- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Sabah aksam birer tane iciyorum bacim .....Günde kaç tane maden suyu içtiğine bağlı canım, ikiden fazlası zarar olabilir diye biliyorum.
metsili sen mi aldın doktor mu verdi kakasını yapamıyo benim zilli asıl sıkıntı o gaz çıkarıo aslındaKizlar ben bebegimin altini temizlerken poposunu hafiften açıp bacaklarini karnina dogru itince olan gazi cikariyor, rahatliyor minigim karni yumusacik oluyor. Bir de ikinip ayaklarini kendine dogru cektigi zamanlarda hemen yardimci oluyorum yine cikariyor gazini. Ayrica sabah aksam metsil veriyorum 5er damla. Cok şükür gaz problemimiz yok. Daha dogrusu vardi ama artik yok
benm evi görse bayılır kalır heralde sadece kalan ütü olsa keşke akşam yemeği yedik 10da masa mutfakta olduğu gbi duruyor zaten doğru düzgün yiyemedim ağlamaktan katıldı cocuk anca 1saatte uyudu oturdum vala yatmadan orayı toplucamSu an ne kadar sinirliyim anlatamam...
Esim bana duzensizsin dedi
Yahu bacilar cocuk bakmanin ne kadar zor oldugu malum...
Eee ben gozumun onunden ayirmiyorum oglumu ayrica kokulu hicbir temizlik maddesi kullanmiyorum...
Cekmecelerim dolaplarim duzenli...
Sadece utulerimi eskisi gibi hemen yapmiyorum bir hafta salladigim oluyor bazen fazla da olmuyor degil ama esimin kiyafetlerini aksatmiyorum...
Gecen sabun almisti ortaliga koymus aniden amcam gwldi bende banyonun havludunu degistireyim derken sabunlar elimde havlu dolabina sabunlari koymusum... havluyuda almisim...
Sabunlar oradan cikti diye cok daginiksin dedi
Bu gece uyumayacagim evimi alr ust esip temizleyecegim gorur o sabah
Bacim zamninda ben kotu alistirdim ya banyo yaptiginda atletine kadar alir koyardim banyoya...benm evi görse bayılır kalır heralde sadece kalan ütü olsa keşke akşam yemeği yedik 10da masa mutfakta olduğu gbi duruyor zaten doğru düzgün yiyemedim ağlamaktan katıldı cocuk anca 1saatte uyudu oturdum vala yatmadan orayı toplucam
valla benimki de istiyo bazen çekmece orda diyom rahata çabuk alışıyolar tşortünü gelir çıkarır koltuğun üstüne koyar sabah giycem nasılsa diyo kaldırtıyom süpürgeyi yaptırıyom yoksa rahata alışırsa yetişemem dürte dürte yaptırıyom beğenmezse gitsin anasınaBacim zamninda ben kotu alistirdim ya banyo yaptiginda atletine kadar alir koyardim banyoya...
Eskisi gibi ilgi gormuyor ya kiskaniyor mu ne
Ben de duzenimi begebmiyorsan bir tane hizmetci tutarsin evin islerini yapar dedim...
Hemen hayatim temizsin ama daginiksin dedi ulan bi sabunu farkinda olmadan farkli yere koymusum cok mu...
Senin isinde zor be bacim Allah (c.c.) kolaylik versin...
aynen valla begenmesse anasının evıne gıtsın, benım evı gorse demek kacarlar.valla benimki de istiyo bazen çekmece orda diyom rahata çabuk alışıyolar tşortünü gelir çıkarır koltuğun üstüne koyar sabah giycem nasılsa diyo kaldırtıyom süpürgeyi yaptırıyom yoksa rahata alışırsa yetişemem dürte dürte yaptırıyom beğenmezse gitsin anasına
Oyyt beni gorse bayginlik gecirirdi o zaman suan benim evde cok daginik esimde ne derse desin gece uykumdan fedakarlik edipde ev temizlemem rahatsiz oluyorsa kendi temizlesin vallaSu an ne kadar sinirliyim anlatamam...
Eee ben gozumun onunden ayirmiyorum oglumu ayrica kokulu hicbir temizlik maddesi kullanmiyorum...
Sadece utulerimi eskisi gibi hemen yapmiyorum bir hafta salladigim oluyor bazen fazla da olmuyor degil ama esimin kiyafetlerini aksatmiyorum...
Gecen sabun almisti ortaliga koymus aniden amcam gwldi bende banyonun havludunu degistireyim derken sabunlar elimde havlu dolabina sabunlari koymusum... havluyuda almisim...
valla evde tek basimayim bebek ev isleri derken bazen bi kac gun aynaya bile bakmadigimi fatkediyorum iyi kotu yemekyir utudur camasirdir yapiyorum ama bi turlu isler bitmiyo bu sabah bende alelacele bi tshirt utuleyip verdim esime napayim idare edecekler artik :)) ayrica bende neyi nereye koydugumu bulamiyorum cok kere olduSu an ne kadar sinirliyim anlatamam...
canim bize iki farkli doktor da aguline diye bi surup onerdi ikindigi zaman surubu icince cok şükür. gazla beraber kaka geliyo rahatliyo yavrum ayrica alkolsuz bitkisel bi surup istersen bi deneya bebişim çok ıkınıyo zavallım çok fena oldu 2 gecedir ağlamaktan katılıyo biogaiya verdi doktor cumadan beri günde 1 kre 5 damla kullanıyoruz
burda görmüştüm biogaiyayla zinco kullananlar vardı sanırım ikisini beraber alsam zincoda faydasını görürmüyüz acaba
Naouyosin canim nasil gidiyorcanim bize iki farkli doktor da aguline diye bi surup onerdi ikindigi zaman surubu icince cok şükür. gazla beraber kaka geliyo rahatliyo yavrum ayrica alkolsuz bitkisel bi surup istersen bi dene
canim ben yaptirmadim ama yaptirmayi dusunuyorum anestezi altinda yapiluyor agluyorlar ama acidan degil acliktan:)anestezi alacaklari icin ac olmalari gerek bez oldugu icin iyilesme suresi kisa operayonda cok kisa suruyor lokal anestezi ile yapan doktorlar var ama lokal yaparken bebegi cok iyi tutmalari gerek o sebeple cok tercih edilmiyor annelerin girdigini zannetmiyorum sonucta steril alan ameliyathaneBebeklerini sunnet ettirenler biraz bilgi verebilir mi, ben de 3 aylik oglumu sunnet ettirmek istiyotum ama korkuyorum cani yanar mi cok aglar mi kac gunde iyilesir anestezi yapiliyo mu merak ediyorum, bi de operasyon sirasinda anneler de giriyo mu bebeklerinjn yaninda oluyolar mi
Bebeklerini sunnet ettirenler biraz bilgi verebilir mi, ben de 3 aylik oglumu sunnet ettirmek istiyotum ama korkuyorum cani yanar mi cok aglar mi kac gunde iyilesir anestezi yapiliyo mu merak ediyorum, bi de operasyon sirasinda anneler de giriyo mu bebeklerinjn yaninda oluyolar mi
iyi gidiyo canim cok sukur nasil sabah oluyo nasil aksam oluyo anlamadan gecip gidiyo gunler sen nasilsin kucuk bey nasilNaouyosin canim nasil gidiyor
Doktor verdi canimmetsili sen mi aldın doktor mu verdi kakasını yapamıyo benim zilli asıl sıkıntı o gaz çıkarıo aslında
Benim gorumcemin esi anestezi uzmani, bu kadar kucuk bebeklere anestezi verilmesi cok tehlikeli falan dedi imdi yapmayin dedi sunneti kafamizi karistirdi ama biz esimle yaptirmayi dusunuyoruz once bi genel cerrahtan randevu alip ayrintili bi sekilde ogrenmek istiyoruz nasil yapildigini, eger kafamiza yatarsa yaptiricaz insallahcanim ben yaptirmadim ama yaptirmayi dusunuyorum anestezi altinda yapiluyor agluyorlar ama acidan degil acliktan:)anestezi alacaklari icin ac olmalari gerek bez oldugu icin iyilesme suresi kisa operayonda cok kisa suruyor lokal anestezi ile yapan doktorlar var ama lokal yaparken bebegi cok iyi tutmalari gerek o sebeple cok tercih edilmiyor annelerin girdigini zannetmiyorum sonucta steril alan ameliyathane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?