2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

canım ansıl egıtım verıcen merak ettım, benımkı kucaktan ınmıyor, çok kotu kucakcı oldu , eg artık agırlasıyor belım kolum her tarafım agrıyor, sadece kucaga almaklada bıtmıyor cunku ılla gezınıyoruz, nasıl bır egıtım verılebılır acaba ???

Anammm ben daha oglanla yemek yapmayi beceremiyorum siz korunmayi dusunecek kadar hayata donmussunuz bu adam beni bosamasa bari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya biz hala beraber yemek yiyemioruz esimle siz ne ara korunmaya gectiniz? Korkutmayin bacilarim arkadaslarim beni..
al benden de o kadar ben ınanın deıl banyo dus bıle zar zor alıyorum oda kac gunde bır dusunun bu sıcakta bıde, yemek desen aynen bırlıkte zaten yemek hayal sırayla , valla bravo kızlar sızee
Kizlar adet olmadan korunmaya gerek yok mu yani
adet olmasanızda hamıle kalabılıyorusnuz su anda kızlar, doktorunuz soylemıs olması lagzım kı cevremde de ornekler var ıkıncı bır suprız olmasın korunun :26::44:

benımkı 6-8 e gırıyor ama nerdeeeeee??? max 10 saattır uykusu. kıme cektı nıye böle bılmıyorum vallaaa

Günaydın güzelleerr ve melekleri...
Mutlu pazarlar...

Arkadaşlar oğluşumun sıcaktan koltuk altlari kızarmış vücudundski büküm yerleri kizariyor sizler bunun için bişi yapıyor musunuz yada pisik için hangi kremi kullaniyorsunuz

Arkadaşlar oğluşumun sıcaktan koltuk altlari kızarmış vücudundski büküm yerleri kizariyor sizler bunun için bişi yapıyor musunuz yada pisik için hangi kremi kullaniyorsunuz
Aynen canım benim oğlumunda kızarık kat yerleri.ben zeytinyağ sürüyom herzaman da deil.el yapımı pişik kremide sürüyom.
O çok işe yarıyo..

Banada kirkalti gün oldu bizde de deneme falan olmadı hoş kanamam bitti ertesi gün adet oldum da seninki bitti mi

doğum kanaması 30'lu günlerde bitti benim canım regl olmadım daha..ama zaten olacağım da şüpheli çünkü ben 1.düşük zamanımdan beri (hamile kaldığım zamana dek 1.5 sene) düzensizleşmişti ve her ay hastaneye gidiyor söktürücüyle hastalanıyordum..o yüzden yine öyle devam etcek diye korkuyorum

DESİTİN diyorum başkada bişey demiyorum..yetişkinlerde bile işe yarıyor

Benimki de hiç düzenli değildi canım bana bazen söktürücü bile etki etmezdi sanırım ben adet olmamisim netten baktımda kirk kanaması diye bisi varmıs o galiba adet kanaması bayağı yoğun oluyormus bende varlığı bile belli değil

maşallah cnm Allah arttırsın :) bnm eşimde bi el pompası almş ama markası bambino mu ne...ilk gün sütüm gelmeyince hastanede aceleyle almıştık.iyi bişy alcm bn de.saol, sütünle kal

desitin kullanııyorm cnm pişik olduysa geçinceye kdr.desitin tedavi edici. ama sudocrem günlük kullanım için kullanıyorm.arada zeytnyağı da sürüyorum.onu da ateşte önce birz dumanlandırıorm asiti gitsin diye

ben sezeryan oldum bugün 50.günümüz ve daha bi deneme falan olmadı..aaaay acır mı ki acaba
:18:

bnm de sezeryan oldu cnm 40ım çıkınca başladık hemen maşallah eşin sabırlı demk ki bzmki 40ı zor etti acımıyor da kuruluk oluyor birz zor oluyr baştan sonra normale dönüyor senin kendin de istemen önemli yani kurulk olmaması için

valla elimden geldiğince geciktiriyorum pekte sabırlı olduğu söylenemez o değilde ben hiç şikayetçide değilim bu durumdan valla,gayet iyi daha bi düzen oturmadı,ben ne yemek ne ev işi hiçbişey yapamıyorum araya bide onun sıkışması çokta şart değil bence

Sezeryanıydı 40ıydı emzirmesiydi derken şimdi bir de başıma zamanında çıkamamış 20 lik dişim eklendi. Zonklayıp duruyor, bebek izin verse dişim izin vermiyo uyumama ((

Kizlar merhaba. Dogumda aldiginiz kilolari vermeye basladiniz mi ya da yaptiginiz ozel bir sey var mi? Zira kilo veremiyorum. Dogum yapali 1 ay oldu. 33 kilo almistim. 13 kilo verdim ve durdu

Ben de 31 kilo almıştım, bugün 48. Günüm. Doğumdan sonra hızla 18-19 kg verdim ve durdu 2 haftadır veremiyorum. Sanırım hızlı gidenler ödemdi, kalanlar bizim löp löp kilolarımız hayırlı olsun. Bunları vermek epey zaman alır

bn de seninle aynı fikirdeydim de... bizimki değildi :) maşallah sna iyi taktiklerin var demk ki ikna etmk için eşini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…