebrik ederim 3 haftadır kilo almamışsın. Bu şekilde yani 3 haftada 1 kilo civarı devam etsek süper olur.
Herkes öyle diyo cnm emzirince gidermiş diye, bende ona güveniyorumvitaminler yaradı bana valla iştahım da çok yok aslında
İyide canlar benim dr. her gittiğimde içtiğin suyun amion sıvısına hiç bir etkisi yok diyor. gErçi ben yinede 3 lt suyumu içmeye çalışıyorum.
güzel az almışsın canım. Ben de 8 den sonra bişrey yemeyeyim diyorum ama işten gel yemek hazırla derken 9 u buluyor valla.(..... bakalım bende bu ay enson 1 martta kontrolüm ardı yarında gideceğim 3 haftadır kilo almadım. Şekeri kestim. Yediklerime daha dikkat ediyorum falan. Düzenli bir şekilde yürüyüşe de başlayabisem süper oalcak
valla ben de58 dim bgn tartıldım63 olmuşum bakalım kaç kiloyla giricem doğuma ama şekerlileri çok yiyorum bu aralar
iyi işte sen hiç almamışsın alt üstü 5 kg yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?