selam kıslarrrrrrrrr nasılsınız
hoşbulduk canım rabbim zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İyiyiz çok şükür canım sen nasılsın
Amin canım.Hepimiz zamanında hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Hosbulduk kuzummm suan oyniyasim var kiz sedada oyun havasi var daracik daracik sokaklar kizlar misket yuvarlar hopaaaa
oleeeyyyy sonunda görebilmişsin yupppiiiiiii
bu arada tekrardan hoşgeldin aramıza yeni nick'inle şekerim
Insallah cnm guzell heberlerini bekliyoruz cnm :)))Slm kızlar biz bugün kızımı görmeye gidicez inşallah herşey yolundadır bize dua edin kızımı çoooook özledim
Kizlar benim Kiz megerse erkekmis Ben en son 20 haftalikken ultrashona girmistim ozaman k i z demislerdi simdi tekrar girdim 've kesin erkek dediler :)) bibir suru sey aldik hepsi degisecek ya soktayim suan am a hep icimden erkek geciyod
Benimki de baş aşağı duruyor buda çok normal eğer ayakları aşağıda olsaydı ters duruyor derdik dedi benim doktorum sonuçta son aylardayız canım... Sadece bunun için üniversite hastanesine git dememiştir bence sancı içindir belkide hem tahlil istemiş onun sonucuna göre net bişey söyler canım... Bu ara benim akıntım da biraz yoğun tahlilde hafif bi mikrop durumu çıktı şimdi fitil kullanıyorum...
Kizlar benim Kiz megerse erkekmis Ben en son 20 haftalikken ultrashona girmistim ozaman k i z demislerdi simdi tekrar girdim 've kesin erkek dediler :)) bibir suru sey aldik hepsi degisecek ya soktayim suan am a hep icimden erkek geciyod
Canım benim 20. haftamda plasenta aşağıda diye teşhis kondu.Ölçüm yapıldı sınırda yani servikse 2 cm di.24. haftamda çıkmadı,28. haftamda doktor biraz yukarı çıkmış daha da 32. haftaya kadar yukarı çıkar endişelenme dedi.Rahim yükseldikçe plasentan yukarı çıkar canım.Doktorlar aşağı yerleşimli olanlara %90 normal yerleşime geçer diyor yeter ki kısmi yada total plasenta previa teşhisi konmamış olsun.Umarım yardımcı ve biraz teselli vermişimdir sana.
Canım bende de geçen ay enfeksiyon çıkmıştı.Üromisin B kategorisinde bir ilaç hamilelikte güvenle kullanabilirsin.
Uvvv saat 4 e geliyor heyecan resmen dorukta.Guzel fotolar istiyoruz minnostan.Gunaydin annisler ve minnoslar. Bugün oglusla gorus gunumuz. Saat 4u iple cekiyoruuuuuuuuuuuuummm
Masallah size o zaman.Kasik agrilari cok normal canim.Guzel dilekleri icin tesekkur ederiz. Amin canim.Gunaydinnn annisler...bisey sormak istiyorum drlariniz sezeryan icin gun verdiklerinde kac haftayi baz aldilar 39+0 38....?benimde sezeryan olacak.gibi zaten rahim anamolim var hemde kzuzucuk donmedi ki ayakalri kasiklarimi tepikliyo....kasilma.yada agri belirgin olaraka bende yok...yani aksam saattlerinde mide iyice sisince heryer sert oluyo ama.oyle 3 5 dakika bir gelio gecmiyo yatinca rahatim...bel kasik agrisida normal diye dusunuyorum ara ara oldugunda...benimde kontrolum 19 nisan sabirsizlikla.bekliyorum.....malum benim.kuzu tek damarla besleniyoo...ama rabbim bu zaman kadar getirdi hep haftasiylan uyumluydu...cok iri bir bebek beklemiyorum.zaten saglikli ve haftasinda olsun yeter.
Senden de insallah guzel haber ve fotolar gelir.Slm kızlar biz bugün kızımı görmeye gidicez inşallah herşey yolundadır bize dua edin kızımı çoooook özledim
Ayy benim de hala aklima takilan sey.Bakalim kismet.Kizlar benim Kiz megerse erkekmis Ben en son 20 haftalikken ultrashona girmistim ozaman k i z demislerdi simdi tekrar girdim 've kesin erkek dediler :)) bibir suru sey aldik hepsi degisecek ya soktayim suan am a hep icimden erkek geciyod
Gel bacim sende gelllllKonuya nasıl bi cvp versem diye epeyce bi dusundukten sora buldummm:) bende haziran annesiyim:)
Bacim burada birkac arkadasta daha vardi ....arkadaşlar bişi sorcam benim bebeğimin böbreğinde genişleme var aranızda böyle bir problemle karşılaşan var mı
Selam bacim nasilsin bebisinleselam kıslarrrrrrrrr nasılsınız
Hay o doktorun agzina saglik ne guzel demiscnaım akıntıya ilişkin tahlili süprüntü fılan alarak mı yaptılar yoksa akn testıyle mı mıkrop durumu ortaya cıktı :26:
gecen ben de bırılerıyle tanıştım, cok sevımlı bı oğulları vardı, kadın dedı doğana kadar kız olacak dıye bılıyoduk herseylerı pempeli pembeliydi sonra bı dogdu erkek şok olmuştuk, aynı zaman da hastanede ıkı dogum vardı neysekı ıkısı de erkekti yoksa benım bebegı karıstırdılar herhalde dıyecektım dedikız gıbı guzel oğlu olmuş ama bayanın, sarısın kıvırcık saclı yesıl gozlu cok sevımlıydı, reklam çekimi yapacak çocuk yani belki doktor onu kasdetmıstır dedım ben de kız değil de kız gıbı guzel oğlun olacak dıye naptınız kıyafetlerı gıydırseydınız dedım, zaten oyle yaptık napalım dedi değişik durumlar ya insan bı an napacagını bılemez, ama yıne de saglık odaklı olmakta yarar var, saglıkla gelsın de kız olmuş erkek olmuş onemlı değil
bu arada herkeslere merhaba
biz de doktor kontrolunu erkene aldırıp gıdıp geldık, içim rahatladı bırazdoktora dedım gobegın aşağı inmiş senın dogumun erken olur fılan dedıler, kafama taktım zaten kabızım kendımı zorluyorum dıye bısı olacak dıye korkuyorum dedım :26: doktor baya sınırlendı, bır hamıleyle nası konusacagını bılmeyen ınsanla konusmayı kesıyosun direk dinlemıyosun bıle dedıklerını dedı hersey yolundaymış cok şükür, zaten kontrol esnasında da tepiklerine devam edıyodu
insanın bı işin acemisi olması ne kadar kotuymuş dedım, neyin ne işareti olduğunu bılemıyosun, cogu seyı ılk defa goruyosun yasayarak oğrenıyosun, ilk bebeğim olmasa belkı daha rahat olurdum dedım, doktor da emın ol isterse 3.- 4. bebegın olsun hep bu endıselerı yasayacaksın dedı
kabızlık için sabahları duphalac içiyosun bır tatlı kasıgı her gun duzenlı olarak dedı, sabah aksam zeytınyagı ıc bı yemek kasıgı dedı ve hemoroıd kaynaklı durum için fıtılle krem verdı :26: onları 1 hafta fılan kullanıp bırakabılırsın dedı.. belkı pekmezle kuru uzumle kan hapını ıcmeden ıdare edebılırım dıye düşünmüştüm ama kan hapını içmen lazım dedım :26: bebek ıhtıyacı olan herseyı senden alır ama sen zor durumda kalırsın, kan degerlerın düştükce oturudugun, yattıgın yerden kalkarken fenalasma, baş dönmesi, bayılma gıbı seyler yasayabılırsın, bir de bu durum sadece hamılelıkle bıtmıyo bebek dogduktan sonra zaten uykusuz ve yorucu bı doneme gırıyo anneler o zaman bu güce daha cok ıhtıyac duyacaksın oyuzden kan hapını ıhmal etme, kan degerlerını elımızden geldıgınce fullemeye ıhtıyacımız var dedıbizden durumlar boyle işte
kizlar benim kiz megerse erkekmis ben en son 20 haftalikken ultrashona girmistim ozaman k i z demislerdi simdi tekrar girdim 've kesin erkek dediler :)) bibir suru sey aldik hepsi degisecek ya soktayim suan am a hep icimden erkek geciyod
Gel bacim sende gelllll
Hosgeldin bebisinle
Bacim burada birkac arkadasta daha vardi ....
Gecmis olsun
Ins. Genisleme durur tez zamanda ...
Selam bacim nasilsin bebisinle
Hay o doktorun agzina saglik ne guzel demis
Bana da tutturdular tetikte ol diye karnin asagida diye ama sukur bebegim pozisyon degistirdi eski yerini aldi
Bebeginde sende iyisin daha ne olsun bacim masaallah size
İyiyiz çok şükür canım sen nasılsın
Amin canım.Hepimiz zamanında hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Eeee artik boyle bacimda bende hala pek ilerleme yok ya...iice agırlastım azericim ya hafataya kontrolum var bakalım ne olacak
Gel bacim sende gelllll
Hosgeldin bebisinle
Hay o doktorun agzina saglik ne guzel demis
Bana da tutturdular tetikte ol diye karnin asagida diye ama sukur bebegim pozisyon degistirdi eski yerini aldi
Bebeginde sende iyisin daha ne olsun bacim masaallah size
Hosgeldin diyen arkadaslara:) hosbuldum guzel anneler.ben bu sistemi cozene kadar dogururum soliyim:))
Eeee artik boyle bacimda bende hala pek ilerleme yok ya...
44 ile hamile kaldim bulantilarla 41 e dustum ....
Simdilerde ise 48 lerdeyim ....
Doktorum cok memnun ama bende alamiyorum diye strese giriyorum az....
Hayirlisi artik ne diyem
Kesinlikle bacim ya...doktor da dedı canım bebeğın yerı var sureklı yer degıstirebilir şu zamanlarda, şimdi mesela bakıyorum kafası şurda ayakları şurda dıyorum ama bırazdan bakarız baska bı pozısyona gırmış, bunlara takılma sen dedıayrıca hamılelık boyu bebeği aşağı da olup gayet saglıklı olan hamılelerde varmış
yani insan zaten acemi ve yeterı kadar evhamlı oluyo, bır hamıleyle konusurken bıraz empatı yapmak lazım
Canim tuhaf ama iki hafta ileriden gidiyor oglum ....canımcım bebeişin kilosu nasıl bende 10 kilo aldım sekerim olunca sorun biras diyet verdi dr haftaya kontrolumuz var senin kontrol ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?