Arkadaşlar oğluşumun sıcaktan koltuk altlari kızarmış vücudundski büküm yerleri kizariyor sizler bunun için bişi yapıyor musunuz yada pisik için hangi kremi kullaniyorsunuz
Mustela canim hemen geciriyo cok fena tavsiye ediyorum. Bikuruik onleyicisi var bir de iyilestiricisi. Bende onleyicisi var hic pisigimiz olmadi maasallah. Bir dene istersen.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mustela canim hemen geciriyo cok fena tavsiye ediyorum. Bir pisik onleyicisi var bir de iyilestiricisi. Bende onleyicisi var hic pisigimiz olmadi maasallah. Bir dene istersen.
Arkadaslar gaz yapiyor diye meyve yemiyorum. Sindiremiyorum diye et de yemiyorum. Bu seferde bagisikligim cokmus. Hastayim. Siz meyve yiyor musunuz? Gaz yapmayan yaz meyvesi var mi
Arkadaslar gaz yapiyor diye meyve yemiyorum. Sindiremiyorum diye et de yemiyorum. Bu seferde bagisikligim cokmus. Hastayim. Siz meyve yiyor musunuz? Gaz yapmayan yaz meyvesi var mi
Canim naptin sen bebeğin vitamini proteini nerden alcak sen meyve et yemezsen hergun mutlaka et te bence gaz da yediklerimizle hiç alakali değil bence benim yemediğim meyve yok bebeğinin de gaz sorunu yok elhamdülillah hamileyken olduğu gibi günde 3porsiyon meyve yiyorum yani
Cnm ben kullandim bizde hic bi ise yaramadi bende simdi zeytinyagi kullaniyorum o hemen geciriyor ama devamli kullanmam gerekiyor kullanmasam yine pisik oluyor
Yok cnm doktor kendi yazdi ikisinide gunde 2 kez nurseyi bir kez 5 damla bio yu kullanin dedi bioyu aksama dogru veriyorum eczane esime 2/3 saat aralikla verin demis yatmaya yakinda nurseyi veriyorum
Bacim gece 1 gec bir saat ben sabah 10 aksam 10 veriyorum etkisi oluyo hic ikinmiyor...
Onceden ikinmasi olurdu...
Bana kavun gaz yapar dediler, 1-2 tane nefsimi köreltmek için yiyorum, en çok üzüm yiyorum. Bi dönem internetten araştırdım gaz yapanları ama neredeyse zeytin-ekmek yiyip aç kalacaktım, sonra yemeye başladım. Bakliyat, bezelye, süt hariç yiyorum artık. Bebeklere de vitamin lazım.
Doktor bize günde 3 kere nursey verdi ama oğlum gece-gündüz ıkınıp-kızarıyor, rahat uykusu yok,yeterli gelmedi. Arkadaş tavsiyesiyle bio aldık, ilk defa kullandım, inşallah fayda eder, ne kadar sürede etkisini gördünüz.
Gazla nasıl mücadele ettin canım. Neler kullandın.
Valla benim canım ne isterse yiyorum gaz yapıyor mu diye düşünmüyorum değişen bişi de yok yesemde ayni yemesemde birazda psikoloji bence
Valla benim canım ne isterse yiyorum gaz yapıyor mu diye düşünmüyorum değişen bişi de yok yesemde ayni yemesemde birazda psikoloji bence
Bana kavun gaz yapar dediler, 1-2 tane nefsimi köreltmek için yiyorum, en çok üzüm yiyorum. Bi dönem internetten araştırdım gaz yapanları ama neredeyse zeytin-ekmek yiyip aç kalacaktım, sonra yemeye başladım. Bakliyat, bezelye, süt hariç yiyorum artık. Bebeklere de vitamin lazım.
Doktor bize günde 3 kere nursey verdi ama oğlum gece-gündüz ıkınıp-kızarıyor, rahat uykusu yok,yeterli gelmedi. Arkadaş tavsiyesiyle bio aldık, ilk defa kullandım, inşallah fayda eder, ne kadar sürede etkisini gördünüz.
Gazla nasıl mücadele ettin canım. Neler kullandın.
Kızlaaaaaar öncelikle herkese günaydın 😴
Dün gece bir kez ve az önce de gecekinden daha az belirgin olmak üzere iç çamaşırımın sezeryana denk gelen kısmında bezelye büyüklüğünde kan vardı 😳😳😳
ooooy amma korktum.eşime baktırdım hemen kanama görünen biyer yok dedi ama bu sabah yine vardı leke gibi..ayna aldım kendimde baktım ama bende görünürde bir anormallik göremedim..
aneeeey ne ola ki bu?tırsıyore korkuyore :18:
help meeeeeeee
Sivilce falan olabilir mi acaba patlamıştır falan.ama değilse de doktoruna sor bakın yani ihmal etme kan diyorsun çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?