2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günde kaç tane maden suyu içtiğine bağlı canım, ikiden fazlası zarar olabilir diye biliyorum.
Sabah aksam birer tane iciyorum bacim .....
Cogu zaman azar azar icinede limonata katip oyle iciyorum mukemmel oluyor...
Gaz sorunumuzda simdiye kadar olmadi sukur

ya bebişim çok ıkınıyo zavallım çok fena oldu 2 gecedir ağlamaktan katılıyo biogaiya verdi doktor cumadan beri günde 1 kre 5 damla kullanıyoruz
burda görmüştüm biogaiyayla zinco kullananlar vardı sanırım ikisini beraber alsam zincoda faydasını görürmüyüz acaba

Kizlar ben bebegimin altini temizlerken poposunu hafiften açıp bacaklarini karnina dogru itince olan gazi cikariyor, rahatliyor minigim karni yumusacik oluyor. Bir de ikinip ayaklarini kendine dogru cektigi zamanlarda hemen yardimci oluyorum yine cikariyor gazini. Ayrica sabah aksam metsil veriyorum 5er damla. Cok şükür gaz problemimiz yok. Daha dogrusu vardi ama artik yok

metsili sen mi aldın doktor mu verdi kakasını yapamıyo benim zilli asıl sıkıntı o gaz çıkarıo aslında

Su an ne kadar sinirliyim anlatamam...
Esim bana duzensizsin dedi
Yahu bacilar cocuk bakmanin ne kadar zor oldugu malum...
Eee ben gozumun onunden ayirmiyorum oglumu ayrica kokulu hicbir temizlik maddesi kullanmiyorum...
Cekmecelerim dolaplarim duzenli...
Sadece utulerimi eskisi gibi hemen yapmiyorum bir hafta salladigim oluyor bazen fazla da olmuyor degil ama esimin kiyafetlerini aksatmiyorum...
Gecen sabun almisti ortaliga koymus aniden amcam gwldi bende banyonun havludunu degistireyim derken sabunlar elimde havlu dolabina sabunlari koymusum... havluyuda almisim...
Sabunlar oradan cikti diye cok daginiksin dedi
Bu gece uyumayacagim evimi alr ust esip temizleyecegim gorur o sabah

benm evi görse bayılır kalır heralde sadece kalan ütü olsa keşke akşam yemeği yedik 10da masa mutfakta olduğu gbi duruyor zaten doğru düzgün yiyemedim ağlamaktan katıldı cocuk anca 1saatte uyudu oturdum vala yatmadan orayı toplucam

Bacim zamninda ben kotu alistirdim ya banyo yaptiginda atletine kadar alir koyardim banyoya...
Eskisi gibi ilgi gormuyor ya kiskaniyor mu ne
Ben de duzenimi begebmiyorsan bir tane hizmetci tutarsin evin islerini yapar dedim...
Hemen hayatim temizsin ama daginiksin dedi ulan bi sabunu farkinda olmadan farkli yere koymusum cok mu...
Senin isinde zor be bacim Allah (c.c.) kolaylik versin...

valla benimki de istiyo bazen çekmece orda diyom rahata çabuk alışıyolar tşortünü gelir çıkarır koltuğun üstüne koyar sabah giycem nasılsa diyo kaldırtıyom süpürgeyi yaptırıyom yoksa rahata alışırsa yetişemem dürte dürte yaptırıyom beğenmezse gitsin anasına

aynen valla begenmesse anasının evıne gıtsın, benım evı gorse demek kacarlar.
degıl duzen aradıgını bulamıyroum bazen ben bıle, cocuk durmuyorr, uyumuyor,sureklı ya kucakta olucak yada yatıyorsada basında bırı onu eylıycek, yoksa aglıyor sureklı wc ye bıle gıdemıyorum, yemegı bıle zor yıyorum bırısı onu eylıyor o sekılde napıyımm? zaten tek olsam napardım bılmıyorum ??? yemegı bıle annem yapıyor , temızlık ole ustun koru elektrıklı supurge vılede o kadar, oda ben yapmıyorum. napalım yanı

Oyyt beni gorse bayginlik gecirirdi o zaman suan benim evde cok daginik esimde ne derse desin gece uykumdan fedakarlik edipde ev temizlemem rahatsiz oluyorsa kendi temizlesin valla

Bebeklerini sunnet ettirenler biraz bilgi verebilir mi, ben de 3 aylik oglumu sunnet ettirmek istiyotum ama korkuyorum cani yanar mi cok aglar mi kac gunde iyilesir anestezi yapiliyo mu merak ediyorum, bi de operasyon sirasinda anneler de giriyo mu bebeklerinjn yaninda oluyolar mi

valla evde tek basimayim bebek ev isleri derken bazen bi kac gun aynaya bile bakmadigimi fatkediyorum iyi kotu yemekyir utudur camasirdir yapiyorum ama bi turlu isler bitmiyo bu sabah bende alelacele bi tshirt utuleyip verdim esime napayim idare edecekler artik :)) ayrica bende neyi nereye koydugumu bulamiyorum cok kere oldu )

canim bize iki farkli doktor da aguline diye bi surup onerdi ikindigi zaman surubu icince cok şükür. gazla beraber kaka geliyo rahatliyo yavrum ayrica alkolsuz bitkisel bi surup istersen bi dene

canim ben yaptirmadim ama yaptirmayi dusunuyorum anestezi altinda yapiluyor agluyorlar ama acidan degil acliktan:)anestezi alacaklari icin ac olmalari gerek bez oldugu icin iyilesme suresi kisa operayonda cok kisa suruyor lokal anestezi ile yapan doktorlar var ama lokal yaparken bebegi cok iyi tutmalari gerek o sebeple cok tercih edilmiyor annelerin girdigini zannetmiyorum sonucta steril alan ameliyathane

Iyiki buraya uyeyim kizlar.. suan belim o kadar agriyor ki, bende artik bu kadar isle duzenle ugrasmamaliyim diye geciriyordum aklimdan ki sizin yazdiklarinizi okudum. Biliyorsunuz benim bebisler iki tane, buyuk 4 yasinda ve cok zor bir cocuk, ben belimden rahatsizim. Buna ragmen hersey dip duzen olsun istiyorum. Iki gun once bazanin altini duzenledim düşünün. En ufak bir asimetrik durumu bile kabul edemiyorum hemen duzeltmem lazim. Bu arada eşimi de hos tutmaya çalışıyorum. Ama inanin ayaklarimin alti zonkluyo belimin agrisindan bebisimin altini degisirken bile zorlaniyorum. Cok mu fedakarlik yapıyorum ne?
Ha bu arada yemekleri kayinvalidem yapiyor sagolsun. Onu da ben yapsam tam hastanelik olurum sanirim.

Benim gorumcemin esi anestezi uzmani, bu kadar kucuk bebeklere anestezi verilmesi cok tehlikeli falan dedi imdi yapmayin dedi sunneti kafamizi karistirdi ama biz esimle yaptirmayi dusunuyoruz once bi genel cerrahtan randevu alip ayrintili bi sekilde ogrenmek istiyoruz nasil yapildigini, eger kafamiza yatarsa yaptiricaz insallah

aaayy simdi saglik ocagindan aradialr yarin icin asi olacakmis of yaa insallah ateslenmez cok ve insallah cok aglamaz 3 asi yapilacak galiba di mi telefonda sormayi akil edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…