2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben uzun kollu alt üst zıbın takımı içine çorap yada tulum giydiriyorum....daha kısa kolluya geçemedim..benim ev kuzey cephede dışarı sıcak olsada evler serin oluyor...

arkadaşlaar benim bebişin 1 ayı doldu bugün.. malum aşımız vardı bugün kilo tartımı dayaptılar.. 3.5 kilo doğmuştu bebişim 1 haftada 300gr kaybetmesine rağmen şimdi 4.700 gr çok sevindim yahu

arkadaşlaar benim bebişin 1 ayı doldu bugün.. malum aşımız vardı bugün kilo tartımı dayaptılar.. 3.5 kilo doğmuştu bebişim 1 haftada 300gr kaybetmesine rağmen şimdi 4.700 gr çok sevindim yahu

Maşallah bebeğine canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mama olarak ne veriyorsunuz ben daha vermedim direniyorum ama nolur nolmaz sutum yetmez de aglama krizine girer diye hipp mama aldim siz ne kullaniyosunux

Smilac aldim ara sira veriyorum anne sutune en yakin mamalardan biri

Maşallah bebişine, bizimde 12 sinde 1 ay olacak inşallah kilo almıştır benim kuzumda, kalça ultrasonu çektilermi sağlık ocağındamı yapılıyor 1. Ayın sonunda demişlerdi

ben uzun kollu alt üst zıbın takımı içine çorap yada tulum giydiriyorum....daha kısa kolluya geçemedim..benim ev kuzey cephede dışarı sıcak olsada evler serin oluyor...

bizim ev gayet sıcak valla..o yüzden kısa kollu giydiriyorum ben,çorap hep var..bazen gece yatarken serin olursa ayaklı alt giydiriyorum bide..ama üstü hep kısa kol

Ben uzun kollu giydiriyorum bir de corapli altlardan. Klima 24 saat acik yoksa bayiliriz herhalde sicaktan.

Ben sifir kol citcitli ustunede yarim kol citcitli ve ayakli pantolon giydiriyorum evimiz cok sicak yuzunde kirmizi kirmizi benekler cikmis acaba isilikmi kizlar

Birde kalca ultrasonu cektiren var mi nerde yapiliyor ne gerekli bilhilendirir misiniz

Aysegul8901 benim kizmin yuzunde kırmızı kirmizi noktalar olustu sicaktan mi acaba evim cok sıcak değil ama ya da ben mi Üşüyorum

Birde kalca ultrasonu cektiren var mi nerde yapiliyor ne gerekli bilhilendirir misiniz

bebek 1 aylıkken yapılıyor canım,herhangibişey gerekli değil..randevu alıp hastaneye gidip yaptırıyorsun,15 dk'lık bi işlemmiş..bizimkide bu c.tesi yapılcak

Aysegul8901 benim kizmin yuzunde kırmızı kirmizi noktalar olustu sicaktan mi acaba evim cok sıcak değil ama ya da ben mi Üşüyorum

Muhtemelen isiliktir canım kansızlık varsa sen o yüzden usuyor olabilirsin bebekler sıcağı çok sevmiyorlar tek kat giydir istersen zaten uyurken kuntakta lluyor genelde üzerlerinde

Kundak yapiyor musunuz kizlar bebisleri?

Bu arada benim oglusun da yüzünde kirmizi pütürcükler olustu ama kiminin uçları sarı. Drumuz hicbir sey surmeyin yenidoganlarda olur normaldir dedi. Hakliymis kendiliginden bayagi azaldilar.

Muhtemelen isiliktir canım kansızlık varsa sen o yüzden usuyor olabilirsin bebekler sıcağı çok sevmiyorlar tek kat giydir istersen zaten uyurken kuntakta lluyor genelde üzerlerinde

Oyle yapayim en iyisi yarin basliyayim tek kat giydirmeye

bebek 1 aylıkken yapılıyor canım,herhangibişey gerekli değil..randevu alıp hastaneye gidip yaptırıyorsun,15 dk'lık bi işlemmiş..bizimkide bu c.tesi yapılcak

Aa o zmn bende cuma gunu yaptircam ne cabuk bi ay oldu ya devlet hastahanesinde cocuk doktorunami randevu alicaz yoksa özeldemi oluyor bu

Ben yapıyorum öyle çok ski değil ama yinede yapıyorum çünkü uyurken kolları hareket ettikçe sicrayip uyanıyor

Hastanede yapılıyor canım özelde de devlette de yapılır bizim 2 aylıkken yapılcak bazı doktorlar 1.ayda da yapıyor ultrason sırası alınıyor önceden devlete gideceksen.anneyle bebek giriyor bacaklarını düz bi şekilde tutuyorsun sağ ve sol bacağın usgsi çekiliyor kısalık var mı diye sonra doktor sonuca bakıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…