2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizimde asimiz yarin heycan yaptim simdi siz bunlari soyleyince
ya canim dun nerdeyse butun gun uyudu zorla emzirmeye calistim ama zorla daha gogsumu acmadan kucagimda yatirinca kiyameti kopartti neyse aksam zor bela biraz emdi biraz kasikla verdim 11 de yattik yanima aldim ara sira baktim ates var mi diye cok sukur hic atesi olmadi o saatten 3 e kadar mi ne uyudu sonra yine emzirmeye calistim biraz emdi cok sukur sonra yine uyku taa sabah 7 ye kadar yine zorla emdi sonra sagdim 100 cc sut cikti ama 10 cc zorla vermisimdir biberona koydum emmiyo agzinda tutuyo diliyle ittiriyo bende az az agzina damlattim biberondan o kadar az once de kiyameti kopardi yine salliyorum olmuyo emzik veriyorum olmuyo en sonunda ana kucagina koydum uyuyo simdi bende basinda oturuyorum

OTE="azerikizi91, post: 36593389, member: 500555"]Bacilarim kusuruma bakmayin ama bu cift bez olayi nedir ?
Kalcalarla ilgili bir sikinti mi var .....Cok gecmis olsun ♥
Rabb'im beterinden sakinsin...
Can[/QUOTE]

Canım kalça ultrasonunda sol tarafı 2 cm düşük çıktı oranı yani üç aya kadar geliştiği için sadece çift bez takıp bidahaki aya yeniden ultrason çekilecek amin canım Allah beterinden saklasın yavrularımızı

Him skintili gecmis ama en azindan atesi olmamis bizde bugunu atlatsaydik hayirlisiyla ogleden sonra gitcez asiya

Canım azeri'min dediği gibi,bebiş doymasa inletir ortalığı + herkesin süt kalitesi farklı..bu çok doğru bak..belki seninki az geliyor ama çok doyurucu ve yetiyor..bunu sadece bebekten anlayabilirsin..ve bence bir sorunda görünmüyor canım..

Him skintili gecmis ama en azindan atesi olmamis bizde bugunu atlatsaydik hayirlisiyla ogleden sonra gitcez asiya
atlatirsiniz insallah canim dedigin gibi cok sukur ates olmadi o zaman daha cok paniklerdim heralde sabahki aglamasida gazdandi sanirim surup verip anakucagina koymystum kaka yapmis az once uyandi bi guzel emdi masallah birazcikda oturduk ana kiz simdi tekrar uyudu

neyseki sonunda yapmis canim ya bizde de oluyo bazen bacaklarini bi geriyo bi karnina cekiyo zavallim surubu verince rahatliyo allahtan

Bacim benim ya kiyamam size...
Uyku daha agir geliyordur fakat emmedigi icin uyudukca uyumak istemez mi

Canım kalça ultrasonunda sol tarafı 2 cm düşük çıktı oranı yani üç aya kadar geliştiği için sadece çift bez takıp bidahaki aya yeniden ultrason çekilecek amin canım Allah beterinden saklasın yavrularımızı[/QUOTE]
Anladim bacim...
Umarim bir dahaki kontrollerinizde bu durum duzelmis olur

Iyi atlatmisiniz ne guzel darisi bizlere

Azerim sen kv o pis yüzünle bebegimi seviyorsun mu dedin

Anladim bacim...
Umarim bir dahaki kontrollerinizde bu durum duzelmis olur
[/QUOTE]
gece uykusuna donmediyse eger doymadan uyumuyo 5-10 dk uyuyo sonra uyaniyo ama dun aksam uyunasinin sebebi asi veya ilacti bence

neyseki sonunda yapmis canim ya bizde de oluyo bazen bacaklarini bi geriyo bi karnina cekiyo zavallim surubu verince rahatliyo allahtan
Fitille yapti kendi degil doktorda izne cikmis sali gunu gelcekmis bakalim o zamana kadar yapcak mi

Azerim sen kv o pis yüzünle bebegimi seviyorsun mu dedin
Dedim valla
Bacim kv dem onca yaptigi seylere ragmen sustum saygi gisterdim hep...
Dusun dugun gunumuzun ertesi sabahi gorumcesiyle kiz kardesiyle evime geldiler...
Hemde onda bulunan anahtarla acip iceri girdiler...
Beni lafa tutup yatagimi kontrol ettiler...
Salagim ya anlamayacagim sanki...
Ki halada yatak odamiza hemen dalar daha neler neler varda ben ssusuyorum...
Fakat soz konusu cocugum olunca kusuruma bakmasin ama acarim agzimi...
Oglum onun yuzunden mikrop kapip hastalanmasini istemem...
Sonrasinda benim icim yanacak onun degil..

gece uykusuna donmediyse eger doymadan uyumuyo 5-10 dk uyuyo sonra uyaniyo ama dun aksam uyunasinin sebebi asi veya ilacti bence
Ignedendir bacim...
Benim oglumda iki uc gun agir uyumustu...
Gerci uyarmama gerek yok sen elinden geldigince zorla doyurmaya calisiyorsundur ♥♥♥

Canım o ne öyle ya çok kızdım... valla çorabıyla yüzünü silip bide ne var temiz derse bende derim aynısını.. benimde oğlum var Allah im sabır ver diyorum da olmuyo ya kayinvalide ile olmuyo hersey batıyor... Allah sabır versin hepimize. Ben sallamiyorum duymazliktan görmezlikten geliyorum canımı sıkacak bişey yaptılar mi altını almam lazım diyorum ufacık mizirdanmasin da açıktı diyorum alıp götürüyorum. . Benim kayinpederim daha çok sinir ediyor beni.. dedikodumu yapıyor duydum yani öyle bir adam... Senin yazını okuyunca küller alevlendi canım....

Onlarda durumu iyice abartmislar hangi devirde kalmissa artik kv den en iyisini demisin bencede bende olsam soylerdim

Bebeginin uykusu benimki kadar hafif olan var mi yaaaa fıttıracam
İki saat salliyorum uyusun diye 2dk uyaniyo napcam ben

Ya ben burayı çözemedim arkadaslar azerikizina ve puf puffa alıntı yapıp yazdım hepsi gitmiş yeniden yazayım kızlar sağolun rahatlattıniz beni kızımı emzirmeyi bende çok istiyorum beslenmeme dikkat edip emzirmeye devam edeceğim emen çocukla emmeyen çocuğun farkını yaşamış biri olarak iyi biliyorum inanin bagisikliklari bile o kadar farklı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…