Hosgeldin diyen arkadaslara:) hosbuldum guzel anneler.ben bu sistemi cozene kadar dogururum soliyim:))
Dua ederiz canım.Güzel haberlerle gel inşallah.
aaaay ben pişman olmuyorum....
sağol tatlım..amin
güzel ve mutlu olarak geri gel inşalah canım..hadi bakalım
Hoşgeldin canımmm :)
Hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz canlar
Hoşgeldin canım.
Erken doğum riskim olduğundan yatıyorum egzersiz yapmak sadece hayal benim için :)
Dualarımız seninle canım güzel haberlerle gel inşallah.
Aaaaaaa şok oldum okuyunca kimbilir sen nasıl şoktasın.
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah canım.
Hoşgeldin canım :)
Hosbulduk kuzummm suan oyniyasim var kiz sedada oyun havasi var daracik daracik sokaklar kizlar misket yuvarlar hopaaaa
Insallah cnm guzell heberlerini bekliyoruz cnm :)))
Aaaaa sasrdim cnm doktorumu degistirdin yoksa ayni doktorami gitin cnm sasatim kaldim niye bukadar uzun zaman doktora gitmedinki:))
Uvvv saat 4 e geliyor heyecan resmen dorukta.Guzel fotolar istiyoruz minnostan.
Masallah size o zaman.Kasik agrilari cok normal canim.Guzel dilekleri icin tesekkur ederiz. Amin canim.
Senden de insallah guzel haber ve fotolar gelir.
Ayy benim de hala aklima takilan sey.Bakalim kismet.
Eeee artik boyle bacimda bende hala pek ilerleme yok ya...
44 ile hamile kaldim bulantilarla 41 e dustum ....
Simdilerde ise 48 lerdeyim ....
Doktorum cok memnun ama bende alamiyorum diye strese giriyorum az....
Hayirlisi artik ne diyem
Merhabalar herkeze konu acmak istedim ama bir turlu beceremedim)) oncelikle onemli olan bebegimizin sagligi elbette.. kizlar ben 1.74 boyundayim malesef 70 kiloyla hamile kaldim suan 31. Haftadayiz ve 7 kilo aldik ama geceleri artik ellerim ayaklarim cok agriyor haziran anneleri kac kilo aldinizz ve agrilariniz var mii??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
boyle 40 lı kıloları duydukca hayretler edıyorumhadı 48-49 kılolarda tanıdığım ınsanlar oldu da 41 ne bacımmmm ben herhalde en son ılkokulda fılan o kılolarda olmuşumdur
bebeğın ve senın saglıgın yolunda ise 31. hafta da 7 kılo bence cok guzelbenım genelde bacaklarım agrıyo, agrıma da değil aslında boyle sızım sızım oluyolar hatta uyurken kramp fılan da gırdıgı oluyo, ona da maden suyu ve muzun ıyı geldıgını okumuştum
Sağol canım teşekkürler gördüm kızımı gayet iymiş 4 boyutlu gördük ama yüzünü göstermedi eli yüzündeydi hiç poz vermedi
Kizlar sizin boylariniz ne ve kacinci haftada kac kilo aldiniz
7 kilo super 31.hafta icin ben 30. Haftadayim simdiden 12 kg aldim ve durduramiyorum kendimi 55 ile hamile kaldim bu gudisle toplamda 20 kg alirim herhalde topac gibi oldum yuvarlaniyorum resmen 😄
Sağol canım teşekkürler gördüm kızımı gayet iymiş 4 boyutlu gördük ama yüzünü göstermedi eli yüzündeydi hiç poz vermedi
Aman dikkat et ben simdi agrilardan oluyorum.. ilk zamanlar canim tatli istediginde az yiyordum ama simdi ole degil oturunca koca cikolatayi bir lokmada yutuyorum)) sonra bu kilolar basimiza dert olacak kizlar (( ins. Dogumda veririz 10 ar kilo en azindan ùmit ediyorum:))
Eheehe tesekkurleerr cann:) ee napiyoruzHahahaaaa... cok mantikli ya. Hosgeldin o zaman haziran annesi
hoş geldin şekerim..
yoksa seeeeen? yoksaaaaaaaaaaaaa?
Dogumda on kilo verirsem bi ekmek arasi bol mayonezli sucuk , iki kutu colayla yemezsem ne olayim! Cok ozledim cok.. 😄
1.70 boy 64 ile hamile kaldim bugun itibariyle 70 kiloyumKizlar sizin boylariniz ne ve kacinci haftada kac kilo aldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?