2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Emzirdikçe de sağdikca da daha beter oluyor çaresiz bi durum canım inşallah bi mucize olur.da 1 2 güne geçti diye birbirimize haber veririz
benımde ılk hafta oldu hemen- 2-3 gun ıcınde , lanolın dıe bır krem var onu ayrıca e vıtamnı kapsulu var kucuk ıgneyle alıp gogus uclarınza suruyorsunuz doktor vermıstı bunuda , 1 hafta ıcınde gectı yada max 2 hafta . sakın meme vermemezlık yapmayın, benımkınde bırı cok daha kotuydu vermedım , sımdı o gogsumden sut gelmıyor !

Son düzenleme:
Gunduzleri mamaya ihtiyac yok emiyo uyuyo ama geceleri doymuyo bi türlü dun gece emdi emdi sut bitti artik bende de hal kalmadi yaptim mama napayim karni doyunca o da uyudu bende
,
masallah ne guzel senınkıne, benımkı gece gunduz ayakta, gunduz ben ıdare edebılıyorum ole bole ama gece artık bendede ıyıce pıl bıtıyorkı o zaman anca mama verdım hep.gunduz 7/24 memede cunku:18:

Kızlar yine ben 😊 sutum akıyor sürekli göğüs pedi kullanıyorum bir saate doluyor sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum o bile fayda etmiyor sürekli kıyafet değiştirmek zorunda kalıyorum ne yapmalıyım? Bir de lohusaliktan dolayı psikolojim berbat demiştim ya dun dayanamadım ağladım iki saat bir de bebegi kıskanıyorum esimin ailesinden hıc sevmelerini istemiyorum gelmelerini istemiyorum onlar da iki günde bir geliyorlar doktor öpmeyin yüzü isilik olur dedi daha ben bile opemedim yavrumu doktor oyle dedi diye dun bi baktım birkaç defa bildigin koca cocuk öper gibi öpüyor ben de doktor öpmeyin dedi opmeseniz ben bile ilopmuyorum dedim. Esim bugun onlara uğramıştı annesi ağlamış oyle dedim diye esim diyor annem alınmış falan filan ben de alınırsa alınsın dedim. Bi de annemle kardeşim hıc yanımdan gitmesin istiyorum her seyini kendim yapabiliyorum banyo yaptirmak dışında o da esim yardım ederse yine yaptırırım da annemler gidince yapayalniz kalacakmisim gibi geliyor esimin ailesi sürekli gelecek ben iyice bunalacagim ayy ne yapcam bilmiyorum ya.

Allah neyi nasıl ne zaman nasip eder bilmem ama benim niyetim Efe 1-2 yaşa ulaştığı an en geç,2.yi yapmak 😊 arayı açmak istemiyorum..
puf pufum masallah ne guzel yıne hem sureklı sıtedesın , hemde ıkıncıyı hemen dusunuyorsun tebrık edıyorum senı valla
ben buyuk konusmıyım bı daha cocuk dusunmuyorum ama.. burayada anca bır ay sonra gırebılıyorum kı oda ben alıstım sanırım , su anda bebegım kucagımda memede yıne, herhalde artık ıkıncı ayda bı daha gırebılırım bu sekılde

Lohusalik ayri bi psikoloji valla haklisin bunalio insan ama
Sabretmen lazm esinin ailesine de gelme diyemezsinki
En iisi takmamak senin onceligin artk bebis gelip gtckler
Ole dusun kalicak olan sen esin ve bebis , esin anlayisliysa
Aksam icini bosalt ona rahatlarsin, bide daha frkli ornekleri dusn
Sukret mesela ben esimin isi nedenyle bi sureligine ankaraya tasindik
Ama kmsem olmadigi icin orda ist da yaptm dogum smdi annemlerde kaliorim
Yaklask 2.5 aydr burdym esim haftasonlari gelio
Aile duzenimiz kalmadi gibi hssediyorum donunce orda tek basima napcam
Blmiyorum yani sukretki esin yaninda ev duzeniniz var
Bz bi haftasonlari gorusuyrz o da buraya gelince annesine gitmeden olmuyo tabi
1 gece de orda kaliyo bz ole boluk porcuk yani..
Herkesin derdi farkli anlicain en guzeli sadece bebeklermizi dusunup
Onlara odaklanmak, allah hepimizin yardmcisi olsn

Canım benim ya haklısın sen de sabretmemiz lazım cok sukur ki bebeklerimiz sağlıklı biz saglikliyiz artık bunlara da lohusaliktan donemi gecene kadar katlanacağız benim korkum ınsallah sonrasında da devam etmez. Cok yogun bir is tempom vardı bebek icin 1 yıl izne ayrıldım sürekli evde olmaya da hıc alışkın degilim onun da etkisi var sanırım. Bundan sonra sadece bebeğimi düşünmeye çalışacağım hi

Bende narketten ulkerin naltanasini aldim onlari iciyorum simdiluk. Arada da kefir ve humana cay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

humana , hıpp, kefır, hurma, bol su, sıvı,meyve, lactamıl ... her seyı kullanıyorum ama yok, sankı olanda azaldı gıbı..
1-2 saat once zar zor sagdım ıkısınıde 25 cc anca cıktı mama vermıycem dıe dırenıyorum ama nereye kadar

Son düzenleme:
Ben kundak yapmiyorum sicriyor uyaniyor tekrar uyuyor ama yapmiyorum cunku ozgur kiz benimki 😂
Hahahaaa... uykuyu seviyordur belki.. bizimkiler sicrayip uyaninca tekrar uyutmak zor oluyor da

Canim oncelikle diger gogsunu de ver devamli yada sag. Tekrar acilacaktir insallah.
Bende o doktorlar gibi hic mama taraftari değilim. Kizimda şakır şakır akan sütüm bu bebegimde cok az geldi. Cok üzüldüm bende senin gibi üzülmemek elde degil buraya da yazdim sutum az diye. Dra gittik kilo alimi cok iyi dedi bizede. Ama bebegim seninki gibi gogsumden ayrilmak istemiyordu max 10 dk durmuyordu yerinde. Birde ben belimden rahatsizim düşün ve sukret haline arkadasim.
Birseyler yapmam lazimdi. Emzik verdim bir kere almadi benimde isime geldi sanki Fazlaliklarimi bir müddet goz ardı edip sut yapan ne bulursam yiyecegim dedim kendi kendime. Bol bol pekmezli muhallebi sutlac kompostolar serbetler meyveler su bulgur pilavi sicak sulu yemekler tahin pekmez helva hurma vs. yiyorum iste. Sutum biraz daha var bugünlerde :)Hem bak ne farkettim bebek bir kac saat emmeye ara verince goguslerde sut birikiyor. Emziriyorum bir guzel fazla oynatmadan gazini cikarmaya calisiyorum uyanirsa uyusun diye ellerini hafif baglayip ayagimda veya besiginde salliyorum derin uykuya dalinca yatiyo birkac saat. Yanlis biliyorum ama baska carem kalmıyor.
Karisik yazdim biraz ama belki faydasi olur. Bende cok bunaliyorum uzun sure emmek isteyince belimde agrimaya baslayinca üzülüyorum.
Geçecek bugünler insallah, kizimda cok daha tecrubesizdim ve gece gunduz uyumak bilmeyen emmek istemeyen bir bebegi büyüttüm ben. Gozumde ilk gunki bebekti hep ta ki kardesi olana kadar. Simdi nasilda kocaman olmus anliyorum

Son düzenleme:
Insallah canim tesekkür ederim iyi dileklerin icin. Belkide dedigin gibi calistigin icin bu kadar zorlandin. Ama bir gülmeye sesler cikarmaya seninle oynamayi baslasin bütün sikintilarini unutacaksin. Insallah sütün cok olurda bebegini doya doya emzirirsin gerisi gecer gider

işallah canım iaşşallahh, dıyorum ya kendımıde gecıyorum bebıs ole aglayınca dayanamıyorum bende aglıyorum uzuluyorum kı uykusuzluk yorgunluk vs ustune bıtınce ıyıce tukenıyorum

Canim ben sabahtan beri o durumdayım uyuyor bırakınca tekrar uyanıyor emiyor susuyor bırakınca ağlıyor napacami şaşırdım

Ya cinnet gecirecegim birazdan sabahtan beri bebeğim doğru düzgün uyumuyor sürekli emiyor kucağımda uyumak istiyor bırakınca uyanıp ağlıyor napacami şaşırdım valla gözleri şişti uykusuzluktan

1 ay girmezsem ben çatlarım yahu 😁😃 fırsat oldukça giriyorum ben evet..1 ay uzun bi süreç.sende kaybolma öyle uzun süre ortadan 😌

Ya cinnet gecirecegim birazdan sabahtan beri bebeğim doğru düzgün uyumuyor sürekli emiyor kucağımda uyumak istiyor bırakınca uyanıp ağlıyor napacami şaşırdım valla gözleri şişti uykusuzluktan

Canim sakin benim yaptigim hatayi yapip cocugu catlatma! Mutlaka gazini cikar birak bas bas bagirsin bak bize lavman yaptilar sonra.
Gazini cikar sonra sirt ustu yat koy meleginide gogsune uyuyun beraber.

Canim gaz problemimiz yok çok şükür tek derdi göğsümde uyumak başını bekliyorum sabahtan beri hiç böyle yapmıyordu inan wcye bile gidemedim

[SUB][/SUB]
Canim gaz problemimiz yok çok şükür tek derdi göğsümde uyumak başını bekliyorum sabahtan beri hiç böyle yapmıyordu inan wcye bile gidemedim

[SUB][/SUB]

Hic sasirmadim benimkide yapmisti. Kac haftalik bilmiuorum ama 3. Haftada asiri istah artisi olurmus o zamana denk gelmistir canim dayanmaya calis. Boylece sut miktatin artacak iyi tarafindan bak. Hem bak ne guzel gaz probleminizde yokmus. Birak kana kana emsin. Sende git tuvalete kapat kapisini birak aglasin gelince yine emzirirsin nasilsa inan ben artik bazen birakiyorum aglasin. Bebek neticede derdini oyle anlatiyo uzuntuden aglamiyorki

Üçüncü haftadayiz canım zaten normalde aciktigi zaman ağlıyordu kana kana emiyor valla sirtim tutuldu oturmaktan dikişyerlerim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…