2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar benim Kiz megerse erkekmis Ben en son 20 haftalikken ultrashona girmistim ozaman k i z demislerdi simdi tekrar girdim 've kesin erkek dediler :)) bibir suru sey aldik hepsi degisecek ya soktayim suan am a hep icimden erkek geciyod

Amanınnnn ne değişik bir duygudur dimi yaa Aynı şeyi yaşasam napardım bilemedim şimdi :44:

Canım et yiyemediğin zaman proteini almak için aynı gramda peynir yiyebiliyorsun.

Canım bende de geçen ay enfeksiyon çıkmıştı.Üromisin B kategorisinde bir ilaç hamilelikte güvenle kullanabilirsin.

Kizlar benim Kiz megerse erkekmis Ben en son 20 haftalikken ultrashona girmistim ozaman k i z demislerdi simdi tekrar girdim 've kesin erkek dediler :)) bibir suru sey aldik hepsi degisecek ya soktayim suan am a hep icimden erkek geciyod
Canim sen yurtdışındaydin dimi? Orada buradaki gibi sik sik ultrasona girilmiyor. Ama yinede buyuk sürpriz
Bana 3 ayri doktor erkek dedi hemde biri pipisinin resmini verdi yine de kesin erkek demiyorum ben Allahin takdiri. Hayieli saglikli eli ayagi duzgun olsun en onemlisi bu

Hayırlı ve güzel haberlerle gelin inşallah kızlar:)

Sagol deterjan sende mi bugun gidecektin :44:

ne ne nee ne neeee ne neeeeeee yok artıkkkkkk

amanınnnnnn.. 20 haftalıkken %100 mü dendi peki? Hayır yani %100 dendiyse nasıl değilir? %100 denmediyse neden kıza dair bişeyler aldınız? Asıl önemli soru : neden 9 haftadır kontrole gitmedin?

amaaaaan kafamda deli sorular
:26:

Aaaay bunu hep düşünmüşümdür ben.. Baştan beri erkek dendi ama bide doğarmış bide kız çıkarmış benim köfte diye gerçi ben bile o çıkıntının pipi olduğunu anladım gerçi ya

aaay şoktayım ama Allah'ın işine bak...

Canım benim 20. haftamda plasenta aşağıda diye teşhis kondu.Ölçüm yapıldı sınırda yani servikse 2 cm di.24. haftamda çıkmadı,28. haftamda doktor biraz yukarı çıkmış daha da 32. haftaya kadar yukarı çıkar endişelenme dedi.Rahim yükseldikçe plasentan yukarı çıkar canım.Doktorlar aşağı yerleşimli olanlara %90 normal yerleşime geçer diyor yeter ki kısmi yada total plasenta previa teşhisi konmamış olsun.Umarım yardımcı ve biraz teselli vermişimdir sana.

hoşbulduk canım rabbim hepimize sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah

Yok canım bizim görüş günü önümüzdeki Çarşamba.

arkadaşlar bişi sorcam benim bebeğimin böbreğinde genişleme var aranızda böyle bir problemle karşılaşan var mı

insallah canım çok sabırsızlanıyorum :)

Bernacimmm yaptim ama ayselburakla karsinizdayim artik beni tanimaniz icin festeki ismim aysel algan yasar tanirsiniz artik

Hoşgeldin canımmm :)

Gunaydin annisler ve minnoslar. Bugün oglusla gorus gunumuz. Saat 4u iple cekiyoruuuuuuuuuuuuummm

günaydın canım sorma bende bugün heyecanlıyım bizim de kızımla 3 de randevumuz var :) insallah güzel haberlerle döneriz

Hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz canlar

bende haziran annesi olcam inşallah sizi takip ediyordum ama çok yazma fırsatım olmadı bişi sorcam gebelik egzersizi falan yapıyor musunuz

Hoşgeldin canım.
Erken doğum riskim olduğundan yatıyorum egzersiz yapmak sadece hayal benim için :)

Slm kızlar biz bugün kızımı görmeye gidicez inşallah herşey yolundadır bize dua edin kızımı çoooook özledim

Dualarımız seninle canım güzel haberlerle gel inşallah.

Aaaaaaa şok oldum okuyunca kimbilir sen nasıl şoktasın.
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah canım.

Konuya nasıl bi cvp versem diye epeyce bi dusundukten sora buldummm:) bende haziran annesiyim:)

Hoşgeldin canım :)

hoşbulduk canım rabbim zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

anaaaaa hayırlısı olsun canım bende cinsiyetini başka bi doktra giderek öğrenebilmiştim erkek dedi ama arada bi hadi kızsa demio değilim rabbim sağıklı kucağınıza almayı nasip etsin kız erkek farketmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…