2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

oleeeyyyy sonunda görebilmişsin yupppiiiiiii

bu arada tekrardan hoşgeldin aramıza yeni nick'inle şekerim
Hosbulduk kuzummm suan oyniyasim var kiz sedada oyun havasi var daracik daracik sokaklar kizlar misket yuvarlar hopaaaa
Slm kızlar biz bugün kızımı görmeye gidicez inşallah herşey yolundadır bize dua edin kızımı çoooook özledim
Insallah cnm guzell heberlerini bekliyoruz cnm :)))
Kizlar benim Kiz megerse erkekmis Ben en son 20 haftalikken ultrashona girmistim ozaman k i z demislerdi simdi tekrar girdim 've kesin erkek dediler :)) bibir suru sey aldik hepsi degisecek ya soktayim suan am a hep icimden erkek geciyod

Aaaaa sasrdim cnm doktorumu degistirdin yoksa ayni doktorami gitin cnm sasatim kaldim niye bukadar uzun zaman doktora gitmedinki:))

cnaım akıntıya ilişkin tahlili süprüntü fılan alarak mı yaptılar yoksa akn testıyle mı mıkrop durumu ortaya cıktı :26:

Kizlar benim Kiz megerse erkekmis Ben en son 20 haftalikken ultrashona girmistim ozaman k i z demislerdi simdi tekrar girdim 've kesin erkek dediler :)) bibir suru sey aldik hepsi degisecek ya soktayim suan am a hep icimden erkek geciyod

gecen ben de bırılerıyle tanıştım, cok sevımlı bı oğulları vardı, kadın dedı doğana kadar kız olacak dıye bılıyoduk herseylerı pempeli pembeliydi sonra bı dogdu erkek şok olmuştuk, aynı zaman da hastanede ıkı dogum vardı neysekı ıkısı de erkekti yoksa benım bebegı karıstırdılar herhalde dıyecektım dedi kız gıbı guzel oğlu olmuş ama bayanın, sarısın kıvırcık saclı yesıl gozlu cok sevımlıydı, reklam çekimi yapacak çocuk yani belki doktor onu kasdetmıstır dedım ben de kız değil de kız gıbı guzel oğlun olacak dıye naptınız kıyafetlerı gıydırseydınız dedım, zaten oyle yaptık napalım dedi değişik durumlar ya insan bı an napacagını bılemez, ama yıne de saglık odaklı olmakta yarar var, saglıkla gelsın de kız olmuş erkek olmuş onemlı değil

bu arada herkeslere merhaba

biz de doktor kontrolunu erkene aldırıp gıdıp geldık, içim rahatladı bıraz doktora dedım gobegın aşağı inmiş senın dogumun erken olur fılan dedıler, kafama taktım zaten kabızım kendımı zorluyorum dıye bısı olacak dıye korkuyorum dedım :26: doktor baya sınırlendı, bır hamıleyle nası konusacagını bılmeyen ınsanla konusmayı kesıyosun direk dinlemıyosun bıle dedıklerını dedı hersey yolundaymış cok şükür, zaten kontrol esnasında da tepiklerine devam edıyodu
insanın bı işin acemisi olması ne kadar kotuymuş dedım, neyin ne işareti olduğunu bılemıyosun, cogu seyı ılk defa goruyosun yasayarak oğrenıyosun, ilk bebeğim olmasa belkı daha rahat olurdum dedım, doktor da emın ol isterse 3.- 4. bebegın olsun hep bu endıselerı yasayacaksın dedı

kabızlık için sabahları duphalac içiyosun bır tatlı kasıgı her gun duzenlı olarak dedı, sabah aksam zeytınyagı ıc bı yemek kasıgı dedı ve hemoroıd kaynaklı durum için fıtılle krem verdı :26: onları 1 hafta fılan kullanıp bırakabılırsın dedı.. belkı pekmezle kuru uzumle kan hapını ıcmeden ıdare edebılırım dıye düşünmüştüm ama kan hapını içmen lazım dedım :26: bebek ıhtıyacı olan herseyı senden alır ama sen zor durumda kalırsın, kan degerlerın düştükce oturudugun, yattıgın yerden kalkarken fenalasma, baş dönmesi, bayılma gıbı seyler yasayabılırsın, bir de bu durum sadece hamılelıkle bıtmıyo bebek dogduktan sonra zaten uykusuz ve yorucu bı doneme gırıyo anneler o zaman bu güce daha cok ıhtıyac duyacaksın oyuzden kan hapını ıhmal etme, kan degerlerını elımızden geldıgınce fullemeye ıhtıyacımız var dedı bizden durumlar boyle işte

İnşallah öyle olur. Herşey yolunda giderken bu nerden çıktı diyorum ama herşeyinde hayırlısı :)

ayyyy çok değişik olmuştur senin için ama sağlıklı olsun da inşallah
cinsiyeti çok önemli değil artık

benimde en korktuğum durum bu 13. haftada erkek dediler sonra 24. haftada kız dedi doktor ama ayrıntılıdada kız dedi hala korkuyorum

Gunaydin annisler ve minnoslar. Bugün oglusla gorus gunumuz. Saat 4u iple cekiyoruuuuuuuuuuuuummm
Uvvv saat 4 e geliyor heyecan resmen dorukta.Guzel fotolar istiyoruz minnostan.
Masallah size o zaman.Kasik agrilari cok normal canim.Guzel dilekleri icin tesekkur ederiz. Amin canim.
Slm kızlar biz bugün kızımı görmeye gidicez inşallah herşey yolundadır bize dua edin kızımı çoooook özledim
Senden de insallah guzel haber ve fotolar gelir.
Ayy benim de hala aklima takilan sey.Bakalim kismet.

Konuya nasıl bi cvp versem diye epeyce bi dusundukten sora buldummm:) bende haziran annesiyim:)
Gel bacim sende gelllll
Hosgeldin bebisinle

arkadaşlar bişi sorcam benim bebeğimin böbreğinde genişleme var aranızda böyle bir problemle karşılaşan var mı
Bacim burada birkac arkadasta daha vardi ....
Gecmis olsun
Ins. Genisleme durur tez zamanda ...

selam kıslarrrrrrrrr nasılsınız
Selam bacim nasilsin bebisinle
Hay o doktorun agzina saglik ne guzel demis
Bana da tutturdular tetikte ol diye karnin asagida diye ama sukur bebegim pozisyon degistirdi eski yerini aldi
Bebeginde sende iyisin daha ne olsun bacim masaallah size

kizlar benim kiz megerse erkekmis ben en son 20 haftalikken ultrashona girmistim ozaman k i z demislerdi simdi tekrar girdim 've kesin erkek dediler :)) bibir suru sey aldik hepsi degisecek ya soktayim suan am a hep icimden erkek geciyod

anaaaaaaaaaa ee sen detaylı usg ye girmedin mi orada kesin görülüyor cinsiyeti anammmmbr sürü alışveriş ypamışsınıdr sen şimdi

iice agırlastım azericim ya hafataya kontrolum var bakalım ne olacak

iice agırlastım azericim ya hafataya kontrolum var bakalım ne olacak
Eeee artik boyle bacimda bende hala pek ilerleme yok ya...
44 ile hamile kaldim bulantilarla 41 e dustum ....
Simdilerde ise 48 lerdeyim ....
Doktorum cok memnun ama bende alamiyorum diye strese giriyorum az....
Hayirlisi artik ne diyem

doktor da dedı canım bebeğın yerı var sureklı yer degıstirebilir şu zamanlarda, şimdi mesela bakıyorum kafası şurda ayakları şurda dıyorum ama bırazdan bakarız baska bı pozısyona gırmış, bunlara takılma sen dedı ayrıca hamılelık boyu bebeği aşağı da olup gayet saglıklı olan hamılelerde varmış

yani insan zaten acemi ve yeterı kadar evhamlı oluyo, bır hamıleyle konusurken bıraz empatı yapmak lazım

Eeee artik boyle bacimda bende hala pek ilerleme yok ya...
44 ile hamile kaldim bulantilarla 41 e dustum ....
Simdilerde ise 48 lerdeyim ....
Doktorum cok memnun ama bende alamiyorum diye strese giriyorum az....
Hayirlisi artik ne diyem

canımcım bebeişin kilosu nasıl bende 10 kilo aldım sekerim olunca sorun biras diyet verdi dr haftaya kontrolumuz var senin kontrol ne zaman

Merhabalar herkeze konu acmak istedim ama bir turlu beceremedim)) oncelikle onemli olan bebegimizin sagligi elbette.. kizlar ben 1.74 boyundayim malesef 70 kiloyla hamile kaldim suan 31. Haftadayiz ve 7 kilo aldik ama geceleri artik ellerim ayaklarim cok agriyor haziran anneleri kac kilo aldinizz ve agrilariniz var mii??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle bacim ya...
Birde ilk gebeliklerimiz olunca en ufak bir seyi evham yapmamak kacinilmaz oluyor ....
Netse az kaldi az tecrubeli hamile olacagiz bundan sonra

canımcım bebeişin kilosu nasıl bende 10 kilo aldım sekerim olunca sorun biras diyet verdi dr haftaya kontrolumuz var senin kontrol ne zaman
Canim tuhaf ama iki hafta ileriden gidiyor oglum ....
Kontrolum ayin 18 inde haftaya cuma....
Ondan sonra daha sik gidecekmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…