arkadaşlaar benim bebişin 1 ayı doldu bugün.. malum aşımız vardı bugün kilo tartımı dayaptılar.. 3.5 kilo doğmuştu bebişim 1 haftada 300gr kaybetmesine rağmen şimdi 4.700 gr çok sevindim yahu
Mama olarak ne veriyorsunuz ben daha vermedim direniyorum ama nolur nolmaz sutum yetmez de aglama krizine girer diye hipp mama aldim siz ne kullaniyosunux
Kızlar bebişler inizi nasıl giydiriyorsunuz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Ben hep kısa kollu çıtçıtlı tulum altına çorap sadece
Ay ben de kısa kolluya cesaret edemiyorum daha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay ben de kısa kolluya cesaret edemiyorum daha
Bizim evimiz o kadar sıcakki çocuk pişiyor resmen ter içinde kalıyor uzun kolluyla, bide evde bütün gün omzuma yapışık gezdiği için de ısınıyor baya 😃
Maşallah bebişine, bizimde 12 sinde 1 ay olacak inşallah kilo almıştır benim kuzumda, kalça ultrasonu çektilermi sağlık ocağındamı yapılıyor 1. Ayın sonunda demişlerdiarkadaşlaar benim bebişin 1 ayı doldu bugün.. malum aşımız vardı bugün kilo tartımı dayaptılar.. 3.5 kilo doğmuştu bebişim 1 haftada 300gr kaybetmesine rağmen şimdi 4.700 gr çok sevindim yahu
ben uzun kollu alt üst zıbın takımı içine çorap yada tulum giydiriyorum....daha kısa kolluya geçemedim..benim ev kuzey cephede dışarı sıcak olsada evler serin oluyor...
Kızlar bebişler inizi nasıl giydiriyorsunuz ?
Birde kalca ultrasonu cektiren var mi nerde yapiliyor ne gerekli bilhilendirir misiniz
Aysegul8901 benim kizmin yuzunde kırmızı kirmizi noktalar olustu sicaktan mi acaba evim cok sıcak değil ama ya da ben mi Üşüyorum
Muhtemelen isiliktir canım kansızlık varsa sen o yüzden usuyor olabilirsin bebekler sıcağı çok sevmiyorlar tek kat giydir istersen zaten uyurken kuntakta lluyor genelde üzerlerinde
bebek 1 aylıkken yapılıyor canım,herhangibişey gerekli değil..randevu alıp hastaneye gidip yaptırıyorsun,15 dk'lık bi işlemmiş..bizimkide bu c.tesi yapılcak
Kundak yapiyor musunuz kizlar bebisleri?
Bu arada benim oglusun da yüzünde kirmizi pütürcükler olustu ama kiminin uçları sarı. Drumuz hicbir sey surmeyin yenidoganlarda olur normaldir dedi. Hakliymis kendiliginden bayagi azaldilar.
Birde kalca ultrasonu cektiren var mi nerde yapiliyor ne gerekli bilhilendirir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?