2014 Haziran anneleri kaç kilo aldınız?

iyi işte sen hiç almamışsın alt üstü 5 kg yaaa

ama beslenmem iyi yumurtamı peynrmi sütümü çikolata ceviz meyve yiyorum et falan ablam da bu hafta da 16 kilo almıştı demek ki bnye meselesi canım bakalım bebiş kaç kilo nasıl gidio çok merak ediyorum bu sefer de komşular hiç kilo almamşsın hani nerde bebek diolar inanmayanlar bile var benm byum uzun deil 160 hamile kalmadan çok kilo alırım diyodum ama almadım
 

Aç kalmamak için iş yerine badem, kabak çekirdeği vs. götürebilirsin, aralarda badem atıştırmak tok tutuyor hem de faydalı, bazen de bir dilim ekmeğe üçgen peynir sürüp yiyorum iş yerinde ilkindi vakti atıştırmalık olarak tüketebilirsin hem pratik hem kalsiyum ihtiyacını giderir, akşamları meyve ve yoğurtta iyi oluyor, genelde önerilen 2 saatte 1 bişeyler atıştırmış oluyorum, böylece açlık olmuyor... canım tatlı çektiği zaman gün kurusu veya incir yiyorum, o da olmadı bi tatlı kaşığı fındık ezmesi yiyorum, eşim tatlı hastası ama rica ediyorum çok özel günler haricinde almıyor :)
 


Güzel yönetemler bnlar canım. Bende ceviz fındık buılunduruyorum ynaımda. Şu üçgen krem peynir güel olur. Etimek alayım iş yerine yanımda bulunsuz bir pakette o bizkğvşlerde öğleden sonra bir dilim yiyeyim. Ben meyve yiyorum ağırlıklı bakalım. bugün işteyim 2 de çıkacağım ve dr. randevum var korkuyorum valla artık tartıya çıkmaya yaaa offff.....
 

Fındık, cevizi vitamin olarak tüketiyorum ama badem açlığımı gideriyor. Meyve yerken yanında bir dilim ekmek yemeye çalış, yoksa miden kazınır ve daha çok açlık hissedersin.
Belki başta biraz hızlı almış olabilirsin ama olsun şuan kilo alımın iyi, endişelenme. Ben 2 hafta önce doktorlarımdan birine 7 kilo aldım deyince, kasma kendini, benim eşim senin haftanda 12 kilo almıştı, seni 90 la bitirsek iyi dedi, ama ben 85 üstüne çıkmak istemiyorum, yani son 5 kilo hakkımdayım.
Benim eltim yaklaşık 3 ay önce doğum yaptı. Son aylar bebek yukarı çıkınca midesi çok rahatsız oldu. Önce saat 4 daha sonra saat 2 den sonra yemek yiyemedi, suyu bile tüketemiyorum dedi, elevit inşallah yeter dedi ve bebek 39+2 de 3800 doğdu. Demek ki bebek bi şekilde besleniyor, yeterki biz dermandan düşüp kansız kalmayalım. Çünkü o doğumdan sonra 2 ünite kan aldı.
 

haklısın canım.. Meyveyi genelde süt yada yopğurtla tüketmeye çalışıyorum ama her zaman ynaımda bulunmuor. ben badem alayım birde bugün kendime. güzel yaaa ço tşk ederim ederim fikirlerin için.
 
Kizlarr dogumu nasil dusunuyosunuz?? Bu korkuda beni oldureceekkk


Kizima kavusuyorummmm
 

Doktor kontrolün veya korkun nasıl geçti, merak ettim. Bu arada eşim dün fuara gitti ve akşam 8 i geçerek geldi. Tabi bende tüm gün sabahtan beri evdeyim diye yemeği onunla yedim Sonuç belli, sabah kilo almıştım. Şimdi 2-3 hafta bu kiloyu korumam veya bi kaç gün içinde azıcıkta olsa vermem gerekecek

Kizlarr dogumu nasil dusunuyosunuz?? Bu korkuda beni oldureceekkk


Kizima kavusuyorummmm

pufpuf bu konuda bi başlık açsa iyi olacak, orda daha rahat konuşuruz. Bende de korku var. Ama daha çok sezeryan korkusu.
 

bnde sezeryandan cok korkuyorm sonucta bildigm ameliyat. normal dogum istiyorm ama epiduralli. o igne bile korkutuyo ama beni kafam cok karisik nasl olcak bu dogum :s
 
kızlarr şeker yüklemesi yaptıktan sonra 1.glukoz değerim normale göre düşük çıktıııı biraz...pazartesi sonuçlar içn doktoru arıcam ama sizce düşük olması önemli bişeymidir.
 

Mrb canım. Kontrolüm süper ii geçti. Öncelikle bebeğim hakkında bilgi vereyim. Paşam 1350 gr olmuş. 38 cm. Maşallah :))... herşeyi normal şimdilik ters pozisyondaymış kerata :)) bende kilo almamışım 3 haftadır ii korumuşum. Ama bugün kendimi çok şımarttım eşim evdeydi yedikçe yedik falan. Bu hafta yürüyüş ve dengeli beslenmeyle kontrolü tekrar ele geçirmeliyim :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Oğluşununa da sana da maşallah, ikinizin kilolarıda iyi gidiyor o halde

bnde sezeryandan cok korkuyorm sonucta bildigm ameliyat. normal dogum istiyorm ama epiduralli. o igne bile korkutuyo ama beni kafam cok karisik nasl olcak bu dogum :s

Benim %90 sezeryan olacak istemesemde. Dediğin gibi anne için zor, bebek için kolaylaşan bir operasyon. Normal epiduralli en güzeli, 4 cm den sonra iğne oluyormuşsun, en azından doğum sancın yok, iğneyi de inşallah az hissedersin.
 
İnsallah canm ya zaman drdu snki ama 28 haftada takldi kaldi :) tek ilerleyen haziran gelsin artikkk


Kizima kavusuyorummmm
 
Kizlarr dogumu nasil dusunuyosunuz?? Bu korkuda beni oldureceekkk


Kizima kavusuyorummmm



Allah nasip ederse inşallah bi terslik çıkmazsa normal düşünüyorum (umarım ağrı ve acılara dayanabilirimde sezeryanı tercih etmem o esnada :18: ) 5 nisanda doktor kontrolüm var doğumla ilgili tüm soruları sorcam (nişan gelmesi su gelmesi sancılar vs )

4 gözle doğum anını bekliyorum kızıma kavuşmak için :)

Allahım tüm hamilelerin yardımcısı olsun, sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucaklarımıza alalım
kolay doğumlar herkese
 

3 haftadır direniyordum ama çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. de yakalanır :) Bugün ayın 28 i, 28. haftamıza girdik ve 8. kilomuzu aldık Hayırdır inşallah 8 lerden gidiyorum. İnşallah 2-3 hafta bu kiloda oyalanırım
 
Kızlar, günaydın.

ben ne yapıcam yaaa.. geçen hafta dr. kontrolümde 1 aydır kilomu kontrol ediyorum almamışım diye havalara uçarken şimdi tartıldım 1 haftada 4 kg alır mı bir insan yaaaaaaa... Tamam kabul ediyorum hafta sonu sınır tanımadım yedim içtim. Misafirlerim geldi falan ama u kadar mı alınır 2 kg bari alsaymışım. Ne yapıcam bana akıl verin. Vermek istiyorum. yürüşe başlıyorum artık düzenli bir şekilde saatlerde ileri alındı nede olsa. Aynı durumu yaşayan kimler var????
 

günaydın canım rejim falan yapma bence bende almadım diye seviniyordum ama artık hızla almaya baslıyoruzçözüm bulursan banada haber ver:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…