2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
aaaay ben pişman olmuyorum....

sağol tatlım..amin

güzel ve mutlu olarak geri gel inşalah canım..hadi bakalım

Sağol canım teşekkürler gördüm kızımı gayet iymiş 4 boyutlu gördük ama yüzünü göstermedi eli yüzündeydi hiç poz vermedi

Sağol canım teşekkürler gördüm kızımı gayet iymiş 4 boyutlu gördük ama yüzünü göstermedi eli yüzündeydi hiç poz vermedi

Sağol canım teşekkürler gördüm kızımı gayet iymiş 4 boyutlu gördük ama yüzünü göstermedi eli yüzündeydi hiç poz vermedi o yüzden resim alamadık

Eeee artik boyle bacimda bende hala pek ilerleme yok ya...
44 ile hamile kaldim bulantilarla 41 e dustum ....
Simdilerde ise 48 lerdeyim ....
Doktorum cok memnun ama bende alamiyorum diye strese giriyorum az....
Hayirlisi artik ne diyem

boyle 40 lı kıloları duydukca hayretler edıyorum hadı 48-49 kılolarda tanıdığım ınsanlar oldu da 41 ne bacımmmm ben herhalde en son ılkokulda fılan o kılolarda olmuşumdur

bebeğın ve senın saglıgın yolunda ise 31. hafta da 7 kılo bence cok guzel benım genelde bacaklarım agrıyo, agrıma da değil aslında boyle sızım sızım oluyolar hatta uyurken kramp fılan da gırdıgı oluyo, ona da maden suyu ve muzun ıyı geldıgını okumuştum

ben 13 kilo almışım 60 kilo gördüm dün tartıda eski kıyafetlerimi özledim yahu

bebeğın ve senın saglıgın yolunda ise 31. hafta da 7 kılo bence cok guzel benım genelde bacaklarım agrıyo, agrıma da değil aslında boyle sızım sızım oluyolar hatta uyurken kramp fılan da gırdıgı oluyo, ona da maden suyu ve muzun ıyı geldıgını okumuştum [/QUOTE]

Ah zayif hamile kalsam 7 kilo iyiydi de zaten 5 kilo fazlamla hamile kaldim oyle olunca 12 kilo almis gibi oldum (( gecen hafta kendime hamile pantolonu aldim 26- 27 ye kadar 4 kilo almistim sonra birden aldim 3 kiloyu )) neyse bebeklerimiz saglikli olsunda gerekirse hergun kosar veririz kilolari da su ellerimdeki sizlama olmasa ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar sizin boylariniz ne ve kacinci haftada kac kilo aldiniz

iyi olmasina sevindim cnm olsun bidahkine gorursun insallah cnm az kaldi zaten iki ay sonra allahimiz nasip ederse hep gorucez yuzlerini dokynabilicez onlara kuklicaz kokularini ohhh mis mis:))

Kizlar sizin boylariniz ne ve kacinci haftada kac kilo aldiniz

7 kilo super 31.hafta icin ben 30. Haftadayim simdiden 12 kg aldim ve durduramiyorum kendimi 55 ile hamile kaldim bu gudisle toplamda 20 kg alirim herhalde topac gibi oldum yuvarlaniyorum resmen 😄

7 kilo super 31.hafta icin ben 30. Haftadayim simdiden 12 kg aldim ve durduramiyorum kendimi 55 ile hamile kaldim bu gudisle toplamda 20 kg alirim herhalde topac gibi oldum yuvarlaniyorum resmen 😄

Aman dikkat et ben simdi agrilardan oluyorum.. ilk zamanlar canim tatli istediginde az yiyordum ama simdi ole degil oturunca koca cikolatayi bir lokmada yutuyorum)) sonra bu kilolar basimiza dert olacak kizlar (( ins. Dogumda veririz 10 ar kilo en azindan ùmit ediyorum:))

olsun cnm en azından sağlıklıymış bak ve haberleri iyi..boşver poz vermesin,ce eee yapar size sürpriz olur doğumda

Dogumda on kilo verirsem bi ekmek arasi bol mayonezli sucuk , iki kutu colayla yemezsem ne olayim! Cok ozledim cok.. 😄

Dogumda on kilo verirsem bi ekmek arasi bol mayonezli sucuk , iki kutu colayla yemezsem ne olayim! Cok ozledim cok.. 😄

Ahaha kiz canimizi sucuk cektirdin ben rusyada nerden bulayim simdi sucugu ye canin ne istiyorsa tabi 1 ekmek le deyil:)) az kaldi hepimize sabirlar versin Rabbim:) duydugum kadariyla 15 kilo uzeri alanlar 10 kilo veriyorlarmis dogumda hazirla sen simdiden sucugu mayonezi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…