Acaba bebekler doydugunu anlamiyo mu yaa dun nerdeyse butun gun emzirdim artik gogus uclarim uyustu iftar vakti deli gibi araniyo dersiniz 5 gundur ac 30 cc mama yaptim yetmedi bi 30 cc daha yaptim hala daha araniyodu biraz daha emzirdim artik intihar safhasina gelmistimki esim ver ben uyutayim sen uyu dedi oylelikle ben uyuyakalmisim
Acaba bebekler doydugunu anlamiyo mu yaa dun nerdeyse butun gun emzirdim artik gogus uclarim uyustu iftar vakti deli gibi araniyo dersiniz 5 gundur ac 30 cc mama yaptim yetmedi bi 30 cc daha yaptim hala daha araniyodu biraz daha emzirdim artik intihar safhasina gelmistimki esim ver ben uyutayim sen uyu dedi oylelikle ben uyuyakalmisim
Kizlar aklimi kaybedicem.
Bu kolik denen bela ne zormus yavrum parcaliyor kendini aglarken. Uykusuzlugu falan gectim artik evladim agliyo ben agliyorumyuregimiz dayanmiyor.
Esimle gercekten yatili bakici tutmaya karar verdik. En azindan ev isleri bebegin gazini cikarma gibi seyleri yapsin. Bursada bu konuda tanidigi olan varsa bana ulassin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohoooo 30 cc ne ki..benim oğul en az 120 cc içmeden doymuyor bi öğünde...ben anne sütünü sağıp veriyorum,bir öğünde 120 cc içiyor en az..
Benimki de findik dogmasina ragmen 100 120 ccden assa hayatta birakmaz doydum demez doktora sordum nornali 60 bilenedin 70 olmasi lazim dedi. Doymuyo ki ve diymadan kesinlikle o gozlerini kapatmiyor
ohoooo 30 cc ne ki..benim oğul en az 120 cc içmeden doymuyor bi öğünde...ben anne sütünü sağıp veriyorum,bir öğünde 120 cc içiyor en az..
Emzirme haric goguslerim bosaliyo onun ustune mama iciriyorum kac cc oluyo toplamda bilmiyorumki
ben emziremiyorum sağıp biberonla içiriyorum..eğer 120
den aşağı ise doymuyor genelde bide üstüne mama yapıyorum..
Bacim kolik miymis cok uzuldum ya...
Rabb'im sabir versin ne diyim...
Arada bir havlu isit karnina ayaklarina koy ...
Birde bence gaz yagini dene istersen...
Bakici olayi bencede cok iyi olur...
Ins. 2-3 ay surenlerden olur bacim kisa sureli...
ben emziremiyorum sağıp biberonla içiriyorum..eğer 120
den aşağı ise doymuyor genelde bide üstüne mama yapıyorum..
Evet canim kolikmis. Umarim kisa surenlerden olur dayinilacak gibi degil cigerimiz parcalaniyo esimlekeske bize bir sey olsa da onun karin agrisi gecse diyor insan ama nafile
Gaz yagi nedir o nasil kullaniliyorki? Doktor baya bi bitkisel seyler verdi ama iflah etmiyor...
Mama olarak ne veriyorsunuz ben daha vermedim direniyorum ama nolur nolmaz sutum yetmez de aglama krizine girer diye hipp mama aldim siz ne kullaniyosunux
Mama olarak ne veriyorsunuz ben daha vermedim direniyorum ama nolur nolmaz sutum yetmez de aglama krizine girer diye hipp mama aldim siz ne kullaniyosunux
Gaz yagi yazmisim anlatim hatasi olmus kusuruma bakma bacim....Evet canim kolikmis. Umarim kisa surenlerden olur dayinilacak gibi degil cigerimiz parcalaniyo esimlekeske bize bir sey olsa da onun karin agrisi gecse diyor insan ama nafile
Gaz yagi nedir o nasil kullaniliyorki? Doktor baya bi bitkisel seyler verdi ama iflah etmiyor...
Kızlar bebişler inizi nasıl giydiriyorsunuz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Ben hep kısa kollu çıtçıtlı tulum altına çorap sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?