Kizlar benim Kiz megerse erkekmis Ben en son 20 haftalikken ultrashona girmistim ozaman k i z demislerdi simdi tekrar girdim 've kesin erkek dediler :)) bibir suru sey aldik hepsi degisecek ya soktayim suan am a hep icimden erkek geciyod
güzel bir menü. Çalışan bir insan da zorlanmaz bu menüyle. Tatlıyı hamur işi kızartma yok herzamanki gibi. Ara öğünlerde ben zaten meyvemi heop alırım yanıma ayranımıda hazır bir koli alayım günlük getiririm yanımda. Ama öğlenleri şti de her gün et çıkmaya biliyor. Bunu nasıl dengeleriz ki
canlarım size bişey soracağım aranızda enfexia ve öksürük şurubu kullanan var mı?????
kaç gündür çok öksürüyorum onun için aile hekimi verdi
hem de idrar da enfeksiyon çıktı onun için de üromisin verdi
içeyim mi bilemiyorum ne denediysem geçmedi.
Kendi dr ulaşamadım bu hafta izinliymiş soramadım
Canim sen yurtdışındaydin dimi? Orada buradaki gibi sik sik ultrasona girilmiyor. Ama yinede buyuk sürprizKizlar benim Kiz megerse erkekmis Ben en son 20 haftalikken ultrashona girmistim ozaman k i z demislerdi simdi tekrar girdim 've kesin erkek dediler :)) bibir suru sey aldik hepsi degisecek ya soktayim suan am a hep icimden erkek geciyod
Hayırlı ve güzel haberlerle gelin inşallah kızlar:)
Kizlar benim Kiz megerse erkekmis Ben en son 20 haftalikken ultrashona girmistim ozaman k i z demislerdi simdi tekrar girdim 've kesin erkek dediler :)) bibir suru sey aldik hepsi degisecek ya soktayim suan am a hep icimden erkek geciyod
Slm kızlar biz bugün kızımı görmeye gidicez inşallah herşey yolundadır bize dua edin kızımı çoooook özledim
Hayırlı ve güzel haberlerle gelin inşallah kızlar:)
merhabalar
araştırmaktan yoruldum. 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. şu plasentanın aşağıda olma sorunu. doktor ölçüm yaptı sınırda dedi. 2 hafta sonra gidicem yine. of ne demek acaba bu? başıma neler gelecek? sakin olayım diyorum da ne bileyim işte :18::18: var mı benim durumumda olan?
Bacim bende bu bulanti ve kusmalar hic bitmek bilmedi ki....
Surekli cekiyorum maalesef
Guzel haberlerle gel cann im
Bacim hosgeldin oncelikle...
Rabb'im saglicakla kucagina almagi nasip etsin
Ben yuruyus ve aklima geldikce yere comelerek rahim kaslarimi sikip gevsetiyorum...
Ayyyyy ne guzel ya benim oglumla gorus gunum teeeeeeeeee haftaya cuma
Guzel mi guzel haberlerle gel bacim
Canim sen yurtdışındaydin dimi? Orada buradaki gibi sik sik ultrasona girilmiyor. Ama yinede buyuk sürpriz
Bana 3 ayri doktor erkek dedi hemde biri pipisinin resmini verdi yine de kesin erkek demiyorum ben Allahin takdiri. Hayieli saglikli eli ayagi duzgun olsun en onemlisi bu
Sagol deterjan sende mi bugun gidecektin :44:
Konuya nasıl bi cvp versem diye epeyce bi dusundukten sora buldummm:) bende haziran annesiyim:)
Konuya nasıl bi cvp versem diye epeyce bi dusundukten sora buldummm:) bende haziran annesiyim:)
herkese günaydın diycem şimdi olmayacak tünaydın diyeyim bari biz anca kalktık da kahvaltı yaptıkta bişeyler içerken bi bakalım dedik... :126:
Hayırlısıyla gidin gelin kızlar... Güzel haberlerinizi alalım...
Sadece yürüyüş yapıyorum canım...
Bernacimmm yaptim ama ayselburakla karsinizdayim artik beni tanimaniz icin festeki ismim aysel algan yasar tanirsiniz artik
Gunaydin annisler ve minnoslar. Bugün oglusla gorus gunumuz. Saat 4u iple cekiyoruuuuuuuuuuuuummm
günaydın canım sorma bende bugün heyecanlıyım bizim de kızımla 3 de randevumuz var :) insallah güzel haberlerle döneriz
bende haziran annesi olcam inşallah sizi takip ediyordum ama çok yazma fırsatım olmadı bişi sorcam gebelik egzersizi falan yapıyor musunuz
Slm kızlar biz bugün kızımı görmeye gidicez inşallah herşey yolundadır bize dua edin kızımı çoooook özledim
hoşbulduk canım rabbim zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahHoşgeldin canımmm :)
Hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz canlar
Hoşgeldin canım.
Erken doğum riskim olduğundan yatıyorum egzersiz yapmak sadece hayal benim için :)
Dualarımız seninle canım güzel haberlerle gel inşallah.
Aaaaaaa şok oldum okuyunca kimbilir sen nasıl şoktasın.
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah canım.
Hoşgeldin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?