2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
valla biraz verdim su ama çok fazla içmedi tabi bakalım inş bugün yapar kakasını

Kizlar merhaba sizleri sürekli takip ediyorum ve bilgilerinizden faydalaniyorum sağolun birsey sotacaktim siz rota virüsü aşısı yaptirdiniz mi benim arkadas im yaptirmamista bebegine bi sorayım dedim

Kizlar merhaba sizleri sürekli takip ediyorum ve bilgilerinizden faydalaniyorum sağolun birsey sotacaktim siz rota virüsü aşısı yaptirdiniz mi benim arkadas im yaptirmamista bebegine bi sorayım dedim
ben yaptırdım duymuştum zaten doktorumda tavsiye etti yaptırman iyi olur dedi görümcem yaptırmamış 8 yaşında oğlu ama aklımda kalcağına yaptırmayı tercih ettim

bizde prima kullanıyoruz yeşil olandan memnunum geçen turuncu paket aldım onu çok beğenmedim pişik problemimiz olmadı hiç çok şükür az da olsa çokta olsa 2 saatte bir falan değiştiriyorum gündüz gece de çok doluysa değiştiriyorum jelli olduğu için anlamak kolay oluyo
molfix almıştım bi pakette ondan memnun kalmadım

ya bizim de bugün sağlık ocağında yaptırdığımız 2. ay aşısı vardı ama rota aşısını sağlık ocağına ödeyip alıcam sanıyordum ama öyle değilmiş. eczanelerin hiçbirinde de rotamix i bulamadım hemşire 3.. ayda da yaptırabileceğimi söylemişti, artık aylık hastane kontrolünde doktoruna yaptırmayı düşünüyorum.

Canim bana incir yedirtmiyorlar bebegin karni agrir diye.. bu da sacmalik di mi

Yaa arkadaşlar bu kilolari napcaz hamilelikte kilo almadim diye seviniyordum simdi kilo almaya basladim nirmalde de çabuk kilo alan bir insanim haliyle fazlaligimda var napcam bilmiyorum kendimi hic beğenmiyorum

[QUOTEsaçmalık 14, post: 36561380, member: 533068"]Canim bana incir yedirtmiyorlar bebegin karni agrir diye.. bu da sacmalik di mi[/QUOTE]
Bence sacmalik anne sutune gecer diyorlar ama ben hic inanmiyorum artik alakasi yokbtamamen bebegin bunyesiyle alakali ben tursuda yiyorum aci biberde bahatlida besleniyorum gaz sorunumuz var ama cok degil hatta cokda azaldi

Canim bana incir yedirtmiyorlar bebegin karni agrir diye.. bu da sacmalik di mi

Cannim bacim ben kvdem her ne dediyse inadina tersini yaptim...
Inan o bile farketti ya bu eskiler ne cahilmis diye kendi agziyla dedi
Ben su ana kadar hicbir zararini gormedim bacim...
Cahiliye doneminde millet kulaktan dolma bilgileri yapmis gunumuze kadarda getirmisler iste...
Tabi mantikli seylerde var iclerinde ...
Sen uyumadan once bir ye istersen denemis olursun...
Maden suyunun bir zarari olmaz degil mi bacilar...
Mineralli su sonucta

Bugün kizim beni cezalandiriyor. Memeden inmiyor, doymuyor mu acaba. Gaz yok alti temiz,atesi yok oof. Bazen cok bunaliyorum
Anlamsiz huzursuzlanmalarindan biridir bacim...
Sakin olmaya calis senin sinirlenmen dahada huzursuzlanmasina sebebiyet verebilir...
Babasinin koynunda falan dursun ..
Benimki cogu zaman babasinin koynunda dut yemis bulbule donerdi

Tatlim bize gaz sorunumuz oldugu icin doktor uyardi maden suyuda icmeyeceksin o da gazli icecek grubunda diye ama gaz probleminiz yojsa zarari olacagini sanmam

Bugün kizim beni cezalandiriyor. Memeden inmiyor, doymuyor mu acaba. Gaz yok alti temiz,atesi yok oof. Bazen cok bunaliyorum
Bende o haldeyim hemde dunden beri. Hatta gecede oyleydikcok acidi goguslerim ama engel olmuyorumsut arttirmaya calisiyorlardir. Muhtemelen ihtiyaclarinin arttigi donemdeyiz canim

Bu işin sırrını verir misin*Ne yapıyorsunda bu kadar stütün oluyor benim ancak 125cc çıkıyor o yüzden günde iki kez mama takviyesi yapıyorum

Benimk,i de dün kendiliğinden yaptı.Şükür bir kakaya bu kadar sevineceğimi hiç düşünmemeiştim

Günde kaç tane maden suyu içtiğine bağlı canım, ikiden fazlası zarar olabilir diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…