Canım moralini bozma biliyorsun sütte moral çok önemli. Yetiyor de olumsuz düşünme bide bana mayalı poğaça acayip süt yapıyor dene istersen[/QUOTE]OTE="yaz yagmuru, post: 36586260, member: 619731"]Kızlar şu an moralim çok bozuk sutumun az olmasından supheleniyordum kızımı emziren ten üç saat sonra sagayim dedin ve gogsumden 40 cc süt çıktı öbür gogsumle beraber ancak 50 cc oldu kızıma icireyim dedim o da biberonla almadı ağlamak için kendimi zor tutuyorum ne yapacağım ben bol su içiyorum hurma yı yiyorum hergün boza içiyorum
Canım moralini bozma biliyorsun sütte moral çok önemli. Yetiyor de olumsuz düşünme bide bana mayalı poğaça acayip süt yapıyor dene istersen[/QUOTE]OTE="yaz yagmuru, post: 36586260, member: 619731"]Kızlar şu an moralim çok bozuk sutumun az olmasından supheleniyordum kızımı emziren ten üç saat sonra sagayim dedin ve gogsumden 40 cc süt çıktı öbür gogsumle beraber ancak 50 cc oldu kızıma icireyim dedim o da biberonla almadı ağlamak için kendimi zor tutuyorum ne yapacağım ben bol su içiyorum hurma yı yiyorum hergün boza içiyorum
Canim onlar bir yasindan sonra kullaniliyor yatmadigi icin bebekler icin uygun degilArkadaslar baston tipi bebek arabasi alan kullanan var mi? Ben ondan almak istiyorum ama kizin iki aylik. Yeterli bilgi bulamadim. En erken ne zaman kullanilir? Bilen var mi?
Onlar bebeklere istedikleri gibi baksin biz de is yapalim istiyorlar.. hos benimkinin oyle bir beklentisi yok artik görüyor halimi. Ama ilk cocuga hamileyken acik acik soylerdi ben bebegi gezdiririm sen de temizlik yaparsin diye. Cefayi biz cekelim sefayi onlar sursunler.. olduYaahu bacilar oglum bugun 3 ay 17 gunluk oldu...
Bu kv dem israrla gecen aydan beri ayaklarinin uzerine basmasi icin zorluyo..
Zaten o neyi yapsa aklima yatmiyor yapmiyorum....
Yeri geliyor namaz kilmak icin ona emanet etmek zorunda kaliyorum....
Cogu zaman ansizin giriyorum iceriye cocugu dikeltmis ayaginin uzeerinde oynatiyor....
Cok arastirdim kalca cikikligina.. omuriligine... ve ayaklarinin carpik olmaasina kadar sebep oluyormus...
Birde eskiler ne cahilmis diyordu...
Bugunde eskiden biz erken tutuyorduk demez mi
Kucuk kaynim oradan iyi halt ettin ayaklarim yamuk yumuk dedi
Bende benim oglumuda mi senin oglanlarin gibi carpik bacakli yapacaksin dedim
Ama kime diyom yine cok gecmeden ayni hareketi yapti ver oglumu dedim aldim kucagindan...
Kp de benden yanaydi...
Hic gitmek istemiuorum onun evine oturuyo evini benim temizlememi bekliyor ...
Anca evime yetiyorum ben zaten...
Cok bekler o aksamlari temizliyorum daha ne bekliyor anlamadim ki
Bunlarin hepsi ayni model galibaOn
Onlar bebeklere istedikleri gibi baksin biz de is yapalim istiyorlar.. hos benimkinin oyle bir beklentisi yok artik görüyor halimi. Ama ilk cocuga hamileyken acik acik soylerdi ben bebegi gezdiririm sen de temizlik yaparsin diye. Cefayi biz cekelim sefayi onlar sursunler.. oldu
Hahahaaa.. galiba canim. Aslinda kv cok sikayetci degilim ben. Daha dogrusu bir gorumce var bende onu gorunce kv şükrediyorumCan
Bunlarin hepsi ayni model galiba
Benimkide oyle diyor cunku...
Eee benim evimin islerini kim yapacak peki....
Fazla sut uretimi icin yorulmamak gerek...
Ben evimi bile inan aylik temizligimi bir haftada anca bitiriyorum dip kose...
[QUOTe, post: 36589736, member: 483230"]of ya asidan mi acaba hanim kiz emmek istemiyo memeyi verince basliyo bagirmaya biberon zaten almiyo zorla kasikla veriyorum oda yarisi iceri yarisi disari onu bile yutmuyo agzinda tutuyo zorla agzini kapatiyorum mecburen yutuyo insallah yarinda boyle olmaz
Kızlar Merhaba uzuuuun süredir yazamıyorum nedense tlfdan giremedim bitürlü hata verdi hep neyse sonunda tlfdan yüklü olan kadınlar kulübünden değil internetten girebildim inşallah herkes ve bebekleriniz iyidir biz de iyiyiz şükür bgn 62 günlük olduk 2.ay aşılarını olduk inşallah sıkıntı olmadan ateş olmadan geçer günve gece.kalça usgsi de çekildi sol femurda 2 cm düşüklük var 3.aya kadar büyük ihtimal düzelir dedi ama çift bez bağlıcaz gene de.çok üzüldüm doktor endişe etmene gerek yok dedi ama işte göz çapaklanması da devam ediyor malesef masaja devam dedi
Çapaklanma ve kalça sorunu yaşayan var mı içinizde ?
Bizimde asimiz yarin heycan yaptim simdi siz bunlari soyleyinceof ya asidan mi acaba hanim kiz emmek istemiyo memeyi verince basliyo bagirmaya biberon zaten almiyo zorla kasikla veriyorum oda yarisi iceri yarisi disari onu bile yutmuyo agzinda tutuyo zorla agzini kapatiyorum mecburen yutuyo insallah yarinda boyle olmaz
Kizlar benim oglum capaktan gözünü acamiyordu ilk bir ay. Drumuz masaj yap dedi nasil yapilacagini gosterdi ve damla yazdi ama bana misin demedi. Cok uzuluyordum goz kapaklari birbirine yapisinca. Azmettim, okudum araştırdım uyguladim ve atlattik cok şükür. Bir daha da tekrarlamadi.
Öncelikle kendi sutumu pamuga sıkıp var olan capagi temizledim. Daha sonra serce parmagimi sutumle islatip gozyasi pinarinin cikis noktasindan burun deliklerine dogru, bir asagi bir yukari hafif bastirarak masaj yaptim. Bu sirada da iceride biriken capak disari cikiyordu. Onu da sutumle islattigim pamukla temizledikten sonra damlasini damlattim.
Biraz detayli oldu.. umarim isinize yarar.
Kızlar şu an moralim çok bozuk sutumun az olmasından supheleniyordum kızımı emziren ten üç saat sonra sagayim dedin ve gogsumden 40 cc süt çıktı öbür gogsumle beraber ancak 50 cc oldu kızıma icireyim dedim o da biberonla almadı ağlamak için kendimi zor tutuyorum ne yapacağım ben bol su içiyorum hurma yı yiyorum hergün boza içiyorum
Puf pufcum gelişimi şimdiye kadar iyiydi ayın başında kontrolünü yaptırdım hem sağlık ocağında hem doktorda 6 kiloydu ve sütum iyiydi bir gogsumu emzirirken diğerinden akiyordu ancak evde kucağıma tartiyorum 6.3 ay başından bu yana ayrıca doktor bebek iştahlı ve kilolu senin sütun bu bebeğe yetmeyebilir dedi mama denemistim defalarca almamisti ben de kilo alımı normal olduğu için ısrar etmedim ama bugün zorla verdim sutumun azalmasını kadın dogumcum un verdiği doğum kontrol hapına bagliyorum icmemeyekarar verdim zamana bırakıp herseyi deneyeceğim artık bu arada senin Efe ciginde analı babalı büyüsün uzun ömürlü olsunlar inşallah her öğünde süt sagman da zormuş canım onlar doysunlar da hersey geçiyor benim tek korkum kızımı emzirememek büyük oğlumda öyle olmuştu mama da almadı çok zor buyutmustumBebişin doyuyorsa,kilo alımı gelşimi iyiyse ve doktor sorun var demiyorsa takılma canım..zaten sağınca pompalar tüm göğsü boşaltmıyor ki,hep söylenir en iyi boşaltma yöntemi emmesidir diye..emzirebiliyosun şanslısın..ben emziremiyorum 2 aydır her öğünü sağıp veriyorum düşün..
Ah bu kV öldürür insanı biraz uyumlu olsalar ne olacak sankiYaahu bacilar oglum bugun 3 ay 17 gunluk oldu...
Bu kv dem israrla gecen aydan beri ayaklarinin uzerine basmasi icin zorluyo..
Zaten o neyi yapsa aklima yatmiyor yapmiyorum....
Yeri geliyor namaz kilmak icin ona emanet etmek zorunda kaliyorum....
Cogu zaman ansizin giriyorum iceriye cocugu dikeltmis ayaginin uzeerinde oynatiyor....
Cok arastirdim kalca cikikligina.. omuriligine... ve ayaklarinin carpik olmaasina kadar sebep oluyormus...
Birde eskiler ne cahilmis diyordu...
Bugunde eskiden biz erken tutuyorduk demez mi
Kucuk kaynim oradan iyi halt ettin ayaklarim yamuk yumuk dedi
Bende benim oglumuda mi senin oglanlarin gibi carpik bacakli yapacaksin dedim
Ama kime diyom yine cok gecmeden ayni hareketi yapti ver oglumu dedim aldim kucagindan...
Kp de benden yanaydi...
Hic gitmek istemiuorum onun evine oturuyo evini benim temizlememi bekliyor ...
Anca evime yetiyorum ben zaten...
Cok bekler o aksamlari temizliyorum daha ne bekliyor anlamadim ki
Bacim bence mama icin zorlama...Puf pufcum gelişimi şimdiye kadar iyiydi ayın başında kontrolünü yaptırdım hem sağlık ocağında hem doktorda 6 kiloydu ve sütum iyiydi bir gogsumu emzirirken diğerinden akiyordu ancak evde kucağıma tartiyorum 6.3 ay başından bu yana ayrıca doktor bebek iştahlı ve kilolu senin sütun bu bebeğe yetmeyebilir dedi mama denemistim defalarca almamisti ben de kilo alımı normal olduğu için ısrar etmedim ama bugün zorla verdim sutumun azalmasını kadın dogumcum un verdiği doğum kontrol hapına bagliyorum icmemeyekarar verdim zamana bırakıp herseyi deneyeceğim artık bu arada senin Efe ciginde analı babalı büyüsün uzun ömürlü olsunlar inşallah her öğünde süt sagman da zormuş canım onlar doysunlar da hersey geçiyor benim tek korkum kızımı emzirememek büyük oğlumda öyle olmuştu mama da almadı çok zor buyutmustum
Oyyy bacim oyyy sormayin kadindan cocugu sakiniyorum gozume bata bata sacma sapan hareketlerde bulunuyor....Ah bu kV öldürür insanı biraz uyumlu olsalar ne olacak sanki
Canım kalça için hiç endişe etme doktor çift bezi bırak diyene kadar çift beze devam et. Benim oğlum erken doğduğu için bizde aynı sorunu yaşadık çift bez ile 2. ayda düzeldi.
Bacilarim kusuruma bakmayin ama bu cift bez olayi nedir ?İnşallah canım ya düzelsin de yeterki çift beze düb başladım hemen ztn çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?