2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Masallah cnm cok iyi alms kilosunu.bizimki de 2950dogdu ayda 1 kilo aliyo 45 gunlk falanken 4700 geldi.cuma 2 aylik asimiz var bakalm 5 anca olmustr herhlde.sen ayrica bisey yapiyr msn kilosu icin

Masallah cnm cok iyi alms kilosunu.bizimki de 2950dogdu ayda 1 kilo aliyo 45 gunlk falanken 4700 geldi.cuma 2 aylik asimiz var bakalm 5 anca olmustr herhlde.sen ayrica bisey yapiyr msn kilosu icin
Yok canım sadce emiyo
memede kalan sütüde sağıp biberonla veriyorum özellikle veriyom en son gelen süt kıvamlı oluyo daha doyurucu oluyo.

Yok canım sadce emiyo
memede kalan sütüde sağıp biberonla veriyorum özellikle veriyom en son gelen süt kıvamlı oluyo daha doyurucu oluyo.

bnmkide sadece emiyo..pompayla mı sağıyrsun? bn de edinsem bi pompa iyi olacak aslında.sn hangisini kullanyrsun? bir de bnm kız gündzleri sık emiyo sağınca yetmezse bi de süt diyorum?

Son düzenleme:

45 kilo mu aneeeeey ben heralde 10'lu yaşlarda o kilodaydım

Slm kizlar ya bugün benim 58. Günüm ilişkiyi denedik çok canim yandi yapamadik iğne gibi batti dikişler iyileşmez mi bu zamana kadar sizlerin nasil oldu benim gibi olan var mi aranizda doktora gitmeli miyim?

evt cnm çk zayftım önceden ama şimdi 57yim ya. boyum da çok yok ztn 158. göbeğim gitse orantı sağlansa yani kilolarm kalsa da olur aslında :) bölgesel şikayetm var yani

Cnm ayni boy ayni kilodayiz sadece senden 2 kilo fazlam var eminim dogum yaptigina kimse inanmiyordur niye dert ediyorsunki sadece gobegin sarkiyordur benim gibi oda bi sure sonra spor yaparak ins siklasir :))

Slm kizlar ya bugün benim 58. Günüm ilişkiyi denedik çok canim yandi yapamadik iğne gibi batti dikişler iyileşmez mi bu zamana kadar sizlerin nasil oldu benim gibi olan var mi aranizda doktora gitmeli miyim?

Biz henüz o asamalara gelemedik de normal dokununca falan ağrıyormuydu dikişlerin

Cnm ayni boy ayni kilodayiz sadece senden 2 kilo fazlam var eminim dogum yaptigina kimse inanmiyordur niye dert ediyorsunki sadece gobegin sarkiyordur benim gibi oda bi sure sonra spor yaparak ins siklasir :))

evt ztn bölgesel şikayetim sadece göbekte var sorun :) anca normal kiloma ulaştm...ama ben spor yapamıyorum ya, problem o zor gelir yani o yüzden iradem zayıftır :) inşallah kendisi eriyip gider :44:

ben sezeryan oldum bugün 50.günümüz ve daha bi deneme falan olmadı..aaaay acır mı ki acaba
:18:

Benim hicc catlagim olmadi arkadaslar. Kg larim duruyo ama bu ara deli gibi de tatliya sardim sonum nolacak ben de merake diyorum. Eski bedenim 34-36 ve ben hicbirine giremiorum. Basenlerim 40 beden olmus gir girebiliosan..

Benim hicc catlagim olmadi arkadaslar. Kg larim duruyo ama bu ara deli gibi de tatliya sardim sonum nolacak ben de merake diyorum. Eski bedenim 34-36 ve ben hicbirine giremiorum. Basenlerim 40 beden olmus gir girebiliosan..

Çatlağın olmadığı için ne mutlu sana benim önceden de vardı hamilelikte çok çatlamadi kilo almadımda tatlıyi benimde çok canım istiyor sanırım emzirdigimiz için kan şekerimiz düşüyor

Kizlar doktor bize bir sure kayganlastirici kullanmamizi söylemişti. Hormonlardan dolayı kuruluk oluyormus

bnmkide sadece emiyo..pompayla mı sağıyrsun? bn de edinsem bi pompa iyi olacak aslında.sn hangisini kullanyrsun? bir de bnm kız gündzleri sık emiyo sağınca yetmezse bi de süt diyorum?

Canım, eşime al demiştim weenin basit bi el pompası.
Benim memeye dokunsan süt geliyo
Oyüzden sağması kolay oluyo.bide sağdıkça süt çoğaldı.
Önceden fazlasını sağıp döküyodum şimdi bebeğime veriyom uyurken falan alıyo.daha uzun uyuyo hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…