Bencede ac bebek uyumaz ...
Ama ne bileyim bacilar sanki 3 saati gecince bayginlik geciricekmis gibime geliyor
Bu aksam deneyeyim bir bakalim pasa ne zaman uyanacak :44:
Ya benim bebegimde uzun sure uyuyo uyandirmiyorum cunku uyuyuncada buyuyecek bu bebisler oyle degil mi
Simdi kafama takildi ama sizin bebisler masallah cok guzel kilo almis benimki tombik dogdu ondan mi acaba az az aliyo
Zayif doganlar erken toparlanirmis derler...Hic kucuk dogdu deme azericim benim ki 40+3 te 2850 dogdu ki ultrasonda en son 3200 cikmisti.. Anneme cekmisim o da kendi kg alirmis findik kdr cocuk dogururmus.. Sonradan sutu yarar cocuklari dana kdr olurmus.. Simdilik gidisatimiz o yonde ins ben de bu cocugu buyutucem sisko yapicam 😄😄
Merhaba canm, banada hemşireler ilk gün her ağladıpında 5 dk da bir de olsa emzir uyuduğunda 2 saati geçmesin uyandır emzir demişti o nedenle ilk günün gecesi uyumamıştım kızım uyanmadı ağzını ben açtım güğsümü verdim neyse 5. Gün kontrole gittiğimizde kilosu düşmeden kilo almıştı doktorumuza bi gece 3 saat uyudu kendisi uyanınca verdim uyumuşum bende dedim çok güzel bırak uyusun kendi uyanınca emzir dedi bırak 3 4 5 saat uyusun dedi sadece ilk günler önemli kan şekeri düşmemesinden dolayı 2 saate emzirilir dedi bende ne zmn uyanırsa o Zmn emZiriyorum 2 3 4 saat araları değişiyor ama şu aralar uyumuyo :/ nazar oldu galiba :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sürekli uyandırırsan alışıyor ve sürekli kalkıyor tokta olsa memenin kokusuna kalkıyor yani ama uzun saatler uyursa ben de dayanamam herhalde ilk kızımda hiç görmedim uzun uyuduğunu çünkü bu kızım nasıl olcak bilmiyorum şuan gece sık kalkıyor ama daha çok küçük. Ayrıca acıkınca zTn ortalığı yıkıyorlar bebişler
İnşallah açılmaz kötü bişey olmaz benim sol ucu hala bi acayip bgn kontolede gidemedim ptesi ye kaldı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya benim bebegimde uzun sure uyuyo uyandirmiyorum cunku uyuyuncada buyuyecek bu bebisler oyle degil mi
Simdi kafama takildi ama sizin bebisler masallah cok guzel kilo almis benimki tombik dogdu ondan mi acaba az az aliyo
bence sen doğru olanı yapıyorsun canım,3 saatte bir süt içmesi emmesi gerek..bize doktor kaç kez üstüne basa basa söyledi,minimum 45 dk maksimum 3 saat diye..ve 3 saatte uyanmazsa uyandır emzir dedi..ben hâlâ öyle yapıyorum ve Efe yiyor gayette..hani kan şekeri muhabbeti falan var ya o 3 saat olayı onun için..Allah korusun
Kızlar ya yine sorularımla bensutum cok sukur cok iyi suan bebegim de sürekli emmek istiyor. Verdigimiz 350 gram i da geri almışız doktor 3 aylık bebek gibi mas dedi..bol bol su iciyorum sut icin ve sizin söylediğiniz seyleri yapıyorum. Her sey gayet yolunda ama bugun ogleden sonra bana bir seyler oldu keske eşimle evlenmeseydim keske hamile kalmasaydım oturup ağlamak istiyorum saatlerce annemler oldugu icin ağlayamiyorum bebeğimi ve esimi cok seviyorum yanlış anlamayın ama ruhum daraldı sanki bugun 5. Gunümüz lohusayim diye mi böyle oldum
Annelik çok güzel bir duygu uykusuzluğa rağmen bide şu göğüs yarasi olmasa herşey dahada güzel olacak
Ne kadar şanslısın uyuyan bi bebeğin var benim bebiş hiç uyku sevmiyor
Oof ya depresyona girme sirasi bana geldi bugun de bi kac gundur bebegim hep geceleri ozellikle uyur uyanik hep mikirdiyo filan bende diyorumki gaz sancisi, bu sabahta oyle neyse ben aldim bebegi emzirdim emzirdim baktim sut bitti halbuki sutum de boldu uyudu zaten dedim biraktim yatagina yine basladi baktim olmuyo 30 cc mama verdim simdi uyuyo bi suru de sey yiyip ictim sut icin insallah kesilmez sutum yaaa lactamil still tea hurma sutlac bol su komposto hepsi hadi bakalim sonumuz hayrolsun
normal hayata dönüp rahat hareket edebilmem sezeryandan sonra 15 gün sürdü ama şu göğüs yarası acısından çektiğim kadar çekmedim be sezeryanda!! Ayruca tüm gün kesintisiz uyusam yinede uykumu alamayacakmışım gibi geliyor.. Uykuyu bu kadar sevmeyeydim iyiydi.. Ama yinede yaşasın anne olmak,Allah'ıma şükür
Daha iyiyim cok sukur iki gun kadar sagdim biberonla verdim simdi yine emzirmeye basladim eczaaneden yapma bi krem aldim garmastan da iyi geldi arada lansinoh da suruyorum kizim icin acisada katlaniyorum canim napayimBitmemiştir sütün canım emdikce gelir merak etme göğüs yaran nasıl oldu
Daha iyiyim cok sukur iki gun kadar sagdim biberonla verdim simdi yine emzirmeye basladim eczaaneden yapma bi krem aldim garmastan da iyi geldi arada lansinoh da suruyorum kizim icin acisada katlaniyorum canim napayim
Kızlar ya yine sorularımla bensutum cok sukur cok iyi suan bebegim de sürekli emmek istiyor. Verdigimiz 350 gram i da geri almışız doktor 3 aylık bebek gibi mas dedi..bol bol su iciyorum sut icin ve sizin söylediğiniz seyleri yapıyorum. Her sey gayet yolunda ama bugun ogleden sonra bana bir seyler oldu keske eşimle evlenmeseydim keske hamile kalmasaydım oturup ağlamak istiyorum saatlerce annemler oldugu icin ağlayamiyorum bebeğimi ve esimi cok seviyorum yanlış anlamayın ama ruhum daraldı sanki bugun 5. Gunümüz lohusayim diye mi böyle oldum
Benimde biri biraz toparladı ama diğeri emmeye başlayınca çok ağrıyor ama yavrum için onada katlaniyorum
Oof ya depresyona girme sirasi bana geldi bugun de bi kac gundur bebegim hep geceleri ozellikle uyur uyanik hep mikirdiyo filan bende diyorumki gaz sancisi, bu sabahta oyle neyse ben aldim bebegi emzirdim emzirdim baktim sut bitti halbuki sutum de boldu uyudu zaten dedim biraktim yatagina yine basladi baktim olmuyo 30 cc mama verdim simdi uyuyo bi suru de sey yiyip ictim sut icin insallah kesilmez sutum yaaa lactamil still tea hurma sutlac bol su komposto hepsi hadi bakalim sonumuz hayrolsun
Kizlar ben öldum bittim mahvoldum ya bu göğüs yarasindan ama benimkisi çatlak değil bildiğin yara sol gogsum dörde ayrildi ve bi parcasi koptu bebeğim emdiginde yara aciliyo bembeyaz oluyor sonra kuruyup kabuk bağlamaya calisiyor sonra yine emme yine bembeyaz kisir döngudeyim galiba bi önerisi olan var mi
Bu göğüs mevzusunda öneriler hep nemli tutmak için benim yaraninsa kuru kalmasi lazim iyileşmesi için sağip ver demeyin çünkü hem saginca da nemleniyo meme hem de benim sutum saginca az cikiyo nedense onerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?