benımde ılk hafta oldu hemen- 2-3 gun ıcınde , lanolın dıe bır krem var onu ayrıca e vıtamnı kapsulu var kucuk ıgneyle alıp gogus uclarınza suruyorsunuz doktor vermıstı bunuda , 1 hafta ıcınde gectı yada max 2 hafta . sakın meme vermemezlık yapmayın, benımkınde bırı cok daha kotuydu vermedım , sımdı o gogsumden sut gelmıyor !Emzirdikçe de sağdikca da daha beter oluyor çaresiz bi durum canım inşallah bi mucize olur.da 1 2 güne geçti diye birbirimize haber veririz
,Gunduzleri mamaya ihtiyac yok emiyo uyuyo ama geceleri doymuyo bi türlü dun gece emdi emdi sut bitti artik bende de hal kalmadi yaptim mama napayim karni doyunca o da uyudu bende
puf pufum masallah ne guzel yıne hem sureklı sıtedesın , hemde ıkıncıyı hemen dusunuyorsun tebrık edıyorum senı valla
Allah neyi nasıl ne zaman nasip eder bilmem ama benim niyetim Efe 1-2 yaşa ulaştığı an en geç,2.yi yapmak 😊 arayı açmak istemiyorum..
Lohusalik ayri bi psikoloji valla haklisin bunalio insan ama
Sabretmen lazm esinin ailesine de gelme diyemezsinki
En iisi takmamak senin onceligin artk bebis gelip gtckler
Ole dusun kalicak olan sen esin ve bebis , esin anlayisliysa
Aksam icini bosalt ona rahatlarsin, bide daha frkli ornekleri dusn
Sukret mesela ben esimin isi nedenyle bi sureligine ankaraya tasindik
Ama kmsem olmadigi icin orda ist da yaptm dogum smdi annemlerde kaliorim
Yaklask 2.5 aydr burdym esim haftasonlari gelio
Aile duzenimiz kalmadi gibi hssediyorum donunce orda tek basima napcam
Blmiyorum yani sukretki esin yaninda ev duzeniniz var
Bz bi haftasonlari gorusuyrz o da buraya gelince annesine gitmeden olmuyo tabi
1 gece de orda kaliyo bz ole boluk porcuk yani..
Herkesin derdi farkli anlicain en guzeli sadece bebeklermizi dusunup
Onlara odaklanmak, allah hepimizin yardmcisi olsn
Bende narketten ulkerin naltanasini aldim onlari iciyorum simdiluk. Arada da kefir ve humana cay
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahahaaa... uykuyu seviyordur belki.. bizimkiler sicrayip uyaninca tekrar uyutmak zor oluyor daBen kundak yapmiyorum sicriyor uyaniyor tekrar uyuyor ama yapmiyorum cunku ozgur kiz benimki 😂
kızlar benım kuzumda 1 ay oldu ama ben anca gırebılıyorum
benımkısı butun gun mememde , tek gogsumden sut gelıyor, ılk gunlerde cok yara olmustu sanırım bırı kapandı, ınanmassınız 12 saat bıle bebısım tum gun mememde oluyor, karnı ac doymuyor, yatagına koyunca max 5 dk duruyor. memede kucakta uyuyor bı tek. kac doktora goturdum "mama vermeyın kılo alımında sorun yok , vermeyın ,sonra cok sorun yasarsınız "dıyor.( 60 cc verıyordum doktor ona bıle cok fazla dıyordu ) ılk zamanlarda verıyordum mamayı ( aptamıl pre )sonra doktorları duyunca 10 gundur dırenıyorum mama vermıyorum ama bende bıtık vazıyetteyım, ne uyku var ne bır sey gecelerı 45 dk uyanıyor..
benım gıbı olan varmı kızlar, ne yapıyorsunuz sızlerın durumu nasıl? butun gun memede olunca ınanın wc ye bıle gıdemıyorum, yemek yıyemıyorum, mısafır gelıyor ben odadayım dısarı bıle cıkamıyorum,:18: nolcak benım halım bılmıyorum,
Hahahaaa... uykuyu seviyordur belki.. bizimkiler sicrayip uyaninca tekrar uyutmak zor oluyor da
Canim oncelikle diger gogsunu de ver devamli yada sag. Tekrar acilacaktir insallah.
Bende o doktorlar gibi hic mama taraftari değilim. Kizimda şakır şakır akan sütüm bu bebegimde cok az geldi. Cok üzüldüm bende senin gibi üzülmemek elde degil buraya da yazdim sutum az diye. Dra gittik kilo alimi cok iyi dedi bizede. Ama bebegim seninki gibi gogsumden ayrilmak istemiyordu max 10 dk durmuyordu yerinde. Birde ben belimden rahatsizim düşün ve sukret haline arkadasim.
Birseyler yapmam lazimdi. Emzik verdim bir kere almadi benimde isime geldi sankiFazlaliklarimi bir müddet goz ardı edip sut yapan ne bulursam yiyecegim dedim kendi kendime. Bol bol pekmezli muhallebi sutlac kompostolar serbetler meyveler su bulgur pilavi sicak sulu yemekler tahin pekmez helva hurma vs. yiyorum iste. Sutum biraz daha var bugünlerde :)Hem bak ne farkettim bebek bir kac saat emmeye ara verince goguslerde sut birikiyor. Emziriyorum bir guzel fazla oynatmadan gazini cikarmaya calisiyorum uyanirsa uyusun diye ellerini hafif baglayip ayagimda veya besiginde salliyorum derin uykuya dalinca yatiyo birkac saat. Yanlis biliyorum ama baska carem kalmıyor.
Karisik yazdim biraz ama belki faydasi olur. Bende cok bunaliyorum uzun sure emmek isteyince belimde agrimaya baslayinca üzülüyorum.
Geçecek bugünler insallah, kizimda cok daha tecrubesizdim ve gece gunduz uyumak bilmeyen emmek istemeyen bir bebegi büyüttüm ben. Gozumde ilk gunki bebekti hep ta ki kardesi olana kadar. Simdi nasilda kocaman olmus anliyorum[/QUOTE
ay ne guzel anlatmıssın arkadasım , valla o gunlerı gorucekmıyım acabaa ???
ıkıncı bebısın hayırlı olsun canım, eg senınkı daha da zor valla, belınde sorun varsa, allah kolaylık versın ısallah ıyılesırsın canım, bu gıdısle benımde kesın bır tarafımda cıkar bır sorun.
benım o kadar gozum korktuki, buyuk konusmıyım ıkıncıyı dusunmuyorum bıle. benımkı uyumuyor , dedıgın gıbı dınlensem belkı sutum bıraz daha gelır ama ıste benımkı gece gunduz ayakta, yıkandıgı zaman bıle 2 saat anca uyuyor, malesef cok cok sagamıyorum, cunku bı uyusa yerınde enderde olsa hemen bende uyuyım dıe yatıyorum. sut gelsın dıye her seyı yıyorum ıcıyorum ( fırsat buldukca, eger teksem kac saat ac ta kalıyorum cunku mmemeden ayrılmıyor, yerıne koysam max 5 dk sonra avaz avaz aglıyor, zaten bır aydır kapı dısarı cıkmıyorum doktor harıc, evde bıle ıstedıgım gıbı duramıyorum, calısan bırı olunca eve bu sekılde baglanınca zaten moralım bozuluyor bıde kuzumu bole ac ac gorunce aglayınca dayanamıyorum, mama verıyım dıyorum ama ıste dırenıyorum bır haftadır bakalım ne olcak. dua edıyorum allahım sut ver dıye
işallah canım iaşşallahh, dıyorum ya kendımıde gecıyorum bebıs ole aglayınca dayanamıyorum bende aglıyorum uzuluyorum kı uykusuzluk yorgunluk vs ustune bıtınce ıyıce tukenıyorumInsallah canim tesekkür ederim iyi dileklerin icin. Belkide dedigin gibi calistigin icin bu kadar zorlandin. Ama bir gülmeye sesler cikarmaya seninle oynamayi baslasin bütün sikintilarini unutacaksin. Insallah sütün cok olurda bebegini doya doya emzirirsin gerisi gecer gider
kızlar benım kuzumda 1 ay oldu ama ben anca gırebılıyorum
benımkısı butun gun mememde , tek gogsumden sut gelıyor, ılk gunlerde cok yara olmustu sanırım bırı kapandı, ınanmassınız 12 saat bıle bebısım tum gun mememde oluyor, karnı ac doymuyor, yatagına koyunca max 5 dk duruyor. memede kucakta uyuyor bı tek. kac doktora goturdum "mama vermeyın kılo alımında sorun yok , vermeyın ,sonra cok sorun yasarsınız "dıyor.( 60 cc verıyordum doktor ona bıle cok fazla dıyordu ) ılk zamanlarda verıyordum mamayı ( aptamıl pre )sonra doktorları duyunca 10 gundur dırenıyorum mama vermıyorum ama bende bıtık vazıyetteyım, ne uyku var ne bır sey gecelerı 45 dk uyanıyor..
benım gıbı olan varmı kızlar, ne yapıyorsunuz sızlerın durumu nasıl? butun gun memede olunca ınanın wc ye bıle gıdemıyorum, yemek yıyemıyorum, mısafır gelıyor ben odadayım dısarı bıle cıkamıyorum,:18: nolcak benım halım bılmıyorum,
puf pufum masallah ne guzel yıne hem sureklı sıtedesın , hemde ıkıncıyı hemen dusunuyorsun tebrık edıyorum senı valla
ben buyuk konusmıyım bı daha cocuk dusunmuyorum ama.. burayada anca bır ay sonra gırebılıyorum kı oda ben alıstım sanırım , su anda bebegım kucagımda memede yıne, herhalde artık ıkıncı ayda bı daha gırebılırımbu sekılde
Ya cinnet gecirecegim birazdan sabahtan beri bebeğim doğru düzgün uyumuyor sürekli emiyor kucağımda uyumak istiyor bırakınca uyanıp ağlıyor napacami şaşırdım valla gözleri şişti uykusuzluktan
Canim sakin benim yaptigim hatayi yapip cocugu catlatma! Mutlaka gazini cikar birak bas bas bagirsin bak bize lavman yaptilar sonra.
Gazini cikar sonra sirt ustu yat koy meleginide gogsune uyuyun beraber.
Canim sakin benim yaptigim hatayi yapip cocugu catlatma! Mutlaka gazini cikar birak bas bas bagirsin bak bize lavman yaptilar sonra.
Gazini cikar sonra sirt ustu yat koy meleginide gogsune uyuyun beraber.
Citcitli badi ve corap giydiriyorum ben.eldiven de kullanıyorum siz de kullanıyor musunuzKızlar bebişler inizi nasıl giydiriyorsunuz ?
[SUB][/SUB]
Canim gaz problemimiz yok çok şükür tek derdi göğsümde uyumak başını bekliyorum sabahtan beri hiç böyle yapmıyordu inan wcye bile gidemedim
Hic sasirmadim benimkide yapmisti. Kac haftalik bilmiuorum ama 3. Haftada asiri istah artisi olurmus o zamana denk gelmistir canim dayanmaya calis. Boylece sut miktatin artacak iyi tarafindan bak. Hem bak ne guzel gaz probleminizde yokmus. Birak kana kana emsin. Sende git tuvalete kapat kapisini birak aglasin gelince yine emzirirsin nasilsainan ben artik bazen birakiyorum aglasin. Bebek neticede derdini oyle anlatiyo uzuntuden aglamiyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?