2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaşlar oğluşumun sıcaktan koltuk altlari kızarmış vücudundski büküm yerleri kizariyor sizler bunun için bişi yapıyor musunuz yada pisik için hangi kremi kullaniyorsunuz

Mustela canim hemen geciriyo cok fena tavsiye ediyorum. Bir pisik onleyicisi var bir de iyilestiricisi. Bende onleyicisi var hic pisigimiz olmadi maasallah. Bir dene istersen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizde de pisik hiç olmadı ama koltuk altlari kızarmış sıcaktan terliyo sürekli kuru tutmaya çalışıyorum ama yinede kizariyor

Cnm ben kullandim bizde hic bi ise yaramadi bende simdi zeytinyagi kullaniyorum o hemen geciriyor ama devamli kullanmam gerekiyor kullanmasam yine pisik oluyor

Arkadaslar gaz yapiyor diye meyve yemiyorum. Sindiremiyorum diye et de yemiyorum. Bu seferde bagisikligim cokmus. Hastayim. Siz meyve yiyor musunuz? Gaz yapmayan yaz meyvesi var mi

Arkadaslar gaz yapiyor diye meyve yemiyorum. Sindiremiyorum diye et de yemiyorum. Bu seferde bagisikligim cokmus. Hastayim. Siz meyve yiyor musunuz? Gaz yapmayan yaz meyvesi var mi

seftali kavun uzum filan yiyorum ben sadece karpuz yemiyorum o cok gaz yapiyo gibi geliyo bana

Sanirim herkesde farkli etki yaratiyor bende seftali cok gaz yapiyor et yapmiyor karpuz kavun yiyorum bi sorun olmadi simdiye kadar

Valla benim canım ne isterse yiyorum gaz yapıyor mu diye düşünmüyorum değişen bişi de yok yesemde ayni yemesemde birazda psikoloji bence

Valla meyveleri sebzeleri ayırt etmeden yiyorum kola vb.gazlı içecek İçmiyorum kuru fasulye nohut lahana yemiyorum hoş gene de acayip gazlı bir kızım var malesef

Canim naptin sen bebeğin vitamini proteini nerden alcak sen meyve et yemezsen hergun mutlaka et te bence gaz da yediklerimizle hiç alakali değil bence benim yemediğim meyve yok bebeğinin de gaz sorunu yok elhamdülillah hamileyken olduğu gibi günde 3porsiyon meyve yiyorum yani

Bencede yok ilgisi ben kolada içiyorum canım istediği zaman turşuda yiyorum son zamanlarda oldu gaz problemimiz oda çok değil ilaç kullanmasakda olur ama az rahatlasin diye veriyorum ilacı

Cnm ben kullandim bizde hic bi ise yaramadi bende simdi zeytinyagi kullaniyorum o hemen geciriyor ama devamli kullanmam gerekiyor kullanmasam yine pisik oluyor

Belki ciltten cilde gore degisiyordur canim bilemedim simdi.

Okuduğum bir yazıyı paylaşıyorum.

Babalar İçin Öneri Bebeğinizin yüzler ilgisini çekmekte ve bazı ifadeleri taklit etmeye çalışmaktadır. Dilinizi içeri ve dışarı oynatın, bebeğinizin sizi taklit etmesini seyredin ve çıkardığı seslere gülerek, kahkaha atarak karşılık verin.

HERŞEY SİYAH VE BEYAZ Bebeğinizin zihnini ve gözlerini uyarmak için bazı görsel kartlar hazırlayabilirsiniz. Kalın uçlu siyah bir keçeli kalemle, beyaz kağıt üzerine gülen bir yüz, güneş, ay ya da ev gibi bazı basit şekiller çizin ve bu resimleri bebeğinizin karyolasında yanına koyun. Bu resimleri saatlerce – ya da belki dakikalarca – seyredecektir.

ALINTIDIR

Bana kavun gaz yapar dediler, 1-2 tane nefsimi köreltmek için yiyorum, en çok üzüm yiyorum. Bi dönem internetten araştırdım gaz yapanları ama neredeyse zeytin-ekmek yiyip aç kalacaktım, sonra yemeye başladım. Bakliyat, bezelye, süt hariç yiyorum artık. Bebeklere de vitamin lazım.

Doktor bize günde 3 kere nursey verdi ama oğlum gece-gündüz ıkınıp-kızarıyor, rahat uykusu yok,yeterli gelmedi. Arkadaş tavsiyesiyle bio aldık, ilk defa kullandım, inşallah fayda eder, ne kadar sürede etkisini gördünüz.

Bacim gece 1 gec bir saat ben sabah 10 aksam 10 veriyorum etkisi oluyo hic ikinmiyor...
Onceden ikinmasi olurdu...

Gazla nasıl mücadele ettin canım. Neler kullandın.

Ben verdigimde o gece faydasini gordum cok sukur Allahima bagirsaklarimiz haril haril calisiyor oglumda bol bol kaka yapiyor

Valla benim canım ne isterse yiyorum gaz yapıyor mu diye düşünmüyorum değişen bişi de yok yesemde ayni yemesemde birazda psikoloji bence

ayneeeeennnnn öyleeeee biz zaten her gece arabayla dışardayız gaz sancısı tutunca İst'u turluyoruz..dediğin gibi yesemde değişmiyor yemesem de..hatta öyle ki ne gaz yapıyor ayırt bile edemiyorum o derece farketmiyor..

Valla bacim ilk zamanlar benimki tam bir gazmandi...
Ben ilk olarak gazli yiyeceklerden tuketmemeye ozen gosteriyordum...
Ogluma muskat rendeleyip sutumde dinlendirdikten sonra veriyordum...
Anason kimyon rezene karisimi cay ictim....
Ama hicbiri cozum olmadi ...
Sonunda amannn dedim onume her gelenden yedim ama karisim cayimida icmeyi unutmadim...
Oglumun gaz sancisu azaldi...
Daha sonra biogaia adli yagdan verdim gaz sorunumuz tamamen yok oldu...
Inanir misin bacim gazini toptan kakasini yaparken cikartiyo o kadar...
Cok sukur geceleride rahatca uyuyor ....
Biogaianin suresi 1 ay oldugu icin simdi zincoyu kullaniyorum sabak aksam ...
Anason rezene kimyon karisim cayimi icmeyi biraktim ama icince sutum tasardi...
Iste boyle ♥♥♥

Kızlaaaaaar öncelikle herkese günaydın 😴
Dün gece bir kez ve az önce de gecekinden daha az belirgin olmak üzere iç çamaşırımın sezeryana denk gelen kısmında bezelye büyüklüğünde kan vardı 😳😳😳
ooooy amma korktum.eşime baktırdım hemen kanama görünen biyer yok dedi ama bu sabah yine vardı leke gibi..ayna aldım kendimde baktım ama bende görünürde bir anormallik göremedim..
aneeeey ne ola ki bu?tırsıyore korkuyore
:18:
help meeeeeeee
:44:

Gunaydin herkese kizlar
Oglum aksam hic uyutmadi bizi surekli hatta uyudugu zamanlarda bile kipir kipirdi. Bir de evde emzirne minderi vardi su buyuk bele dolananlardan oglum inanilmaz begendi. Tam 1.5 saat memede kaldi hatta orda uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…